Akkor kell ilyen statisztikával foglalkozni amikor van egy gyengébb idénye a csapatnak.
Továbbra sem gépek a játékosok és az edzők hanem emberek.Szerencsére.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. február 9., vasárnap 6:30
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 9., vasárnap 1:35
Atalanta megvolt azért_Bushido_ írta:City és barca ellen lehet javítani, de pesszimista vagyok.Real Madrid in *big* matches this season:
Atleti 1-1 Real Madrid
Real Madrid 1-3 Milan
Real Madrid 0-4 Barcelona
Liverpool 2-0 Real Madrid
Athletic Club 2-1 Real Madrid
Real Madrid 2-5 Barcelona
Real Madrid 1-1 Atletico Madrid
0 wins. 2 draws. 5 defeats.
Ezek a nagy meccsek manapság nem nagyon mennek Carlonak....![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 9., vasárnap 0:18
City és barca ellen lehet javítani, de pesszimista vagyok.Real Madrid in *big* matches this season:
Atleti 1-1 Real Madrid
Real Madrid 1-3 Milan
Real Madrid 0-4 Barcelona
Liverpool 2-0 Real Madrid
Athletic Club 2-1 Real Madrid
Real Madrid 2-5 Barcelona
Real Madrid 1-1 Atletico Madrid
0 wins. 2 draws. 5 defeats.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 8., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 6., csütörtök 12:33
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 6., csütörtök 12:31
peadani írta:Ezek közül csak Adebayor jött télen…
HozzászólásSzerző: peadani » 2025. február 6., csütörtök 12:29
Ezek közül csak Adebayor jött télen…_Bushido_ írta: Korábbi evekben képesek voltak kölcsönbe hozni télen Adebayort, Essient, Chicaritót. Mind hasznos volt! Most is lehetett volna kölcsön + esetleges opció, ha beválik. Sok csapat csinál ilyet nyáron és télen is. Ingyen (vagy néha pár millióval megtoldva a kölcsönt).
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 6., csütörtök 10:40
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 6., csütörtök 10:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 6., csütörtök 9:13
Ebből a keretből messze komolyabb támadójáték lenne kiaknázható. De kupa nem biztos, hogy több mint amit Ancelotti kihoz belőle.p.csabi1 írta: Pontosan ez a kulcs.
Ha a vezetőség leszarja és már csak azért sem fog hozni normális emberek lehet itt bárki az edző ugyanúgy cumin lesz mint Ancelotti és a stábja.
Főleg egy kezdő pályája elején lévő edző.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. február 6., csütörtök 9:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 6., csütörtök 8:25
Nyertunk par BLt ugy, hogy a nagy forditasok miatt, nem pedig elore megnyert meccsekkel. Nyersz vagy nem nyersz. Ez szamit.Sierra írta: Egyertelmuen megfaradt a dolog Ancelottival, de azert 1-2 kupat meg fixen hozni fog az oreg. Mindenki mondja Xabi Alonsot de egyelore o is a nagy es sok forditasarol hires. De mindenkeppen feludules lesz egy fiatalabb, modernebb felfogasu edzo. Viszont ha a keretbeli problemak nem lesznek orvosolva, akkor nehez dolga lesz az uj edzonek is.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 6., csütörtök 8:24
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 6., csütörtök 8:08
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 6., csütörtök 7:56
Nem azert kell forditania a Levernek a legtobb esetben, mert gyengen jatszanak az elso 80 percben, hanem mert Schick es Boniface is kihagy mindent. Szemre talan ok jatsszak a legszebb focit. Altalaban azert tudnak a raadasban forditani, mert bedaraljak az ellenfeleket fizikalisan, viszont egesz meccsen latvanyosan jatszanak.dzsi91 írta:Én csak azt látom, hogy innen meg onnan fordítanak úgyhogy hasonló elképzelésem van Alonsorol 80 perc hokizás aztán ha ég a ház darálunk. Mivel én a profi fotballt a győzelmekért nézem az én filozófiámba bele fog illeni de itt sokan még leragadtak a romantikus fehér balettnél amit szerintem alonso ugyanúgy röhögve fog körbevizelni mint a don.Jim írta:
miért jó ez fos játék, ami sokszor van mostanában![]()
én személy szerit szebb, látványosabb játékot várok, ami egykor jellemző volt ránk
és teljesítmény, alapú kezdőcsapat összeállítást az új edzőtől, bárki is lesz majd az
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 6., csütörtök 6:46
Lattad fe a Leverkusent jatszani Xabi alatt ?dzsi91 írta:Nyilván a mostani szezon kaotikus elég sok tényező miatt de az esetek többségében mindkét edző alatt baszott stabilok voltunk.Jim írta:
miért jó ez fos játék, ami sokszor van mostanában![]()
én személy szerit szebb, látványosabb játékot várok, ami egykor jellemző volt ránk
és teljesítmény, alapú kezdőcsapat összeállítást az új edzőtől, bárki is lesz majd az
Én csak azt látom, hogy innen meg onnan fordítanak úgyhogy hasonló elképzelésem van Alonsorol 80 perc hokizás aztán ha ég a ház darálunk. Mivel én a profi fotballt a győzelmekért nézem az én filozófiámba bele fog illeni de itt sokan még leragadtak a romantikus fehér balettnél amit szerintem alonso ugyanúgy röhögve fog körbevizelni mint a don.
