Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Muszi05
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2025. február 13., csütörtök 14:11

Nika91127 írta:
MorataMartin írta: Fantasztikus Tahról is lemaradunk :( Nézhetjük jövőre is a Lucas, Mendy, Csuaméni, Fran Garcia védelmet :lol: Amúgy nem az a baj, hogy a sérültek felépülésére várunk, hanem, hogy Alaba és Militao többet nem lesz használható játékos...
És ez a Tah akkora spíler? Vagy újabb rendszerjátékos?
Szerintem egyáltalán nem olyan komoly játékos... De nem is értem ezt a nyííígást, hogy "lemaradunk" meg, "nézzük meg a Barcát, mert megint játékost szerez pedig a béka segge alatt van a költségvetésük" stb.

Szerintem nagyon nem mindegy, hogy mennyiséget szerzel, vagy minőséget. Nálam Tah egy tucatjátékos, 12 egy tucat az ilyen hátvédekből, semmi extra.
Tény, hogy igazolni kell egy CB-t jövőre, de olyat, aki Tah fölött van legalább 1 polccal!
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" :mrgreen:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 13., csütörtök 14:04

MorataMartin írta: Fantasztikus Tahról is lemaradunk :( Nézhetjük jövőre is a Lucas, Mendy, Csuaméni, Fran Garcia védelmet :lol: Amúgy nem az a baj, hogy a sérültek felépülésére várunk, hanem, hogy Alaba és Militao többet nem lesz használható játékos...
És ez a Tah akkora spíler? Vagy újabb rendszerjátékos?

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. február 13., csütörtök 13:50

Fantasztikus Tahról is lemaradunk :( Nézhetjük jövőre is a Lucas, Mendy, Csuaméni, Fran Garcia védelmet :lol: Amúgy nem az a baj, hogy a sérültek felépülésére várunk, hanem, hogy Alaba és Militao többet nem lesz használható játékos...

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 7., péntek 23:02

untouchable írta:
mentamas írta:

Értem, hogy mire gondolsz.
Nekem az lenne a problémám ezzel a középpályával, hogy senki sem tudja a tempót diktálni és a játékot irányítani. Valverde és Bellingham inkább cipelni szeretik a labdát, Wirtz meg mindig is egy sorral előrébb játszott. És azt sem látom benne, hogy a középpályára elég lenne fizikálisan.
Bellinghamet nem szabad elpazarolni kifejezetten kp-ként, nagyjából szabad kezet kell kapnia a kp és a támadósor között.
Ő egy olyan játékos, akire megéri építeni a jelent és a jövőt és ehhez szabadságra van szüksége.

(Amúgy egy czer-re vagy a veszélyzónától, sajnálom. :D)
Hogy mire? Mitől? :lol:

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 7., péntek 22:38

mentamas írta:
Whiteheart írta:

Bellinghamet visszább fogni és Valverdével elég böcsületesen szoktak/tudnak védekezni, és akkor ilyen Brahim/Güler féle kp szerepben elképzelhető lenne

(De amúgy én se vagyok odamegvissza tőle, sztem se ő kell most, de nem egy abszolút baromság lenne idehozni)
Nekem az lenne a problémám ezzel a középpályával, hogy senki sem tudja a tempót diktálni és a játékot irányítani. Valverde és Bellingham inkább cipelni szeretik a labdát, Wirtz meg mindig is egy sorral előrébb játszott. És azt sem látom benne, hogy a középpályára elég lenne fizikálisan.
Bellinghamet nem szabad elpazarolni kifejezetten kp-ként, nagyjából szabad kezet kell kapnia a kp és a támadósor között.
Ő egy olyan játékos, akire megéri építeni a jelent és a jövőt és ehhez szabadságra van szüksége.

