HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. február 7., péntek 23:03
Én még mindig az vagyok, akit jobban érdekel a teljesítmény, mint a viselkedése. Nem lehet mindig szépnek és jónak lenni egyszerre. Ez nem Hollywood. Az viszont baj, hogy már a mutatott játék is simán kifogásolható, és nem igazán érezte meg a csapat a hiányát, amikor nem volt ott. Amit egyéni képességeken buktunk, az a tilitolival visszajött. Pedig tényleg sokat tud adni, ha a játékkal foglalkozik.
Talán egyik utolsó ember vagyok itt, aki eladná, mert a hülyeségei ellenére az is megvan még, hogy mennyit köszönhetünk neki.
De
- Nem dirigálhat. Ramos is, CR is orrba lett verve, amikor megtette, pedig picit nagyobb karakterek voltak, és ez így volt jó.
- Szégyen a viselkedése, lejárat minket. Nem egy Neymar-Suárez-Gavi barca akarunk lenni. (Az már egy másik része a kérdéskörnek, hogy ha nálunk köcsög valaki, akkor a bírók azonnal rászállnak, de pl. a fenti három úriembernek mindent szabad vagy szabad volt.)
- Három első vonalas játékos van balszélsőre most. Vagy nem kellett volna hozni egy harmadikat, vagy el kell adni most egyet. Úgy látszik, meglehet a jelölt.
- Jó az ajánlat, ha valós. Végre talán vehetünk, visszahozhatunk védőket is, mert lassan már vicc és teljesen méltatlan, ami ott megy Cafúcazzal (aki gyárilag támadó), Mendyvel, Alabával, Frannal, egy lerobbant Militaoval. Vallejoval. Csatár dettó. Ez a Bobby gyerek még nagyon-nagyon kevés ide. Úgyhogy kell a pénz.
Remélem, megkönnyíti a döntést, és ahogy írták itt, mindenki jól jár.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)