Értékeld a legutóbbi meccset
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
végig uraltuk a meccset. kaptak egy ajéndékot és ennyik voltak. megvoltak a helyzetek is de csak 1 ment be. szerintem ült a taktika.
Szoki Atlético elleni szenvedés. Meccs előtt is x-et éreztem, sajnos be is jött. Bár jobb mint a vereség, de ezek ellen nem megy, főleg Ancelottival nem, egyértelmű mumusa az olasznak.
Mert az állásával játszik, szerinte.Anthony írta: De csak nagy ritkán dob be ifit is, inkább nyomatja Tchua-t, meg ha nagy lesz a baj már látom Mendy vagy Fede megy be középre.
Gondolom fosik attól hogy kirakják, pedig szerintem a szezonközbeni kirakásnak nála kb nulla az esélye.
De épp ezért nem fog komolyabb meccsen sokat variálni.
Ide a rozsdást, hogy Tchou megy vissz hátra a hétvégén, meg szépen Vazkez is jobb hátvédnak, elől a 4 sztárral. Aztán ha nem történik senkivel semmi, akkor ugyanaz a kezdő 11 fog kikocogni a City ellen is. És épp ezért nyomatja őket egy Espanyol vagy bárki ellen is, mert nem mer hozzányúlni máshoz, csak ahhoz a 12-13 emberhez, mert velük nyert már ezt-azt. A nagyobb baj hogy a szezon elején se nyúlt, amikor még nem volt ilyen eredménykényszerben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom mikor hosszabbitottak vele utoljara, de nyaron lejar. Korabban fel akartak bontani neki, hogy szabadon tavozhasson, de nem akart elmenni.Anthony írta:Jól tette, hogy adott esélyt a fiataloknak, örülök neki.Realista24 írta: Elobb adok barmilyen lehetoseget egy fiatalnak, mint Vallejonak.
Csak azt mondom, hogy pl. egy Espanyol ellen miért ne játszhatott volna Vallejo? Vagy akkor miért hosszabbítottak vele? Nem logikus. Én elhiszem, hogy nem a legjobb játékos, de nem tudom megérteni mitől lenne annyira rossz, hogy pár liga alján levő csapat ellen bedobjuk, hogy pihentesse a többieket. Nem azért, hogy ő mekkora esélyt kapjon, egyszerűen csak a védő helyzet miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De csak nagy ritkán dob be ifit is, inkább nyomatja Tchua-t, meg ha nagy lesz a baj már látom Mendy vagy Fede megy be középre.Pad'em írta: De miért kéne? Dobjon be ifit, azokból még lehet bármi, Vallejóból már nem lesz.
- Pad'em
De miért kéne? Dobjon be ifit, azokból még lehet bármi, Vallejóból már nem lesz. Pihentethet castillást játszatva is. Inkább néztem meg ezt a gyereket, nem nagy eresztés, de kövinek is inkább teszem be a 17 éves Diego Aguadót.Anthony írta:Jól tette, hogy adott esélyt a fiataloknak, örülök neki.Realista24 írta: Elobb adok barmilyen lehetoseget egy fiatalnak, mint Vallejonak.
Csak azt mondom, hogy pl. egy Espanyol ellen miért ne játszhatott volna Vallejo? Vagy akkor miért hosszabbítottak vele? Nem logikus. Én elhiszem, hogy nem a legjobb játékos, de nem tudom megérteni mitől lenne annyira rossz, hogy pár liga alján levő csapat ellen bedobjuk, hogy pihentesse a többieket. Nem azért, hogy ő mekkora esélyt kapjon, egyszerűen csak a védő helyzet miatt.