(Amúgy egy czer-re vagy a veszélyzónától, sajnálom. :D)
Hala Madrid y nada más 🤍

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 7., péntek 21:48

Whiteheart írta:
mentamas írta:

Ha meg véletlenül Valverde nem válik be, akkor Bellinghamet toljuk kicsit előrébb, mögötte meg majd a Wirtz-Güler páros fog biztosítani :mrgreen:

De most komolyra fordítva a szót, látta már valaki védekezni Wirtzet?
Bellinghamet visszább fogni és Valverdével elég böcsületesen szoktak/tudnak védekezni, és akkor ilyen Brahim/Güler féle kp szerepben elképzelhető lenne

(De amúgy én se vagyok odamegvissza tőle, sztem se ő kell most, de nem egy abszolút baromság lenne idehozni)

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 7., péntek 21:31

mentamas írta:
Whiteheart írta: Ha nem lesz Modric akkor lesz értelme Wirtznek... És ha Valverdét vkp lesz véglegesen, és akkor jó középpálya lenne egy ilyen:

Wirtz-Fede-Jude
Ha meg véletlenül Valverde nem válik be, akkor Bellinghamet toljuk kicsit előrébb, mögötte meg majd a Wirtz-Güler páros fog biztosítani :mrgreen:

szuperliga.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 7., péntek 21:19

Whiteheart írta: Ha nem lesz Modric akkor lesz értelme Wirtznek... És ha Valverdét vkp lesz véglegesen, és akkor jó középpálya lenne egy ilyen:

Wirtz-Fede-Jude

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 7., péntek 21:16

realmadrid95 írta:
untouchable írta: Vitinha, esetleg Reijnders, de leginkább Vitinha.
Szerintem ugy tul offenziv lenne a csapat, Vitinha es Reijnders is tulsagosan is elorehuzodik a tamadasoknal. Kell egy szuro, kell egy Ceba fele osztogato es mellejuk Bellingham, hogy meglegyen a kpn az egyensuly.

Vitinha - Cama - Bellingham harmas nalam vedekezesben gyenge, tamadasban meg tul eros, ha elol meg 3 tamado lenne. Vitinhat egyebkent nagyon csipem, de igy, hogy van egy Bellinghamunk, nem szabad kioltanunk, raadasul lathatjuk iden, hogy leginkabb akkor van jatekunk, ha Ceba jatszik.
Camavinganak itt nincs jövője, túlságosan sérülékeny. Lassan 4 éve hogy itt van, mégsem tud megragadni a kezdőbe. Max kiegészítő ember lesz mint régen, 70.percbe becserélni és lefut mindenkit.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 7., péntek 20:54

Ha nem lesz Modric akkor lesz értelme Wirtznek... És ha Valverdét vkp lesz véglegesen, és akkor jó középpálya lenne egy ilyen:

Wirtz-Fede-Jude
szuperliga.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 7., péntek 19:15

Szerintem ugy tul offenziv lenne a csapat, Vitinha es Reijnders is tulsagosan is elorehuzodik a tamadasoknal. Kell egy szuro, kell egy Ceba fele osztogato es mellejuk Bellingham, hogy meglegyen a kpn az egyensuly.

Vitinha - Cama - Bellingham harmas nalam vedekezesben gyenge, tamadasban meg tul eros, ha elol meg 3 tamado lenne. Vitinhat egyebkent nagyon csipem, de igy, hogy van egy Bellinghamunk, nem szabad kioltanunk, raadasul lathatjuk iden, hogy leginkabb akkor van jatekunk, ha Ceba jatszik.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 7., péntek 18:58

Őt sose hozzuk el onnan.

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 7., péntek 18:50

Vitinha, esetleg Reijnders, de leginkább Vitinha.
Hala Madrid y nada más 🤍

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 7., péntek 18:37

Wirtzet en csak ugy tudom elképzelni, ha jude ot hátrébb tesszük. Modric, vagy ceba helyett.
De az egy faszsag lenne szvsz.

Mint mikor beckhamet közepén jatszatod a jobbos helyett :ike: :coffee:

Egyébként tetszetős wirtz, jo lenne nagyon, de nincs sok ertelme jelenleg.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 7., péntek 17:59

Szerintem itt csak páran hoznák a németet, a többség pontosan látja, hogy kidobott 100 millió lenne, ha lenne is posztja, akkor is van 2 másik játékosunk oda.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 7., péntek 17:56

reeed_ati írta:
ferni írta: Salibát hozni kell ha van rá bármi esély.
Vini out
Saliba, Trent, Miguel, Wirtz in. +Xabi

Tamadórészleg lenyugodhatna, lehetne végre a játékra koncentrálni, nem a bírókra, szurkolókra, ellenfélre-csapattársakra. :vivo:
+ Védelem pipa.
Már megint Wirtz...

Én nem értem, hogy miért van itt a fórumon ennyire felkapva. Kapásból 5 játékos jutott eszembe, akik a jelenlegi keretünkből azon a poszton tudnak játszni, abból 3 meg még Wirtztől is jobb.

Nekünk egy sorral hátrébb kell középpályás, hogy irányítani tudjuk a játékot.
Nekem aki idén eddig nagyon tetszik, az Tonali. Akárhányszor elkapok egy-egy Newcastle meccset, mindig top teljesítményt tesz le az asztalra. A középpályán nagyon adná magát a Valverde, Tonali, Camavinga hármas, vagy akár a Valverde-Tonali páros is.

De viszont amennyire jó véleménnyel vagyok Tonaliról, annyira nem idevalónak érzem Trentet. Eddig még nem kaptam el egy olyan meccset sem, amikor jobban védekezett volna, mint a mi kis Lucasunk.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 7., péntek 15:33

ziro4vr írta: Ja hát a szélsővédőkről direkt nem írtam, mert fogalmam sincs így, hogy Davies off. Miguel Gutit meg kell nézni, de csak egy upgradelt Fran Garcia vszeg, nem az a fullbeton a következő 10 évre arc. Jobbra meg szintén fogalmam sincs, félmegoldások vannak, de jövőre már nagyon nem lukácsban kéne ott gondolkodni.
Betonokat nem is baj ha elengedjük úgy 10 évre, én inkább visszatérnék a Nuno Tavares vonalra :D

LV nem hiszem hogy itt lesz jövőre, jobboldalt TAA és Carvajal gondolom.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. február 7., péntek 12:51

Ja hát a szélsővédőkről direkt nem írtam, mert fogalmam sincs így, hogy Davies off. Miguel Gutit meg kell nézni, de csak egy upgradelt Fran Garcia vszeg, nem az a fullbeton a következő 10 évre arc. Jobbra meg szintén fogalmam sincs, félmegoldások vannak, de jövőre már nagyon nem lukácsban kéne ott gondolkodni.

Szoboszlai meg max tényleg hátrébb merülhetne csak fel, amit a Poolban most Gravenbech játszik kifejezetten jól egyébként. De abban én is kételkedek kicsit mennyire bírná ott a nyomást a top szinten labdakihozatalnál.
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 7., péntek 11:53

Belli - Bampe paros Rodryval jobban megertik egymast mint Vinyoval. Folyekonyabb a jatek elol, Rodrygo eleg jo a kis piszipaszis egyerintos kombinativ jatekban. Vinire inkabb az jellemzo hogy lenduletbol raviszi az ellenre. Ilyen teren is jobb Rodrygo mert konnyebben attor a betomorulo vedelmen 1-1 testcsellel meg apro huzogatasokkal. Vini csak lenduletbol, nagy terulettel baszo.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 7., péntek 11:18

ELSiete írta: bár azért emlékeim szerint itt is volt hogy tavaly elveszett a mezőnyben
Tavaly, mikor huzamosabb ideig, másfél hónapig játszott azon a poszton Vini sérülése miatt, akkor szerintem jól tolta. Hasonló volt az érzésem, mint mostanában, hogy Vini nélkül jobb volt a kémia közte, Beli és Brahim (idén Mbappé) között.

Vissza: