Mar joval a megjelenes elott harom dolgot lehetett tudni a filmrol annak is, aki nem kezdett el utana olvasni vagy trailert nezni, hanem csak nehany hiroldalon ranezett a cikkek cimeire: futnak benne, vigjatek es hogy allami tamogatas nelkul keszult. Utobbi mar onmagaban megmozgat egy tobb szaz ezres tomeget, akik kozul sokan mar csak azert is elmennek moziba, hogy odaszurjanak vele a kormanynak. 2 hetvege eleg hozza, utana a hype meg a fomo mar viszi tovabb a filmet.nmate írta:De fomo csak úgy alakulhat ki, hogy ez a film népszerű lesz.P. Krisz írta:
Szerintem a FOMO.

Mozi, filmek
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2025. február 17., hétfő 10:53-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
De fomo csak úgy alakulhat ki, hogy ez a film népszerű lesz.P. Krisz írta:Szerintem a FOMO.Egész hétvégén gondolkodtam, mi az isten nyila ami ennyi embert megmozgatott ezen a filmen?
- P. Krisz
Szerintem a FOMO.Egész hétvégén gondolkodtam, mi az isten nyila ami ennyi embert megmozgatott ezen a filmen?
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- nmate
Egész hétvégén gondolkodtam, mi az isten nyila ami ennyi embert megmozgatott ezen a filmen? Tucatnyi jobb magyar film volt, az elmúlt 20 évből is csuklóból mondtam 5-t.ikelemen5 írta: Futni mentem
Gagyi, teljesen kiszámithato forgatókönyv, (szinte) csak defektes karakterekkel. Rettenetesen túlértékelt.
![]()
De ez a film bármi hétköznapi, bármi pozitív. Mindent jól sikerül benne a végén, képes egy jóvá varázsolni sok ember napját. Az emberek kijönnek a moziból nevetnek és mosolyognak. Szerintem ezeknek a fele azt is látta, hogy mennyire gyenge a színészi teljesítmény is pl, vagy hogy a film fele drk meg virsli reklám. De betalált az emberek szívébe, mint komédia, egy olyan világban, ahol túlnyomóan depressziót tápláló kontent születik, vagy éppen a influenszerkedéses magamutogatást tolják le a torkodon. Egy elérhető dolgot állít mindenki elé, ott a családod meg a két lábad és amúgy ezekkel is lehet boldognak lenni, bármennyi szarság van körülötted.
De amúgy nekem sem tetszett, de egyszerűen nem is kenyerem ez a stílus.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Futni mentem
Gagyi, teljesen kiszámithato forgatókönyv, (szinte) csak defektes karakterekkel. Rettenetesen túlértékelt.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- nmate
Teljesen átlagos magyar film, 10 percenként szekunder szégyenérzettel.ELSiete írta: Futni mentem
Nagyon aranyos, kedves, humoros magyar film, remek alakításokkal és egy csodálatos sporttal.![]()
Könnyed, laza, szórakoztató, néha nevetés közben könnybelábadó. Megéri beülni rá a mozikba.Holnap fel is kapom az Asicsemet.
![]()
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kettes számú esküdt
(2024, dráma)
A történet egy gyilkossági tárgyalásról szól, az egyik esküdt megpróbálja megvédeni a vádlottat anélkül, hogy veszélybe sodorná magát, amikor rájön, hogy valójában ő a felelős az áldozat haláláért.
Vegig lekototte a figyelmunket, olyan temat boncolgat, ami elgondolkodtatja az embert, hogy o vajon mikent dontene egy ilyen ugyben. Szineszgarda egesz jo, Clint Eastwood rendezte egyebkent. Nalunk 7.5/10
Azoknak ajanlom:
• akik kicsit masra vagynak a lovoldozos, marveles, autoversenyzos filmektol.
• akik szeretik a gondolatebreszto temakat, szep lassan van felvezetve.
Azoknak nem ajanlom:
• akik nem szeretik a dramat(egyaltalan nem viszik tulzasba)
• akik egy hirtelen adrenalinfroccsot szeretnenek kapni, mert ezt nem fogjak megkapni ettol a filmtol.
(2024, dráma)
A történet egy gyilkossági tárgyalásról szól, az egyik esküdt megpróbálja megvédeni a vádlottat anélkül, hogy veszélybe sodorná magát, amikor rájön, hogy valójában ő a felelős az áldozat haláláért.
Vegig lekototte a figyelmunket, olyan temat boncolgat, ami elgondolkodtatja az embert, hogy o vajon mikent dontene egy ilyen ugyben. Szineszgarda egesz jo, Clint Eastwood rendezte egyebkent. Nalunk 7.5/10
Azoknak ajanlom:
• akik kicsit masra vagynak a lovoldozos, marveles, autoversenyzos filmektol.
• akik szeretik a gondolatebreszto temakat, szep lassan van felvezetve.
Azoknak nem ajanlom:
• akik nem szeretik a dramat(egyaltalan nem viszik tulzasba)
• akik egy hirtelen adrenalinfroccsot szeretnenek kapni, mert ezt nem fogjak megkapni ettol a filmtol.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amerika kapitány nagyot megy ahogy latom

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ez a Vad robot egy minőségi film volt! 
Régen és ritkán látok ilyen filmet, ami ennyire tökéletes, akár emberi szereplők nélkül is. Működik!
Kojot 4 lelke is hasonló. Rajzfilm ugyan, de elképesztően elgondolkodtató!