2019-ben hosszabbítottunk Vallejóval, akkor még hihettük hogy lesz belőle valami. Mondjuk az nagy hülyeség volt, hogy 6 évre, de nyáron végre kifut.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Anthony
Jól tette, hogy adott esélyt a fiataloknak, örülök neki.Realista24 írta: Elobb adok barmilyen lehetoseget egy fiatalnak, mint Vallejonak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elobb adok barmilyen lehetoseget egy fiatalnak, mint Vallejonak.Anthony írta:Azért ezek után ne mondja nekem senki, hogy Vallejo annyira rossz, hogy nem lehetett volna betenni az este Jakobo helyett? Mindent értek, de azért ez túlzásnak tűnik, hogy gyenge ellenfelek ellen ne lehetne rábízni 1-1 meccset, hogy Rüdiger pihenjen.Whiteheart írta: Jacobsról meg azt nyilatkozta Carlo hogy 3 hónapos kihagyás után jött vissza, meg még szoknia kell a vizeket, blabla... Tényleg a fejéről megmondom hogy Segunda division és nem kell erőltetni....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Azért ezek után ne mondja nekem senki, hogy Vallejo annyira rossz, hogy nem lehetett volna betenni az este Jakobo helyett? Mindent értek, de azért ez túlzásnak tűnik, hogy gyenge ellenfelek ellen ne lehetne rábízni 1-1 meccset, hogy Rüdiger pihenjen.Whiteheart írta: Jacobsról meg azt nyilatkozta Carlo hogy 3 hónapos kihagyás után jött vissza, meg még szoknia kell a vizeket, blabla... Tényleg a fejéről megmondom hogy Segunda division és nem kell erőltetni....
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Meccs embere a kommentátor, azzal a Negeiras mondattal eldöntötte a meccset
Amúgy szerintem Tchouaméni ahhoz képest amit láthattunk és megszokhattunk tőle nagyon jó volt, bár semmi extra nem volt benne csak nem volt kárára a csapatnak
Rodrygo jelenleg sokkal előrébb van Viniciusnál úgy fejben mint a formában és csapatjátékban és látszódott az első félidőben is hogy ezzel a takarék csapattal is milyen jól működött együtt és hozott elképzelést és vitalitást a bal oldalra, ahogy mostanában megszoktuk tőle amikor nincs fenn vini...
Vini komolyan feljött egy már fáradtabb csapat ellen frissen és kb 10 percig bírta idegekkel mert annyira nem jön be neki semmi és annyira elrontja a csapatjátékot hogy nem csak a nézőket, meg saját magát idegesíti fel, hanem az ellenfelet, a bírót, a csapattársakat, és mindenkit kivéve pont Ancelottit és ez nagy baj... Én is remélem hogy folytatódik a dráma és el tudjuk adni és Ancelotti is megunja és magától hagyja abba végre!!
Jacobsról meg azt nyilatkozta Carlo hogy 3 hónapos kihagyás után jött vissza, meg még szoknia kell a vizeket, blabla... Tényleg a fejéről megmondom hogy Segunda division és nem kell erőltetni....
Güler, Endricki meccshiányos, Ceba rosszul szállt be, Brahim mintha jobban érezné magát a kp-n mint a szélén, legalábbis az elmúlt két meccse után biztos, Luninnak meg jár a pacsi, abszolút nem tehetett egyik gólról sem.

Amúgy szerintem Tchouaméni ahhoz képest amit láthattunk és megszokhattunk tőle nagyon jó volt, bár semmi extra nem volt benne csak nem volt kárára a csapatnak
Rodrygo jelenleg sokkal előrébb van Viniciusnál úgy fejben mint a formában és csapatjátékban és látszódott az első félidőben is hogy ezzel a takarék csapattal is milyen jól működött együtt és hozott elképzelést és vitalitást a bal oldalra, ahogy mostanában megszoktuk tőle amikor nincs fenn vini...
Vini komolyan feljött egy már fáradtabb csapat ellen frissen és kb 10 percig bírta idegekkel mert annyira nem jön be neki semmi és annyira elrontja a csapatjátékot hogy nem csak a nézőket, meg saját magát idegesíti fel, hanem az ellenfelet, a bírót, a csapattársakat, és mindenkit kivéve pont Ancelottit és ez nagy baj... Én is remélem hogy folytatódik a dráma és el tudjuk adni és Ancelotti is megunja és magától hagyja abba végre!!
Jacobsról meg azt nyilatkozta Carlo hogy 3 hónapos kihagyás után jött vissza, meg még szoknia kell a vizeket, blabla... Tényleg a fejéről megmondom hogy Segunda division és nem kell erőltetni....
Güler, Endricki meccshiányos, Ceba rosszul szállt be, Brahim mintha jobban érezné magát a kp-n mint a szélén, legalábbis az elmúlt két meccse után biztos, Luninnak meg jár a pacsi, abszolút nem tehetett egyik gólról sem.
szuperliga.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Carlo alatt sosem fog egymás után 5 meccset a kezdőben kapni, ez már ennyi idő után leeshetett volna neki. Sajnos marad az, hogy amikor játszik, megpróbál maradandót alkotni, hogy köztudatban maradjon, ez mostanában nem sikerül neki. Még mielőtt bárki kérdezné, én is sos edzőváltást akarok és jobb keret menedzselest, Gülerrel pedig számolnék.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
Gülernek meccsek kellenének folyamat, kezdőben egymás után 5, hogy normális véleményt formálhassunk róla, vagy legalább fix normális csere percek meccsenként fél órák komoly téttel bíró meccseken is. Így hogy minden 8. meccsen kezdő, meg kap 5 perceket eldőlt mérkőzéseken lehetetlen megítélni mire lenne képes. Csereként amúgy hozzá tud adni rövid idő alatt is, azt már láttuk.
Kezdő nyilván huzamosabb ideig itt csak sérülések esetén lenne, Vini Belli Rod Mbappé és Brahim is előtte van a sorban fixen. Egy új, keretet maximálisan forgató, sztárokat is padra rakó edzővel lehetne itt komolyabban kiaknázni, más különben el kell adni visszavásárlási opcióval, aztán megnézni hol tart két év múlva.
Kezdő nyilván huzamosabb ideig itt csak sérülések esetén lenne, Vini Belli Rod Mbappé és Brahim is előtte van a sorban fixen. Egy új, keretet maximálisan forgató, sztárokat is padra rakó edzővel lehetne itt komolyabban kiaknázni, más különben el kell adni visszavásárlási opcióval, aztán megnézni hol tart két év múlva.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
De épp ezzel meg is ragadod a lényeget. 19 éves, hiába játszott jól, volt hogy 3 hétig percet se kapott meccseken utána. Ennyi idősen, egy olyan csapatban, ahol még egy jobb formában lévő Ceballosnak is telleget az edző, mert nem a labdatemető Viniciusnak passzol, hanem átforgatja a túl oldalra, én se merném túl vállalni magam, mert ne adj isten elbaszok valamit vagy nem oda passzolok ahova Vini vagy az edző szeretné, aztán idén már csak a padról nézem a meccseket. Az lesz a nagyobb baj ha ez meg is marad/ragad nála így. Neki biztos hogy jót tenne egy edzőváltás, főleg ha olyan edző jön aki mer is nyúlni a keretéhez, nem pedig csak ugyanahhoz a 12-13 emberhez.ELSiete írta: Ha kijon neki a lépés, akkor nagyon jó, egyébként meg többnyire langyos víz, és biztonsági játékot tol, egy olyan poszton, ahol fajsúlyosabb játék kellene.
De ha Vinni elmegy abból körülbelül az egész védelmet rendbe lehetne rakni.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Tisztulni latszodik a kep, sokkal inkabb Rodrygot tartanam meg, Vini meg lehet az arabokhoz. Persze erre nem sok esely van, marad mindketto.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Én alapból mindig védem Gulert, de idén sok meccsen nem tudott különösebben hatással lenni a játékra, pedig volt időszak amikor kapta a perceket. Mindig szépen terül, fordul, vannak is jó meglátásai (tegnap is volt), de hiányzik belőle az igazi kakaó, mintha a Real picit nagy falat lenne neki. Mostanában megint kevesebb percet kap, elhiszem, hogy ez demotivalo tud lenni, de egyelőre nem látjuk miért is kellene folyamat jatszatni. Ha kijon neki a lépés, akkor nagyon jó, egyébként meg többnyire langyos víz, és biztonsági játékot tol, egy olyan poszton, ahol fajsúlyosabb játék kellene.nzooli93 írta: Guler gyenge volt nagyon tegnap, igaz így is volt 1-2 jo labdaja, de sokszor idegentest, hiába mozdul be,nem nagyon kapja a labdát. Meg mintha motiváció hiányt is látnek rajta. Tartottam tole,hogy le van épülve. Mikor tavaly ev vegen jatszott, meg megjott nyaron Ebrol, duzzadt önbizalomtol. Szeptemberben sokszor kezdő volt, jol jatszott,mentek az osszjatekok, sok helyzetnel centik multak hogy nem lott golt, oda kerult mindig, robotolt fel le. Aztan 2 honapig perceket se kapott, azota lejto. El kell donteni nyáron,hogy felepitik rendesen,vagy menjen kolcsonbe,mert ennek igy sok ertelme nincs. Ugyanez Endrick. Hogy evi 1-2 kupameccsre,egy kaotikus csapatba feldobjuk oket,hogy akkor bizonyitsatok. Es valszeg most nem latjuk majd oket megint hetekig. Ok nem mendyk,hogy kapjak a bizalmat orrba szajba.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- nzooli93
Guler gyenge volt nagyon tegnap, igaz így is volt 1-2 jo labdaja, de sokszor idegentest, hiába mozdul be,nem nagyon kapja a labdát. Meg mintha motiváció hiányt is látnek rajta. Tartottam tole,hogy le van épülve. Mikor tavaly ev vegen jatszott, meg megjott nyaron Ebrol, duzzadt önbizalomtol. Szeptemberben sokszor kezdő volt, jol jatszott,mentek az osszjatekok, sok helyzetnel centik multak hogy nem lott golt, oda kerult mindig, robotolt fel le. Aztan 2 honapig perceket se kapott, azota lejto. El kell donteni nyáron,hogy felepitik rendesen,vagy menjen kolcsonbe,mert ennek igy sok ertelme nincs. Ugyanez Endrick. Hogy evi 1-2 kupameccsre,egy kaotikus csapatba feldobjuk oket,hogy akkor bizonyitsatok. Es valszeg most nem latjuk majd oket megint hetekig. Ok nem mendyk,hogy kapjak a bizalmat orrba szajba.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem Güleren és Endricken is a percek hiánya látszik nagyon, főleg a brazilon. Hiába edzzel 2 kategóriával jobb játékosok ellen, a meccsrutintól fogod jókor a passz helyett a lövést és a lövés helyett a passzt választani.realbeckham írta: Amint ruszo lement, megszűnt a kreativitas. Jott a vini show.
Amint kellet osszekaptuk megunkat, begyurtuk őket.
Arulkodo jelekbol sok volt viszont.
Vini hatalmas kerékkötő. Mar bomlaszto hatasa is van. Ez ma is szinte megsertodott cebara, akinek akarjaval elnézést kellett kernie. Pofa, sarga lap. Aa. Ugyanaz a lemez. Kura szar ez a morálnak. Rodrygo sokkal hasznosabb jelenleg.
Gulerrel nem tudom mi van. Fogjuk a keves jatekperce akkory vagy nem tudom, de azért ő is buntetett ma.
Jacobsz a szarral volt egyenlő. Nem kell ezt szepiteni. Sosem gondoltam volna, de inkabb tchouameni legyen hatul.
Kellemes meccsnek indult, szenvedés a vege. Lényeg, hogy megyünk még egy kort.
Gonzalon látszik, hogy meccsben van, Endricken meg hogy a segge kispad formájú.
ifjúPeytonManning szerintem az első félidőben volt nagyon gyenge, tipik lámpalázas volt. Aztán a másodikban már volt pár szép megelőzése, szerelése. Ígéretnek lehet nem rossz, még kaphat perceket, de szombaton lesz belőle baj ha kezdeni fog.
Fedének örülök, hogy ezt a meccset is végigjátszhatta, bár cserébe eléggé takarékra vette, szét nem hajtotta magát (bár már lehet nagyon nincs is hova).
A továbbjutás egyébként megérdemelt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Galacticos
En kozel se latom ezt ilyen tragikusan mint ti. Marmint a tegnapit.
Az elso felido kifejezetten tetszetos volt, brahimnak rengeteg jo megmozdulasa volt, kb golpassza endricknek csak az eltorte a ket golunk is szep volt.
Aztan a semmibol ket tok mazlis szituval kiegyenlitettek, ha azok nincsenek ezt tukorsiman behuzzuk vagy ha cini nem szabadit fel a kapu torkabol, vagy ha endrick nem a labda melle fejel az 5osrol.. 2-2 utan is felporogtunk kapufat rugtunk ami szinten eleg tetszetos akcio volt.
Carlo is berakta akiket akartatok, fede jobbhatvedbe ezerszer jobb mint lucas, ase jo volt, a kisgyerek mar kevesbe de ez egy kupameccsen ket ilyen meccs elott, egy ilyen kezdovel teljesen vallalhato az eredmeny es a jatek kepe is.
Az elso felido kifejezetten tetszetos volt, brahimnak rengeteg jo megmozdulasa volt, kb golpassza endricknek csak az eltorte a ket golunk is szep volt.
Aztan a semmibol ket tok mazlis szituval kiegyenlitettek, ha azok nincsenek ezt tukorsiman behuzzuk vagy ha cini nem szabadit fel a kapu torkabol, vagy ha endrick nem a labda melle fejel az 5osrol.. 2-2 utan is felporogtunk kapufat rugtunk ami szinten eleg tetszetos akcio volt.
Carlo is berakta akiket akartatok, fede jobbhatvedbe ezerszer jobb mint lucas, ase jo volt, a kisgyerek mar kevesbe de ez egy kupameccsen ket ilyen meccs elott, egy ilyen kezdovel teljesen vallalhato az eredmeny es a jatek kepe is.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Így van. Én is örülök, hogy próbálgatják végre a dolgokat.
A srác pályát tevesztett. Szülők, nagypapa kegyes hazugsagai a tehetségről a jovoképek betáplálása a fejébe a haja alatt.
Nyilvan a klub alkalmazottja is részeg lehetett aznap, ha egy ilyen "dromedár" stilusu ember az akadémián megmaradt.
Neki ez gondolom tökéletes, jo fizu, max egy getafe pad a csúcs. Rendben van ez
Nekem es a szememnek viszont büntetés.
Undorító, előítéletes fasz vagyok tudom... úgy másfél meccsel a kezdoben a gyereket temetem. Elnézést, ha valakinek ez sok. Nyers vagyok. Nem kell pcs kedni.
Most is kiflit kell ragcsalnom, mert ahogy ragondoltam a bamba fejere, felment a savam basszameg.
De az a nagy budos helyzet, ami azert ritka, hogy 2 perc utan megmondod, hogy mennyire alsó szinvonal. Ha jot akarunk magunknak el kell felejteni.
Kellemetlen es kinos teljesítmény volt. Egy leganes ellen. Egy piros lap tökéletes lett volna neki, mivel a levegőben logott az is. El kell égetni a mezt is babonabol. Az a biztos.
A srác pályát tevesztett. Szülők, nagypapa kegyes hazugsagai a tehetségről a jovoképek betáplálása a fejébe a haja alatt.
Nyilvan a klub alkalmazottja is részeg lehetett aznap, ha egy ilyen "dromedár" stilusu ember az akadémián megmaradt.
Neki ez gondolom tökéletes, jo fizu, max egy getafe pad a csúcs. Rendben van ez
Nekem es a szememnek viszont büntetés.
Undorító, előítéletes fasz vagyok tudom... úgy másfél meccsel a kezdoben a gyereket temetem. Elnézést, ha valakinek ez sok. Nyers vagyok. Nem kell pcs kedni.
Most is kiflit kell ragcsalnom, mert ahogy ragondoltam a bamba fejere, felment a savam basszameg.
De az a nagy budos helyzet, ami azert ritka, hogy 2 perc utan megmondod, hogy mennyire alsó szinvonal. Ha jot akarunk magunknak el kell felejteni.
Kellemetlen es kinos teljesítmény volt. Egy leganes ellen. Egy piros lap tökéletes lett volna neki, mivel a levegőben logott az is. El kell égetni a mezt is babonabol. Az a biztos.