ilyen hasonlosaggal vegig lehetne haknizni az eletetBabinho írta: Hogy a f...ba tud valaki ennyire ugyanolyan lenni mint egy másik ember?![]()
https://www.instagram.com/reel/DFviDTvN ... d5bzk3YzAw

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 7., péntek 8:18
ilyen hasonlosaggal vegig lehetne haknizni az eletetBabinho írta: Hogy a f...ba tud valaki ennyire ugyanolyan lenni mint egy másik ember?![]()
https://www.instagram.com/reel/DFviDTvN ... d5bzk3YzAw
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 7., péntek 8:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 4., kedd 17:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 14:39
Ne legyel tufa.hehetheoriginal írta:de akkor is beli vini meg rodryRealista24 írta:
Furcsa egy gondolkodasmod, de ertem, es elfogadom.
Magas alairasi penz, 0 atigazolasi dij, es nem gigaszi fizetes, hogy a teljes kepet nezzuk.
A teljesitmenyehez, ugy gondolom, hogy a fel szezon alatt szerzett 20+ gol, a javulo tendencia es az alazatossag, amit mutat egyelore pariban van az en elvarasaimmal, euromillioktol fuggetlenul es fuggoen is.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 14:23
de akkor is beli vini meg rodryRealista24 írta:Furcsa egy gondolkodasmod, de ertem, es elfogadom.untouchable írta:
Gyakorlatilag 150 millió euroért vásároltuk meg és, ha ez az ő zsebébe megy, akkor még nagyobbak lehetnek az elvárások felé.
Magas alairasi penz, 0 atigazolasi dij, es nem gigaszi fizetes, hogy a teljes kepet nezzuk.
A teljesitmenyehez, ugy gondolom, hogy a fel szezon alatt szerzett 20+ gol, a javulo tendencia es az alazatossag, amit mutat egyelore pariban van az en elvarasaimmal, euromillioktol fuggetlenul es fuggoen is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 14:18
Furcsa egy gondolkodasmod, de ertem, es elfogadom.untouchable írta:Gyakorlatilag 150 millió euroért vásároltuk meg és, ha ez az ő zsebébe megy, akkor még nagyobbak lehetnek az elvárások felé.Realista24 írta: De akkor mi ez az ekkora pénzért dolog?
Mekkora? Big, very big?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 14:12
untouchable írta:Az első féléve után már nincsenek nagy elvárásaim vele szemben a mezőnyjátékban. Pötyögtesse a góljait a kis csapatok ellen, rúgja be a helyzeteit, a clutch momentumokban pedig úgyis előlép valaki a Beli, Rodry, Vini hármasból.Remy írta:
Nem mindig La Liga 2 szintu ellenfelek ellen toljuk.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 4., kedd 14:11
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 4., kedd 14:11
Aláírási pénz ilyen játékosoknál szinte mindig van, max nem ilyen magas, amikor ingyen érkezik. Akkor is kellett volna perkálni a családnak, ha a PSG-nek is kifizetjük a 200 milliót (100-ról szóltak a hírek). Összességében 150 milliót spóroltunk, ha igazak voltak a hírek.untouchable írta:Nekem mindegy, hogy hova ment az a pénz, ki lett fizetve, de ha már itt tartunk, akkor pláne nagyok az elvárások, ha az ő zsebébe.Realista24 írta:
Átigazolási dij aranyosan elég jól teljesít.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 4., kedd 14:03
Gyakorlatilag 150 millió euroért vásároltuk meg és, ha ez az ő zsebébe megy, akkor még nagyobbak lehetnek az elvárások felé.Realista24 írta: De akkor mi ez az ekkora pénzért dolog?
Mekkora? Big, very big?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 4., kedd 13:58
Nekem mindegy, hogy hova ment az a pénz, ki lett fizetve, de ha már itt tartunk, akkor pláne nagyok az elvárások, ha az ő zsebébe.Realista24 írta:Átigazolási dij aranyosan elég jól teljesít.untouchable írta:
Reméljük nem képtelen rá. Miért fájna, ha ő lenne a legjobb támadónk? Ekkora pénzért amúgy elvártam volna, hogy egyből teljesítsen, de ez már a múlt. Nem érdekel a párizsi fertő, Real Madrid szurkoló vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 13:55
Átigazolási dij aranyosan elég jól teljesít.untouchable írta:Reméljük nem képtelen rá. Miért fájna, ha ő lenne a legjobb támadónk? Ekkora pénzért amúgy elvártam volna, hogy egyből teljesítsen, de ez már a múlt. Nem érdekel a párizsi fertő, Real Madrid szurkoló vagyok.RealMadridFanatic írta:
Mert O nyilvan keptelen erre. Elegge fajhat, hogy O a legjobb tamadonk, de nem egybol teljesitett amint megerkezett sok ev parizsi ferto utan.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 4., kedd 13:54
Reméljük nem képtelen rá. Miért fájna, ha ő lenne a legjobb támadónk? Ekkora pénzért amúgy elvártam volna, hogy egyből teljesítsen, de ez már a múlt. Nem érdekel a párizsi fertő, Real Madrid szurkoló vagyok.RealMadridFanatic írta:Mert O nyilvan keptelen erre. Elegge fajhat, hogy O a legjobb tamadonk, de nem egybol teljesitett amint megerkezett sok ev parizsi ferto utan.untouchable írta:
Az első féléve után már nincsenek nagy elvárásaim vele szemben a mezőnyjátékban. Pötyögtesse a góljait a kis csapatok ellen, rúgja be a helyzeteit, a clutch momentumokban pedig úgyis előlép valaki a Beli, Rodry, Vini hármasból.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 4., kedd 13:45
Mert O nyilvan keptelen erre. Elegge fajhat, hogy O a legjobb tamadonk, de nem egybol teljesitett amint megerkezett sok ev parizsi ferto utan.untouchable írta:Az első féléve után már nincsenek nagy elvárásaim vele szemben a mezőnyjátékban. Pötyögtesse a góljait a kis csapatok ellen, rúgja be a helyzeteit, a clutch momentumokban pedig úgyis előlép valaki a Beli, Rodry, Vini hármasból.Remy írta:
Nem mindig La Liga 2 szintu ellenfelek ellen toljuk.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 4., kedd 13:43
Az első féléve után már nincsenek nagy elvárásaim vele szemben a mezőnyjátékban. Pötyögtesse a góljait a kis csapatok ellen, rúgja be a helyzeteit, a clutch momentumokban pedig úgyis előlép valaki a Beli, Rodry, Vini hármasból.Remy írta:Nem mindig La Liga 2 szintu ellenfelek ellen toljuk.untouchable írta: A mesterhármasa óta megint kezd kicsit belekényelmesedni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 13:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 4., kedd 13:36
Nem mindig La Liga 2 szintu ellenfelek ellen toljuk.untouchable írta: A mesterhármasa óta megint kezd kicsit belekényelmesedni.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 4., kedd 13:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 13:04
ez semmi, elovigyazatossag, legalabb nem kell magyarazkodni, hogy miert pihentetik.ELSiete írta: Ancelotti: "Mbappé is OUT of tomorrow's game. He has a bruise in his calf."
Egyre jobb.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem