de mi?Realista24 írta:Ezt csak most latom.hehetheoriginal írta:
aki nem tud egyszerre /erzelmet és realitást szétválasztva gondolkodni, az sztem alacsony iq.
tökmindegy ki állítja, ugyanarrol beszelunk sztem
Ez minden temaban igaz vagy csak politika? Vagy csak ott ahol igaz rad?
Mert ilyen alapon mindenkinek alacsony az iq-ja par esoembert leszamitva.
sztem normális ember - sok ilyen van azért, de egyre kevesebb - hiába van felfűtött érzelmi állapotban, ezzel egy időben tud reálisan gondolkozni.
vagy nem így van? folyna a vér rendesen az utcákon akkor

vagy nagy döntésre is alszol egyet, gondolkodsz rajta, osztasz szorzol, informaciot szerzel, tajekozodsz, nem erzelmi alapon dontesz.
vagyis az elet minden teruleten, mindenhol igaz.
talan egyedul a szerelem olyan dolog, ahol a realitas es ep esz ki van baszva az ablakon, az full kemia, de ott is ha lecsillapodik a lila köd később, ott is a realitás kap nagy hangsúlyt.
minden másban egyetértünk, amiket írtatok.
ui.:
tehát van iq-juk.Édesanyám diplomás mérnök. Édesapámnak nincs diplomája, de hihetetlenül művelt és olvasott ember. Mindketten Fidesz-szavazók, bár mintha kezdenének lejönni a Fideszről.
ismét csak, ha van iq. fel kell mérni mi a cél, mi számít az életben. hogy viktor maradjon örökre, vagy hogy az unokáknak jobb legyen. melyik a fontosabb.Lejönni róluk egyébként borzasztó nehéz, gyakorlatilag egy teljes szembefordulás az addigi nézeteiddel, és annak beismerése, hogy tévedtél.
az, ha valaki alultájékozott, mesterségesen propagandabuborékban tartott - az más kérdés, de ott is ha van iq, megvan rá a lehetőség, hogy az ember kitörjön a burokból és teljes képet alkosson.