Vinícius Junior - 7
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Vinícius Junior - 7
Maradjunk a földön, arabokhoz valószínű ilyen fiatalon még nem megy el, PSG vagy az egyik balfasz angol csapat viszont elviheti.
200-250 misi között reális is lenne, az talán belefér pár eladással bárkinek az ffp-jébe.
200-250 misi között reális is lenne, az talán belefér pár eladással bárkinek az ffp-jébe.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Relovo szerint 400 millio lehetne az atigazolasi dij, de nyilvan ezekkel a megnyilvanulasaival rohamosan fog csokkenni ez az osszeg.Realista24 írta: 250tol felfele bármennyiért mehet felőlem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
250tol felfele bármennyiért mehet felőlem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nyilvan a legjobban kereso akar lenni a csapatban.
Azt hiszi magarol, hogy mivel o a legjobb, akkor neki kell a legtobb dellat.
De nem o a legjobb, top3ban sincs, de lehet meg top5ben se, ha mindenki egeszseges csapaton belul.
Nyilvan jatszanak az ugynokevel, meddig mehetnek el.
De mint mondtam, ha ez a trend megy tovabb, ami a viselkedést illeti - es most nem a birok es ellenfel szurkolok elleni dolgokra, hanem a csapatot hatraltato dolgokra gondolok -, akkor kivanok neki, hogy nyartol hosszu evekre a vilag legjobban kereso es legdragabb atigazolasa legyen
Mondjuk kivancsi lennek a fejere, mikor a sajat szurkolok futyulik ki az elmult hetek produktumaert, plusz még emiatt, hogy semmi sem eleg neki penzben
Azt hiszi magarol, hogy mivel o a legjobb, akkor neki kell a legtobb dellat.
De nem o a legjobb, top3ban sincs, de lehet meg top5ben se, ha mindenki egeszseges csapaton belul.
Nyilvan jatszanak az ugynokevel, meddig mehetnek el.
De mint mondtam, ha ez a trend megy tovabb, ami a viselkedést illeti - es most nem a birok es ellenfel szurkolok elleni dolgokra, hanem a csapatot hatraltato dolgokra gondolok -, akkor kivanok neki, hogy nyartol hosszu evekre a vilag legjobban kereso es legdragabb atigazolasa legyen
Mondjuk kivancsi lennek a fejere, mikor a sajat szurkolok futyulik ki az elmult hetek produktumaert, plusz még emiatt, hogy semmi sem eleg neki penzben

thereisonly1ronaldo
Clutch player volt fontos pillanatokban, viszont ritka irritáló és ellenszenves játékos, aki a folyamatos ripacskodásával és önsajnáltatással van elfoglalva mostmár az esetek nagy részében.
Egy kurva nagy csicskalángos kéne neki, nem magasabb fizetés.
300 millió euró körül mehet az arabokhoz, JELENLEG Rodrygo és Mbappé is jobban szerepel nála a baloson.
Egy kurva nagy csicskalángos kéne neki, nem magasabb fizetés.
300 millió euró körül mehet az arabokhoz, JELENLEG Rodrygo és Mbappé is jobban szerepel nála a baloson.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Adios!

- nzooli93
Mondjuk az is kurva erdekes, hogy nagy emelést szeretne,mikozben a formaja folyamatosan lefelé megy.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
‼A szerződéshosszabbítás tárgyalásainak részletei:
• A találkozót a klub kezdeményezte
• A játékos jelenlegi fizetése a „The Best” Award után 15 millió euró nettó, hasonlóan Mbappééhoz
• A klub fizetésemelést ajánlott, de az ajánlatot ELUTASÍTOTTÁK
• A tárgyalások várhatóan folytatódnak
@mario.cortegana
Kicsit kifejtve. Igazabol Vini csak megkonnyiti a dolgunkat..
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
350 m es mehetBlancoMark írta: Rekordosszegert eladnam.
- BlancoMark
Rekordosszegert eladnam.
- nzooli93
Semmi sem kötelezőRemy írta:Ez se lesz egyszerű menet.BREAKING: Vini Jr & his camp have REJECTED Real Madrid’s first offer for renewal.