Régen és ritkán látok ilyen filmet, ami ennyire tökéletes, akár emberi szereplők nélkül is. Működik!
Kojot 4 lelke is hasonló. Rajzfilm ugyan, de elképesztően elgondolkodtató!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
BEETLEJUICE BEETLEJUICE: Hopp, Burton előhúzott valamit a régiből. Noha, továbbra sem lesz a Beetlejuice a kedvenc szériám, de újrázva az elsőt, illetve most látva a folytatást, már nyugodtan mondhatom azt, hogy jó barátságban vagyunk...
Igazi régi vágású mozi, ami nem túlgondolva, pofon egyszerűen, az ismételten kreatív maszkokkal (vicc, hogy nincs jelölve az Oscaron...), az itt-ott cringe, de összességében működő poénokkal fűszerezve mesél el egy újabb kísértethistóriát. Mindezt kevesebb, mint 100 percben. Létezik? Igen!
GLADIÁTOR 2: Paul Mescal nem egy Russell Crowe, a Gladiátor 2 pedig nem egy Gladiátor. Grandiózus akar lenni, de nem sikerül neki. Egy kultklasszikus örökébe akar lépni, de az sem sikerül neki...
VISZONT! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szórakoztató. Megvannak a pillanatai, olykor kifejezetten jól és hatásosan zajlanak az események, az akciók. Denzel mint mindig, itt is jó, Mescal se rossz, de a film inkább csak jó, mintsem extra. Egy tisztes iparosmeló, ami annak fényében mégis extra, hogy eddig úgy voltam vele, léteznie kell-e egyáltalán ennek a filmnek vagy sem. Végülis... igen.
ui: Mondjuk a hajós ütközet a Colosseumban... a legelborultabb Fast & Furious ötleteket idézte... én azt nem tettem volna bele...
Igazi régi vágású mozi, ami nem túlgondolva, pofon egyszerűen, az ismételten kreatív maszkokkal (vicc, hogy nincs jelölve az Oscaron...), az itt-ott cringe, de összességében működő poénokkal fűszerezve mesél el egy újabb kísértethistóriát. Mindezt kevesebb, mint 100 percben. Létezik? Igen!
GLADIÁTOR 2: Paul Mescal nem egy Russell Crowe, a Gladiátor 2 pedig nem egy Gladiátor. Grandiózus akar lenni, de nem sikerül neki. Egy kultklasszikus örökébe akar lépni, de az sem sikerül neki...
VISZONT! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szórakoztató. Megvannak a pillanatai, olykor kifejezetten jól és hatásosan zajlanak az események, az akciók. Denzel mint mindig, itt is jó, Mescal se rossz, de a film inkább csak jó, mintsem extra. Egy tisztes iparosmeló, ami annak fényében mégis extra, hogy eddig úgy voltam vele, léteznie kell-e egyáltalán ennek a filmnek vagy sem. Végülis... igen.
ui: Mondjuk a hajós ütközet a Colosseumban... a legelborultabb Fast & Furious ötleteket idézte... én azt nem tettem volna bele...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nem akartam megnézni, de neked hála nekiálltam.Pipita írta:
Wicked
Cuki. Kedves. Peter Dinklge vicces kecske. Látványos. Szép. Kedves. Aranyos. Picit bugyuta.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A táncolós jelenet gyönyörű volt, amikor először összebarátkozik Ariana Grande és Fiona (:D). Már amikor másfél óra filmidőt követően még az iskolapadban ücsörögtünk, akkor sejtettem hogy itt univerzumépítés zajlik, és egyértelműen az is van. Monumentális, és nagyon várom már a következő részt. Jó lesz, izgalmas, szép, bár nem biztos, hogy bánnám, ha a többi rész nem musical lenneDe itt legalább a dallam élvezhető volt, csak a szöveg volt béna, az Emilia Perezben például minden rossz volt. Ez cuki volt, jó volt, szép volt, kellemes nézni, kis családi limonádé. Moziban főleg jó lehet. 8.5/10
Teljesen elvárások nélkül ültem le megnézni, ha levesszük az egyértelmű dolgokat, hogy musical meg itt-ott bugyuta bakker el kell ismerni, hogy ezt nagyon profin rakták össze.
Eléggé minőségi munkát pakoltak le az asztalra, kajak meglepődtem.
Ez a film a célközönségének egy nagyon jó alkotás lett.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A fekete özvegy adottságait jobban is kidomboríthatnák, bőrnacit hiányolom egyelőre..soadroli írta: Jurassic World Rebirth | Official Trailer

-
Rock nem szerepel bennehehetheoriginal írta: De ha rakas szar, akkor remy hogy nem talalta meg benne minden idok filmjet?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Ez jo volt te szemetlada.

Kedvemre valo kis rib.. akarom mondani poen volt

De ha rakas szar, akkor remy hogy nem talalta meg benne minden idok filmjet?

thereisonly1ronaldo
Mert egy rakás szar.Remy írta:Nem igazán értem, hogy anno miért nem voltam el vele...
Until we meet again!

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A TOXIKUS BOSSZÚÁLLÓ: Extrém gore/trash fesztivál, ötvözve egy rakás stílussal és zsánerrel, leöntve a tökéletes TROMA recepttel. Michael Herz és Lloyd Kaufman produkciója egészen a kultstátuszig repült az évtizedek során, pedig egy ízig-vérig szemétről beszélünk... De hát, aki egy kicsit is vevő az ilyenre, az nem tudja nem szeretni...
Sose voltam a B-ZS-kategóriás szutykok ellen, mert sok esetben a kreativitásuk és bátorságuk köröket ver azokra a filmekre, amik úgy vannak beharangozva, hogy na... ez jó film! A film egyszerre nézhetetlen és szórakoztató (maszkok terén tök jó!). Egyszerre egy értelmetlen, idétlen hülyeség és tartalmas, iróniával és szatírával átitatott művészeti alkotás. A TROMA stúdió megalkotta a névjegyükké váló tökéletes ZS-mozit, a bűnös élvezetek egyik alapkövét.
A 80-as évek pedig nem is állhatna jobban neki... zene, feeling, látvány, stílus. Fú, szeretem!
Nagyon várom, hogy a remake milyen lesz, mert ha egy kicsit is elkapják az eredeti hangulatát és stílusát, akkor nem lesz gond. Sok évtized után a Class of Nuke 'Em High-hoz is sikerült jól hozzányúlni, szóval van remény.
BEETLEJUICE: Na, ezt most tökre éltem... először még talán valamikor 20 éve láthattam, de nem igazán voltam oda érte, pedig Burton az egyik kedvencem volt.
Bár továbbra sem lesz a kedvencem az öregtől, de most elkapott ez a kissé elborult kísértethistória. Keaton zseni, (Harsányi Gábor szinkronja miatt pedig rengetegszer Freddy Krueger ugrott be a Freddy vs Jasonből), a sztori kreatív, a túlvilág születtei szintén rettentő jópofák, így összességében egy tök jó móka. Nem igazán értem, hogy anno miért nem voltam el vele...
Sose voltam a B-ZS-kategóriás szutykok ellen, mert sok esetben a kreativitásuk és bátorságuk köröket ver azokra a filmekre, amik úgy vannak beharangozva, hogy na... ez jó film! A film egyszerre nézhetetlen és szórakoztató (maszkok terén tök jó!). Egyszerre egy értelmetlen, idétlen hülyeség és tartalmas, iróniával és szatírával átitatott művészeti alkotás. A TROMA stúdió megalkotta a névjegyükké váló tökéletes ZS-mozit, a bűnös élvezetek egyik alapkövét.
A 80-as évek pedig nem is állhatna jobban neki... zene, feeling, látvány, stílus. Fú, szeretem!
Nagyon várom, hogy a remake milyen lesz, mert ha egy kicsit is elkapják az eredeti hangulatát és stílusát, akkor nem lesz gond. Sok évtized után a Class of Nuke 'Em High-hoz is sikerült jól hozzányúlni, szóval van remény.
BEETLEJUICE: Na, ezt most tökre éltem... először még talán valamikor 20 éve láthattam, de nem igazán voltam oda érte, pedig Burton az egyik kedvencem volt.
Bár továbbra sem lesz a kedvencem az öregtől, de most elkapott ez a kissé elborult kísértethistória. Keaton zseni, (Harsányi Gábor szinkronja miatt pedig rengetegszer Freddy Krueger ugrott be a Freddy vs Jasonből), a sztori kreatív, a túlvilág születtei szintén rettentő jópofák, így összességében egy tök jó móka. Nem igazán értem, hogy anno miért nem voltam el vele...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jó hát nálam nem lesz annyitól jó egy film, hogy mutatnak benne levágott testrészeket.soadroli írta: wicked 8.5, the substance 3 na ne röhögtess![]()

Ezt is olvastam közben, akkor viszont felkészülhet Demi Moore, mondjuk ő erre meg is érdemelné, attól függetlenül, hogy a film rossz.P. Krisz írta:Előkerültek a régi tweetjei, megy a levesbe a faszicsaj.A faszi pedig egészen biztosan meg fogja kapni a legjobb színésznőnek járó oszkárt.

- P. Krisz
Előkerültek a régi tweetjei, megy a levesbe a faszicsaj.A faszi pedig egészen biztosan meg fogja kapni a legjobb színésznőnek járó oszkárt.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.