Édesanyám diplomás mérnök. Édesapámnak nincs diplomája, de hihetetlenül művelt és olvasott ember. Mindketten Fidesz-szavazók, bár mintha kezdenének lejönni a Fideszről.hehetheoriginal írta:es vissza az alapveto kerdesre, ebből a 4 csoportból max a 3.-nál látom, hogy iq rendben van, de ott meg más alapvető emberi problémák vannak.'shutterisland írta:
nyugdijasok
3 zsak krumpliert megvett melyszegenyek es/vagy ciganysag
rendszer kedvezmenyezettjei es azoknak csaladjaik
megfelemlitettek / stockholm szindromasok
igy teljes a sor valoban.![]()
egyszerűen nincs az az erkölcsi vagy bármilyen ok, ami alapján ezt a fideszt támogatni lehet, hacsak nem valaki totál gatya agyban
a jövő és a történelem.Ki az aki ezt el tudja donteni, hogy ki gondolkodik szarul?
Csak mert jelen esetben ez azt vetiti le szamomra, hogy aki most kisebbsegben van (kormanyvaltok) gondolkodnak jol, es a nagytobbseg helytelenul.
De amikor jon a kormanyvaltas, es a mostani kisebbseg lesz a nagytobbseg, akkor atfordul hirtelen helyes gondolkodsaba a nagytobbseg gondolkodasmodja?
de azért ha - és nem is kell hozzá vallásosnak lenni, elég csak a józan paraszti ész, meg minimális emberi mivolt - azt nézem, hogy mennyi mindent elbasztak, elloptak, szétálszenteskedtek, mennyit ártottak a jelen és jövő generációinak, kézzel, feketén-fehéren megfogható, tényeken alapuló intézkedésekkel és döntésekkel - el tudjuk ezt mind dönteni, hogy ki gondolkozik jól és szarul.
aki ragaszkodik ezek után is a fideszhez, az meg akkor alacsony iq.
ezt merem fentről, magasabb poziciobol mondani, kijelenteni. egy ember se egyenlő a másikkal.
kezdek becsavarodni tesomsz, már rég ebédelnem kéne basszamki. felreertjuk egymast sztem.En allitom... te allitottad...
aki nem tud egyszerre /erzelmet és realitást szétválasztva gondolkodni, az sztem alacsony iq.
tökmindegy ki állítja, ugyanarrol beszelunk sztem
Lejönni róluk egyébként borzasztó nehéz, gyakorlatilag egy teljes szembefordulás az addigi nézeteiddel, és annak beismerése, hogy tévedtél. Önmagában a tévedéseink, hibáink elismerése sok embernek nem megy, függetlenül attól, hogy hány iskolát végzett el, hány oklevelet szerzett. Inkább az egónktól függ, legtöbb magyar ahogy én tapasztalom, eléggé egoista.
Kicsit olyan ez, mint véget vetni egy régóta tartó kapcsolatnak, amiben ugyan már nem érzed jól magad, de mégse könnyű azt mondani, mondjuk 5-10 év után, na, akkor holnaptól te erre, én meg amarra. És ez nem azért van, mert ezek az emberek hülyék lennének.