RaúlCF írta:
realbeckham írta:
Legjobb ez a fajta vitapartner...
Azzal kezdtem, hogy kifejtettem
Amirol magyarazkodsz az a teljesítmény, nem az ember maga
Nagyon gyenge ez így. Kiszálltam. Szép napot mesterem
Te leirtad miért nem tud változni én meg leírtam, hogy miért tud ahogy már bizonyította is itt. Elég sokat fejlődött mentálisan mire eljutott oda ahol van. Most hülye ideje van de még mehet bármerre. Te temeted én meg nem. Ennyi
Amit te írtál az az, hogy fociban, eredményességben változott itt pozitív irányba. (azért azt is tegyük hozzá, hogy volt honnan)
Amiről itt pedig valóban szó van, csak mintha nem szeretnéd megérteni, az az alap mentalitása, amiből következik a pályán való viselkedése. Az pedig egyre parább és szerintem nem tudsz mutatni egymás után 3 meccset, amikor javuló tendenciáról lett volna szó. Fejlődött, hogy a kapu előtt jobban tud fókuszálni (vagy csak a nagyobb számú és jobb minőségű gyakorlás által jutott el ide), viszont a meccs nagy részében látszólag képtelen a játékra koncentrálni. Érted, az emberünk itt van 6 éve és azt nem képes felfogni és kontrolálni, hogy ne torokra üssön/lökjön.

CR sosem volt a kedvencem és nála is voltak hisztik, de korántsem ilyen mértékű, ilyen minőségű és ilyen teljesítmény mellett.
Ennyi idősen és egy "fél aranylabda után" egy 10 évesnél idősebb ember nem gondolhatja komolyan, hogy elmegy az arabokhoz, ráadásul a csapatnak se lenne jó az ilyen 300 millió körüli rekord ár, mert úgy sz.patnának minket az új igazolások árával, ahogy nem szégyellik. (és ahogy Neymar után tették a Barcával)
150-200 között viszont olyan kérdés nélkül passzolnám el bármelyik európai csapatnak, mint a huzat.