Mert maga a kezdő sok reménnyel nem tölt el

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 8., szombat 10:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 8., szombat 10:55
Nagyot nem mondtal.realistahuni írta: Gyerekek én ma megteszem a tétjeimet.
Ma vereség
City ellen kiesés
CDR elődöntő kiesés
Májusi klasszikus vereség
Ahányszor nem jönnek be tippek annyiszor jöhet 2 hét ban, valami tétje hadd legyen.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 8., szombat 10:44
Inkább akkor ha bejön.realistahuni írta: Gyerekek én ma megteszem a tétjeimet.
Ma vereség
City ellen kiesés
CDR elődöntő kiesés
Ahányszor nem jönnek be tippek annyiszor jöhet 2 hét ban, valami tétje hadd legyen.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 8., szombat 10:37
Szerintem vagy az atma vagy a city meglesz. Bajnokságra idén nagyobb esélyt látok, jó lenne ma győzni.realistahuni írta: Gyerekek én ma megteszem a tétjeimet.
Ma vereség
City ellen kiesés
CDR elődöntő kiesés
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 8., szombat 10:25
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 8., szombat 9:51
Hat epp ez az.Faust írta: Jaj faszikam, hat meg mutaltal amikor utoljara ilyet csinaltunk. Szerintem az oregnek otthon jo az x.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 8., szombat 9:41
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 8., szombat 9:38
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 8., szombat 9:18
Most beugrott az őszi meccs, mikor vezettünk, és a kontra lehetőségeket is teljesen feladva(ezzel a támadósorral wtf ) behozta a lucas-fran párost hogy kibekkeljük,aztán x lettFaust írta:Jaj faszikam, hat meg mutaltal amikor utoljara ilyet csinaltunk. Szerintem az oregnek otthon jo az x.Galacticos írta: Hat ha ezzel a 4 tamadoval megint felallunk mindket kovetkezo meccsen, akkor az nem biztos hogy tul jo lesz.
De en mara azt varom hogy mindenki vert igyon es a palyan reagaljunk a twitteres hulyesegeikre.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 8., szombat 9:05
Jaj faszikam, hat meg mutaltal amikor utoljara ilyet csinaltunk. Szerintem az oregnek otthon jo az x.Galacticos írta: Hat ha ezzel a 4 tamadoval megint felallunk mindket kovetkezo meccsen, akkor az nem biztos hogy tul jo lesz.
De en mara azt varom hogy mindenki vert igyon es a palyan reagaljunk a twitteres hulyesegeikre.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 8., szombat 8:30
ez a négyes előre öngyilkosság egy derbyn, egy barca ellenin, egy fontos blmeccsen is. túl nagy luxus ezt a négyest egyszerre feltenni. egyik brazilt - inkább Vinit (de őt úgyse) ki kéne venni onnan....nzooli93 írta:Nyílván nincs kőbe vésve ,hogy tényleg ez lesz, de sokak elhitték újra,hogy Carlo tényleg fog változtatniPad'em írta: Eléggé egybehangzóan ezt írják estére:
Courtois
LV Asencio Tchou Mendy
Valverde Ceba Bellingham
Rodrygo Mpabbe Vini![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 8., szombat 8:27
Nyílván nincs kőbe vésve ,hogy tényleg ez lesz, de sokak elhitték újra,hogy Carlo tényleg fog változtatniPad'em írta: Eléggé egybehangzóan ezt írják estére:
Courtois
LV Asencio Tchou Mendy
Valverde Ceba Bellingham
Rodrygo Mpabbe Vini
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 8., szombat 8:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 8., szombat 8:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 5., szerda 14:21
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 5., szerda 14:04
Jogos, ezért is írtam azt a kezdőt amit írtamGalacticos írta:Tchou fix innentol cbkent. Gondolom azt nem hiszitek hogy azt a jacobo gyereket fogja carlo betenni akár a city akár az atma ellen. Total eselytelen.Whiteheart írta:Vazquez/Tchou inkább ma kezdjen mint az Atleti ellen
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 5., szerda 11:27
Tchou fix innentol cbkent. Gondolom azt nem hiszitek hogy azt a jacobo gyereket fogja carlo betenni akár a city akár az atma ellen. Total eselytelen.Whiteheart írta:Vazquez/Tchou inkább ma kezdjen mint az Atleti ellen
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 5., szerda 10:51
- En nem raknám be Rodrygot kupa meccsre csak cserénekPad'em írta: Marca várható XI:
Lunin, Vazquez, Asencio, Tchouameni, Mendy, Güler, Valverde, Modric, Brahim, Endrick, Vinicius.
AS várható XI:
Lunin, Valverde, Asencio, Jacobo, Fran, Brahim, Ceballos, Modric, Arda, Vinicius, Rodrygo.
AS-é szimpibb.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 5., szerda 10:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 5., szerda 10:45
3 meccsre vagyunk a cdr döntőtől, ha már idáig elvergődtünk hosszabbításos győzelemmel akkor most hülyeség teljesen elengedni.Egyik sem jo, mind a kettoben ott van Valverde.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem