HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 6., csütörtök 19:56
az a baj, hogy a világon a spanyol bajnokságnál nívósabb és nagyobb kaliberű bajnokságokban sem tűrik meg, ha valaki kritizálja a bíráskodást - most az mindegy, hogy igaza van vagy sem, és hogy felelősségre kellene őket vonni vagy sem -, de pl az nba-ben se veheted a szádra a bírókat, akármennyire tré melót is végeznek, márpedig ha van lófasz minőségű bíráskodás, akik magukat mindenek felett állónak gondolják, az pont az nba.
a spanyoloknál erre jön rá ez a szürreális, magából kifordult 2020-as évekbeli aberrált gondolkodás, hogy egyből ezer százalékon égve tiszta dühből és agresszivitással támadnak vissza, fenyegetnek perrel, és probálják kiforgatni az eredeti problémát, és ellehetetleníteni az erre a figyelmet felhívó alanyt. itt senkinek sem az a célja, hogy jobb legyen a foci, a produktum, jobb legyen a nézőnek, a játékosnak, az összes csapatnak - amiért igazából a szövetség és a bírói testület létezik, mintegy szolga módon -, itt mint egy jó fidesz, egymás nokiásdobozait bevédeni, kéz kezet mos alapon összezárni, amíg lehet lapátolni ki a pénzt, ez számít csak.
én nem tudom mikor lesz ennek vége - az élet számos területén -, de valóban arrafelé tartunk, hogy az emberi ostobaság, a társadalmi közérzet, az egész hangulat és miliő újabb világégésbe visz minket. én mindenesetre gyűlölöm az embereket, mint a szart, szinte egytől egyig mind - tisztelet a kivételnek - igénytelen és/vagy ostoba és/vagy kibírhatatlan és/vagy figyelmetlen és/vagy önző és/vagy idióta, és az ilyenek halmozottan fordulnak elő olyan hatalmi pozíciókban, ami igazából semmi pluszt nem ad, semmi értéket nem teremt, de lóvé van benne: lásd spanyol futballvezetés, karöltve az uefa és fifa sleppjével.
egy szó, mint száz, ez a helyzet is egy binicius.
thereisonly1ronaldo