Nyilván örömmel fogadom ha van látványos foci de a mai erőltetett menetben aki ezt folyamatosan elvárja trófeákkal karöltve nem lesz elégedett soha de ezt a kört már lefutottuk sokszor.
Ja és oké, hogy nekünk alonso nagy név meg lehet Ceballosnak is de a francia meg brazil alakulatunkat nem vagyok benne biztos, hogy benedvesíti a puszta megjelenése.
Carlo ideje lejárt és én Alonsot jó utódnak látom de pont azért mert illik az eddigi vonalba csak aki az elmúlt években verte az asztalt az kéltem, hogy vele megtalálja majd a boldogságot![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 6., csütörtök 1:36
Nekem Ancelottival sem lenne bajom, ha törekedne arra, hogy a keretet a végletekig kimaxolná. Ez nem azt jelenti, hogy csapágyasra van hajtva 11-12 ember, hanem a tehetséghez és a képességekhez mérten mindenkiből kihozná a maxot. És ehhez a hozzáálláshoz igazítaná a játékot, a felállást, a taktikát, a keret menedzselését. Na már most, játékunk nincs, taktika nyomait még véletlenül sem lehet felfedezni, a keret menedzselése pedig borzalmas. Ha Alonso hozza ugyanazt a stílust, de jobban épít a csapat (játékosok) képességeire és ahhoz igazítja a játékot, illetve beépít néhány taktikai elemet és a keretet jobban forgatja, már nyertünk. Tényleg szeretem Ancelottit, all time one of the best a Real Madrid történelmében, csak tisztelettel lehet róla beszélni, de megfáradt az öreg, kell a megújulás.dzsi91 írta:Valaki amúgy vezesse már le nekem ezt a Xabi alonso vonalat a 150 fordításával, hogy ő mit hoz majd a csapatnak? Én amúgy nem vagyok ellene, bírom a tagot szerintem pont beleillik a Carlo Zidane vonalba csak itt sokan valami nagy reformot várnak tőle. Szerintem pöccre viszi majd tovább az Ancelotti és Zidane vonalat ami nekem jó ti viszont ugyanúgy agyfaszt kaptok majdRealVazquez írta:aztan nyaron jon Xabi Alonso.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 6., csütörtök 0:40
mondjuk a sok (fekete) zsoldosunkat már a nyáron el kellene kezdeni leépíteni...dzsi91 írta: Nyilván tudják ki az. De szerintem ő max a spanyoloknak lesz olyan mint amilyen pl egy Zidane mindenkinek. Apró részlet ez leküzdhető aurával amiből Xabinak sok van de azért érdemes ezt is megjegyezni. Sok zsoldosunk van. Nekik meg kell a kapaszkodó.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 6., csütörtök 0:23
Nyilván tudják ki az. De szerintem ő max a spanyoloknak lesz olyan mint amilyen pl egy Zidane mindenkinek. Apró részlet ez leküzdhető aurával amiből Xabinak sok van de azért érdemes ezt is megjegyezni. Sok zsoldosunk van. Nekik meg kell a kapaszkodó.Jim írta:azért aki nem tudja ki volt Xabi Alonso a spanyol fociban, meg lehet neki mutatni a kijáratotdzsi91 írta: Ja és oké, hogy nekünk alonso nagy név meg lehet Ceballosnak is de a francia meg brazil alakulatunkat nem vagyok benne biztos, hogy benedvesíti a puszta megjelenése.
Carlo ideje lejárt és én Alonsot jó utódnak látom de pont azért mert illik az eddigi vonalba csak aki az elmúlt években verte az asztalt az kéltem, hogy vele megtalálja majd a boldogságot![]()
![]()
tény nem volt olyan korszakos, mint Zizu játékosként, de azért na...
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 6., csütörtök 0:16
azért aki nem tudja ki volt Xabi Alonso a spanyol fociban, meg lehet neki mutatni a kijáratotdzsi91 írta: Ja és oké, hogy nekünk alonso nagy név meg lehet Ceballosnak is de a francia meg brazil alakulatunkat nem vagyok benne biztos, hogy benedvesíti a puszta megjelenése.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem