Add vissza hehének a gyógyszereit légy szíves.realbeckham írta: +1
Bár, a klub egyik legjobb döntése volt valaha, hogy anno a bohoc ronaldinho helyett öt hoztuk.![]()
Sajnos a posztján a vak, ügyetlen figo játszott.
Nem is nyertunk sok mindent akkoriban.
Nem használtuk a vilag legjobb játékosát megfelelően.
Minimum 3 aranylabda is elment így. Tudom, mert ertek hozza. Csak 10% at lattuk bekemnek.
Jo reggelt![]()

Real Madrid játékosok a múltban
Re: Real Madrid játékosok a múltban
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1
Bár, a klub egyik legjobb döntése volt valaha, hogy anno a bohoc ronaldinho helyett öt hoztuk.
Minimum 3 aranylabda is elment így. Tudom, mert ertek hozza. Csak 10% at lattuk bekemnek.
Jo reggelt
Bár, a klub egyik legjobb döntése volt valaha, hogy anno a bohoc ronaldinho helyett öt hoztuk.

Jo reggelt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
David Beckham: “I'd have loved to have stayed at Manchester United for my whole career and never gone anywhere else, but it just wasn't meant to be. My biggest regret on my career was leaving United for Real Madrid.”
Egyetértünk.
Egyetértünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
Remy írta:
Augusztusban meg ne latogassam.![]()

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Volt itt tema. Jol teszi amugy. Penzt kap, gondolom nem minimalbert. Evek ota elengedte mar a profi focit. Szepen indult, kuka lett.
Augusztusban meg ne latogassam.
Augusztusban meg ne latogassam.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egy vicces szelveny miatt odakeveredtem az azsia bl-hez es latom, hogy jese egy malaj csapat padjan uldogel 31 evesen.
nyilvan eltunoben volt mar evek ota a futballterkeprol a las palmas, sampdoria szeru csapatokkal vagy a torok ligaval de azert ezen lesokkoltam.
nyilvan eltunoben volt mar evek ota a futballterkeprol a las palmas, sampdoria szeru csapatokkal vagy a torok ligaval de azert ezen lesokkoltam.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Akkor lehet a Sport2 volt, már későn volt, nem emlékszem pontosan.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Sport2-n most megy.
ELSiete írta: Nem tudom, hogy valaki nézte - e, de tegnap a Sport1 leadta az 1960-as BEK döntőt, ahol a Real Madrid, az akkor még szintén erős csapatnak számító Frankfurttal játszott. Ezen a meccsen lőtt Puskas 4 gólt, de Di Stefano is betalalt háromszor. Sajnos csak a második félidő közepét csíptem el, így a gólok 90%rol lemaradtam, de elképesztő hangulata volt a meccsnek. Egyébként a kommentatori székben többek között Hegyi Iván volt, muzsika volt füleimnek, hogy végre valaki szereti a Real Madridot és hogy egy csomó érdekességet mond. Amúgy ami meglepett, hogy a játék mennyire folytonos volt, nem voltak durva belépők, de ha voltak is, akkor azonnal ment tovább a játék, nem volt fetrengés, színészkedés, reklamálás. Pure futball volt, nagyon sok jó egyéni megoldással, ahol a nagykönyvekben halálra gyakorolt statikus passzok még egyáltalán nem voltak jelen, hanem mindenki ment előre és jatszották folyamat lábról lábra a labdát. Kicsit szürreális megnézni egy mai focit a maga szépségevel és csúfságával. A meccs lefujasa után egyből átadásra került a kupa, nem volt pódium meg pózolas, csak elvitte a kupát a csapat és ennyi. Élmény volt.
Toni
Luka
Lucas. 

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nem tudom, hogy valaki nézte - e, de tegnap a Sport1 leadta az 1960-as BEK döntőt, ahol a Real Madrid, az akkor még szintén erős csapatnak számító Frankfurttal játszott. Ezen a meccsen lőtt Puskas 4 gólt, de Di Stefano is betalalt háromszor. Sajnos csak a második félidő közepét csíptem el, így a gólok 90%rol lemaradtam, de elképesztő hangulata volt a meccsnek. Egyébként a kommentatori székben többek között Hegyi Iván volt, muzsika volt füleimnek, hogy végre valaki szereti a Real Madridot és hogy egy csomó érdekességet mond. Amúgy ami meglepett, hogy a játék mennyire folytonos volt, nem voltak durva belépők, de ha voltak is, akkor azonnal ment tovább a játék, nem volt fetrengés, színészkedés, reklamálás. Pure futball volt, nagyon sok jó egyéni megoldással, ahol a nagykönyvekben halálra gyakorolt statikus passzok még egyáltalán nem voltak jelen, hanem mindenki ment előre és jatszották folyamat lábról lábra a labdát. Kicsit szürreális megnézni egy mai focit a maga szépségevel és csúfságával. A meccs lefujasa után egyből átadásra került a kupa, nem volt pódium meg pózolas, csak elvitte a kupát a csapat és ennyi. Élmény volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
betarcsazos betoltott akkor mar nalad iscart írta: Morata fel év után a Galatasarayban folytatja
![]()

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Morata fel év után a Galatasarayban folytatja

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
ferni írta: Hazard arról beszél, hogy baszott foglalkozni a bokájával a műtét után és a covid miatt szakember is alig foglalkozott vele
Azért egy ekkora igazolásnál a klub részéről is hiba, hogy nem foglalkoztak vele eleget, hiába a covid, na de belga barátunk is nem értem mit gondolt![]()
Azt hitte magától majd 100as lesz élsportra?
regen nagyon szerettem ezt a faszit, de volt egy nyilatkozata meg azthiszem chelsea jatekoskent, hogy o nem az a fajta jatekos aki ha lő egy golt akkor utana hajt a kovetkezoert mint mondjuk CR. na nalam itt el is vagta magat, es akkor meg boldogan emlegeti magat egy lapon messivel meg CRel vagy neymarral. aki leigazolta annak tisztaba kellett legyen vele, hogy nem szintiszta profi a csavo, vitte a tehetsege mig agyon nem rugtak, utana megjobban elengedte az egesz sportagat, kar hogy beszoptuk, de legalabb nyertunk egy Vinit ezalatt az ido alatt mig neki kellett volna villantani valamit
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Hazard arról beszél, hogy baszott foglalkozni a bokájával a műtét után és a covid miatt szakember is alig foglalkozott vele
Azért egy ekkora igazolásnál a klub részéről is hiba, hogy nem foglalkoztak vele eleget, hiába a covid, na de belga barátunk is nem értem mit gondolt
Azért egy ekkora igazolásnál a klub részéről is hiba, hogy nem foglalkoztak vele eleget, hiába a covid, na de belga barátunk is nem értem mit gondolt

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Keylor Navas a Newell's Old Boys csapatához szerződött!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Jobb mintha drogdílernek állt volna, elsőnek azt hittem

- realbeckham
valamelyik univerzumban:

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a szezon elején visszavonult.tubatibi írta: Most néztem, hogy Varane 23 percet játszott eddig idén és még csak 31 éves…![]()
Most néztem, hogy Varane 23 percet játszott eddig idén és még csak 31 éves…

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Érdekes hogy nála rosszabb játékosok képesek megragadni egy nagyobb csapatnál, ő meg évente klubbot vált és már bejarta a világot.lordgabi írta: https://x.com/clubleonfc/status/1878926 ... 0142352800
James új csapata a Klub VB résztvevő mexikói León.
Lukaku is amilyen keringőt lenyomott angliába és olaszba.
Napoli egyszer közel volt a leigazolásához, erre Carlo elvitte az Evertonba, év végén mind a ketten távoztak is