Rád tényleg nem érdemes sok szót fecsérleni, de swfan úgy tűnik képes normális hangnemben válaszolni, szóval neki én is válaszolok, ha már van egy szabad fél órám.gutihaz14 írta:ne foglalkozz ilyen aprosagokkalswfan írta:
Plusz mégegy, ez a legfrissebb kutatás, ami részletes: https://i.imgur.com/i6a7i7v.png
Abszolút nincs relatív többsége "minden társadalmi rétegben" a Fidesznek. Már 2022-ben sem volt![]()
Szóval:
Én nem azt mondom, hogy minden, hanem azt, hogy szinte minden csoportban. Például a 18-29-as korcsoport szinte végig, de a Momentum megjelenéséig biztosan a Jobbiké volt a 2010-es években. Hol van ma Jobbik? Hol van ma a Momentum? Mire mentek az állítólagos 28 százalékos diplomás arányukkal? Jött és megette a Péter. Most épp - nagyon helyesen - a DK-t küldte el oda ahová valók.
Hova súlyozod be ezt a korosztályt a választási matematikában? Milyen mértékű a választói hajlandósága? Magyarország korfája, ajánlom megnézni.
Ez pedig a legmagasabb iskolai végzettség szerinti felosztás. Kb. 1/4 felsőfokú, 1/2 középfokú, 1/5 alapfokú.
Ettől függetlenül nekem full mindegy, hogy Peti végül beelőzi vagy nem előzi be Vikit, de ez itt még mindig a Madridom.hu fóruma, nem a Magyar Peti fan klub ahol mindenki mást birkázunk/agyhalottozunk.
Teljesen véletlenül tudom például, hogy egy barom gazdag város most épp fideszes polgármestere is itt fórumozik közöttünk.