Igen igen, megértettem, amit írtál, igazából csak a saját látásmódomat tettem mellé, hogy nálam drasztikusabb ez a nézőpont.Realista24 írta:Nem azt irtam, hogy mindenkeppen egyutt kell maradni, hanem ott merlegelni kell a lezarast, hogy hogyan a legjobb a gyereknek. Sokan, koztuk en is hajlando vagyok szinte barmit felaldozni azert, hogy neki jo legyen.tibi18 írta:
Ezzel egyet lehet érteni. Én annyival mennék tovább, hogy még a gyerek sem lehet indok. Természetesen felelősséget kell vállalnia mindkét félnek a döntésért és főleg a gyerekért a jövőben, de pusztán a gyerek miatt újabb és újabb esélyt adni, véleményem szerint ugyanolyan hazugság, mint gyerek nélkül.. Az ember saját magát nyomja el, más miatt.. amit végül később a saját gyereke is lát maga előtt akár, így ugyanolyan döntéseket hozhat, hogy nem saját maga az első.
Lehet ez egy szélsőséges vélemény, amihez hozzátartozik, hogy nincs gyerekem és alapvetően nem is tervezem, hogy lesz.
Én is hajlandó lennék, időt, pénzt, energiát áldozni, csak magamat nem, abból a szempontból, hogy a gyerek mellett egy olyan személlyel is együtt vagyok, akivel már nem akarok és egyébként valószínű, hogy már ő sem. Szóval nem offense volt ez részemről!