- RealMadridFanatic
Jo utat neki.Remy írta:Ez se lesz egyszerű menet.BREAKING: Vini Jr & his camp have REJECTED Real Madrid’s first offer for renewal.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez se lesz egyszerű menet.BREAKING: Vini Jr & his camp have REJECTED Real Madrid’s first offer for renewal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Egy középpályásnak amúgy is rohadt nehéz manapság. Még Iniesta sem kapta meg 10+ éve, pedig megérdemelte volna. Sneijdert nem is említve. Egyedül Modric volt aki meg tudta törni Messi-Cronaldo uralmát, meg tavaly Rodri. Amúgy szinten csak támadóként lehet aranylabdát nyerni elég régóta.
-
Amit te írtál az az, hogy fociban, eredményességben változott itt pozitív irányba. (azért azt is tegyük hozzá, hogy volt honnan)RaúlCF írta:Te leirtad miért nem tud változni én meg leírtam, hogy miért tud ahogy már bizonyította is itt. Elég sokat fejlődött mentálisan mire eljutott oda ahol van. Most hülye ideje van de még mehet bármerre. Te temeted én meg nem. Ennyirealbeckham írta:
Legjobb ez a fajta vitapartner...
Azzal kezdtem, hogy kifejtettem![]()
Amirol magyarazkodsz az a teljesítmény, nem az ember maga
Nagyon gyenge ez így. Kiszálltam. Szép napot mesterem
Amiről itt pedig valóban szó van, csak mintha nem szeretnéd megérteni, az az alap mentalitása, amiből következik a pályán való viselkedése. Az pedig egyre parább és szerintem nem tudsz mutatni egymás után 3 meccset, amikor javuló tendenciáról lett volna szó. Fejlődött, hogy a kapu előtt jobban tud fókuszálni (vagy csak a nagyobb számú és jobb minőségű gyakorlás által jutott el ide), viszont a meccs nagy részében látszólag képtelen a játékra koncentrálni. Érted, az emberünk itt van 6 éve és azt nem képes felfogni és kontrolálni, hogy ne torokra üssön/lökjön.

Ennyi idősen és egy "fél aranylabda után" egy 10 évesnél idősebb ember nem gondolhatja komolyan, hogy elmegy az arabokhoz, ráadásul a csapatnak se lenne jó az ilyen 300 millió körüli rekord ár, mert úgy sz.patnának minket az új igazolások árával, ahogy nem szégyellik. (és ahogy Neymar után tették a Barcával)
150-200 között viszont olyan kérdés nélkül passzolnám el bármelyik európai csapatnak, mint a huzat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ram8nes 2025. február 6., csütörtök 18:07-kor.
Sokat melózott nagyon szerencsétlen.hehetheoriginal írta:hát csak ahhoz kellett volna tavasszal is valamit csinálni eséskelésestérdencsúszásosbukfencezésen kivul....ferni írta:
Nem tudtad volna felhypeolni Carvajalt, viszont Bellingham fix elhozta volna a lasztit, ez 100%.![]()
![]()
Mindent elmond róla, hogy egy ilyen bemutatkozás után, ahol elszállhatott volna a picsába fejben teljesen jogosan fej lehajtva full kussban beállt melózni, mert más lett a taktika és mindezt végig úgy hogy sérült volt, persze ő se bírta volna azt ami volt, de kb mindent kiadott magából, ha jó meccse volt ha rossz.
Egy kincs ez a gyerek és Vinicius igazán példát vehetne róla.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hát csak ahhoz kellett volna tavasszal is valamit csinálni eséskelésestérdencsúszásosbukfencezésen kivul....ferni írta:Nem tudtad volna felhypeolni Carvajalt, viszont Bellingham fix elhozta volna a lasztit, ez 100%.ikarus93 írta:
Carvajalnak adtam volna. Azert BL + EB kombo es mind a ket kupaba fontos szerepe volt.

thereisonly1ronaldo
Nem tudtad volna felhypeolni Carvajalt, viszont Bellingham fix elhozta volna a lasztit, ez 100%.ikarus93 írta:Carvajalnak adtam volna. Azert BL + EB kombo es mind a ket kupaba fontos szerepe volt.Realista24 írta: Lehet azt mondani, hogy elcsaltak az Aranylabdat, ez jo duma tovabbra is, viszont ahogy szamtalanszor irtam, meg a madridistak koreben sem volt egyertelmu, hogy ki erdemelne meg a legjobban.
Szoval en ugy fogalmaznam meg, hogy a Realtol csaltak el, nem Vinitol.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Te leirtad miért nem tud változni én meg leírtam, hogy miért tud ahogy már bizonyította is itt. Elég sokat fejlődött mentálisan mire eljutott oda ahol van. Most hülye ideje van de még mehet bármerre. Te temeted én meg nem. Ennyirealbeckham írta:Legjobb ez a fajta vitapartner...RaúlCF írta:
És te miből szűrted le,
Azzal kezdtem, hogy kifejtettem![]()
Amirol magyarazkodsz az a teljesítmény, nem az ember maga
Nagyon gyenge ez így. Kiszálltam. Szép napot mesterem
- ikarus93
Carvajalnak adtam volna. Azert BL + EB kombo es mind a ket kupaba fontos szerepe volt.Realista24 írta: Lehet azt mondani, hogy elcsaltak az Aranylabdat, ez jo duma tovabbra is, viszont ahogy szamtalanszor irtam, meg a madridistak koreben sem volt egyertelmu, hogy ki erdemelne meg a legjobban.
Szoval en ugy fogalmaznam meg, hogy a Realtol csaltak el, nem Vinitol.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc