11-es kérdéses, de tény, hogy a fele társaságotok nem focizott első félidőben.ziro4vr írta: Szokásos nulla játék és hozzáállás, Viniciussal nem működő támadógépezet, bírói megborulás, annyira sablonos.
Bellingham nagyot harcol. Szimpatikus.
HozzászólásSzerző: rolandantal » 2025. február 8., szombat 21:55
11-es kérdéses, de tény, hogy a fele társaságotok nem focizott első félidőben.ziro4vr írta: Szokásos nulla játék és hozzáállás, Viniciussal nem működő támadógépezet, bírói megborulás, annyira sablonos.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 8., szombat 21:55
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. február 8., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 8., szombat 21:53
Ha kell az ellenfelünknek egy gól akkor mindenképpen!tomi_b írta: Akkor innentől fogva ha mondjuk egy szögletnél véletlenül rálép a védő a támadó lábára úgy, hogy a labda a közelben sincs, akkor az automatikusan 11-es gondolom.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 8., szombat 21:53
Es mire szamitottunk az Atleticotol, komolyan? Ancelottiek mire keszultek fel mar megint?Tjacks írta: 9 emberrel állnak a tizenhatoson, innentől nehéz lesz támadójátékról beszélni.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2025. február 8., szombat 21:52
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 8., szombat 21:52
Nyújtott láb volt és talppal ment. De ez van, ha középpályást raksz a védelembe, az ilyen mozdulatok, szabálytalanságok a mezőnyben beleférnek. Tapasztalt és jó középhátvéd csak ritkán megy így labdára.tomi_b írta: Akkor innentől fogva ha mondjuk egy szögletnél véletlenül rálép a védő a támadó lábára úgy, hogy a labda a közelben sincs, akkor az automatikusan 11-es gondolom.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 8., szombat 21:52
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 8., szombat 21:51
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 8., szombat 21:51
Én biztos vagyok benne, hogy hozzá sem értp.csabi1 írta:Még abban sem vagyok biztos hogy hozzáért.Torgelle94 írta:
Nem tudta mert ott volt egy matracláb..![]()
Gyerünk már srácok ez eddig nem sok...szét vagyunk kontrázva
HozzászólásSzerző: danikiss45 » 2025. február 8., szombat 21:50
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. február 8., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 8., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. február 8., szombat 21:49
Még abban sem vagyok biztos hogy hozzáért.Torgelle94 írta:Nem tudta mert ott volt egy matracláb..___Samy___ írta: Ez az utolso kikockazott visszajatszas eleg beszedes volt. Eddig en is azt mondtam, hogy tizi, viszont Tchou le se rakta a sarkat.![]()
Gyerünk már srácok ez eddig nem sok...szét vagyunk kontrázva
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 8., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 8., szombat 21:48
Ja. Ilyen alapon utasítsák folyamatosan beadásra a szélső vedoinket, a támadóink pedig akasszák bele a lábukat a védőkbe, függetlenül attól hogy hol jár a labda.___Samy___ írta: Ez az utolso kikockazott visszajatszas eleg beszedes volt. Eddig en is azt mondtam, hogy tizi, viszont Tchou le se rakta a sarkat.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 8., szombat 21:48
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 8., szombat 21:48
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. február 8., szombat 21:47
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 8., szombat 21:47
Én is azt néztem, hogy el sem érte kb., utolsó lassításon nekem ez látszott..Pad'em írta:Ha csalni akarnak kitünő alkalomh3x0r írta: Nem volt itt semmilyen csalas, miota VAR van, az ilyeneket sokszor befujjak.Nem ért hozzá, nem rakta le a sarkát, tisztán látszik, hogy semmi nem volt. Nevetséges. Normális bíró nem fúj be ilyet, csak ilyen nem akad Spanyolországban.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem