Ez szép és jó, csak botrány, amit a kapuban művel.'shutterisland írta: most nezem amugy ederson 3 golpassz iden eddig, azert az eleg wtf.

Premier League
Re: Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Haaland Knee Injury vs Newcastle. Originally people expected the worst, that being an ACL rupture. Post-game showed positive signs with him weight-bearing, suspected ACL sprain (Grade 1/2), MRI needed to confirm.Mester77 írta: Haaland tegnap megsérült a meccs végén. Le is kellett cserélni. Egy rossz mozdulat után a térdéhez kapott. Még nem láttam sehol, mennyire komoly az ügy.
Amugy egy tomahawk steak-kel koszont be a meccs utan a kozossegi mediara, olyan szar nem lehet a helyzet.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Haaland tegnap megsérült a meccs végén. Le is kellett cserélni. Egy rossz mozdulat után a térdéhez kapott. Még nem láttam sehol, mennyire komoly az ügy.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
most nezem amugy ederson 3 golpassz iden eddig, azert az eleg wtf.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
RaúlCF írta: Közben Havertz is season end. Jelenleg az Arsenal támadósor ez: Trossard,Sterling,Nwaneri. Csere nincs. Pár hét és Martinelli felépül. Már nyáron minden szurkoló mondta, hogy támadót kell venni. Lesérültek jött a január és semmi. Ezzel most megint lehet takarózni, hogy miért nem nyernek semmit.
Igaz, mondjuk ma Merino kemenyen tolta csatarkent, megmentette az Arsenal segget. Nem baj, Arteta majd vesz megint egy ujabb 40 millios kozephatvedet szelsovedonek.
- 'shutterisland
marmoush mesterharmas egy felido alatt.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
https://x.com/LFC_Tandy/status/1889791747418476854
Everton 2 - 2 Liverpool
112.percbe azért 3 piros becsuszott.
Everton 2 - 2 Liverpool
112.percbe azért 3 piros becsuszott.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Közben Havertz is season end. Jelenleg az Arsenal támadósor ez: Trossard,Sterling,Nwaneri. Csere nincs. Pár hét és Martinelli felépül. Már nyáron minden szurkoló mondta, hogy támadót kell venni. Lesérültek jött a január és semmi. Ezzel most megint lehet takarózni, hogy miért nem nyernek semmit.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Reverse kártya herold kénért, bár idén nem lehetnek akkora balfaszok, hogy ne nyerjék meg a bajnokságot. Mmint a Bayern, a tham semmilyen bajnokságot nem fog nyerni soha.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mathys Tel:'shutterisland írta: kozben tel is official, kolcsonbe erkezik a spurshoz.
ra kivancsi leszek.
- Joined Spurs on Monday
- Knocked out the EFL Cup on Thursday
- Knocked out the FA Cup on Sunday
Welcome to Spurs

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
kozben a spurs is esik kifele.
el-ben meg allnak, de ezzel mar gyakorlatilag vege a hazai szezonjuknak februarban.
el-ben meg allnak, de ezzel mar gyakorlatilag vege a hazai szezonjuknak februarban.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Szerintem azért szerettek volna minél tovább menni C csapattal hogy legyen tapasztalatuk meg élesbe bizonyíthassanak, de túl vállalták magukat
szuperliga.
- ikarus93
Poolnak ez kb a leheto legjobb hogy kiestek. Igy a BL + PL kombora tudnak fokuszalni teljesen. Ja meg lesz egy carabao kupa donto.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- 'shutterisland
kezdo alapjan annyira nem bantak, ha kiesnek, kb mintha bealdoztak volna.
ott vannak a carabao kupa dontojeben mar ugy is, mostantol meg lehet a liga hajrara es a bl-re fokuszalni.
ott vannak a carabao kupa dontojeben mar ugy is, mostantol meg lehet a liga hajrara es a bl-re fokuszalni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, rugatnak egy golt a Poollal?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Szerinte is baromság, hogy nincs var...Pep Guardiola: “Nico Gonzalez got immediately what is the Premier League and the referees...”.
“I know without VAR it's more difficult, but there was one or two actions that... I say this because we won, otherwise I would stay silent; there is a GLAMOUROUS PENALTY”.
“But I think Nico understood perfectly what England is and it's a pity because I don't know how hard the kick is, but he could not continue”.
Leyton stadionban nemtudom alapból van e?!
De ilyen bődületes lesz nem kéne benézni, főleg amin továbbjutas dől el.
- 'shutterisland
tartalekos kezdo ellenere is gaz ez egy harmadosztalyu csapat ellen, szerintem ha a bl-bol kirakjatok oket akkor pep mehet thaifoldre pihenni kicsit.Toti írta: city mostmár úgy van vele, h kihullik az fa kupából is aztán holnaptól all in a bl-re![]()

city mostmár úgy van vele, h kihullik az fa kupából is aztán holnaptól all in a bl-re

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
szerinted?Caraway írta:Amugy szerintem is ez tortent.Galacticos írta: Szerintem itt azzal lehet a baj hogy mar megszoktak a partjelzok hogy kvazi teljesen feleslegesen vannak ott, sokszor egyertelmu tobb meteres leseket engednek el majd miutan rajuk szolnák behuzzak. Csak itt nem volt aki rajuk szoljon.En is elfelejtettem, hogy nincs var, mondtam is magamba hogy feleslegesen orulnek, ugyis mindjart elveszik a golt. Pedig amugy konkretan az osszes united jatekos 1 meteres lesen allt.
Amugy katasztrofalis meccs volt, szegyenteljes. Ez az 5-2-3 egyszeruen nem mukodik. Ami hivatalosan 3-4-2-1 lenne, csak tul defenziv kezdoket rak ki folyamatosan Amorim, igy a tamadojatek 0. Meg azzal sem segit magan, hogy ossze vissza rakosgatja az embereket poszttol fuggetlenul.
Henry Winter: “Should Harry Maguire be Man United CAPTAIN AGAIN, especially now he’s a guaranteed starter?”.
“He’s United’s best defender and United’s most natural leader. Fought back after losing armband, dropped, derided by some fans, now rescuing them”.
- nzooli93
Mondjuk eleg röhejes,hogy Angliában minden csapat tele van pénzzel, de a másodosztályban nem tudnak Vart hasznalni, közben mar indiai bajnokikon is van kb.