es vissza az alapveto kerdesre, ebből a 4 csoportból max a 3.-nál látom, hogy iq rendben van, de ott meg más alapvető emberi problémák vannak.'shutterisland írta:nyugdijasokA fideszre mas retegek is szavaznak boven nyugdijasokkal nem lehet 2/3ot elerni
3 zsak krumpliert megvett melyszegenyek es/vagy ciganysag
rendszer kedvezmenyezettjei es azoknak csaladjaik
megfelemlitettek / stockholm szindromasok
igy teljes a sor valoban.![]()
egyszerűen nincs az az erkölcsi vagy bármilyen ok, ami alapján ezt a fideszt támogatni lehet, hacsak nem valaki totál gatya agyban
a jövő és a történelem.Ki az aki ezt el tudja donteni, hogy ki gondolkodik szarul?
Csak mert jelen esetben ez azt vetiti le szamomra, hogy aki most kisebbsegben van (kormanyvaltok) gondolkodnak jol, es a nagytobbseg helytelenul.
De amikor jon a kormanyvaltas, es a mostani kisebbseg lesz a nagytobbseg, akkor atfordul hirtelen helyes gondolkodsaba a nagytobbseg gondolkodasmodja?
de azért ha - és nem is kell hozzá vallásosnak lenni, elég csak a józan paraszti ész, meg minimális emberi mivolt - azt nézem, hogy mennyi mindent elbasztak, elloptak, szétálszenteskedtek, mennyit ártottak a jelen és jövő generációinak, kézzel, feketén-fehéren megfogható, tényeken alapuló intézkedésekkel és döntésekkel - el tudjuk ezt mind dönteni, hogy ki gondolkozik jól és szarul.
aki ragaszkodik ezek után is a fideszhez, az meg akkor alacsony iq. és a szekta meg viktyoratyus bűvöletében él, ergo alacsony iq, hiába vannak sokan, kijelenthető, hogy rosszul gondolkodnak.
ezt merem fentről, magasabb poziciobol mondani, kijelenteni. egy ember se egyenlő a másikkal.
kezdek becsavarodni tesomsz, már rég ebédelnem kéne basszamki. felreertjuk egymast sztem.En allitom... te allitottad...
aki nem tud egyszerre /erzelmet és realitást szétválasztva gondolkodni, az sztem alacsony iq.
tökmindegy ki állítja, ugyanarrol beszelunk sztem