Értékeld a legutóbbi meccset
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Guler gyenge volt nagyon tegnap, igaz így is volt 1-2 jo labdaja, de sokszor idegentest, hiába mozdul be,nem nagyon kapja a labdát. Meg mintha motiváció hiányt is látnek rajta. Tartottam tole,hogy le van épülve. Mikor tavaly ev vegen jatszott, meg megjott nyaron Ebrol, duzzadt önbizalomtol. Szeptemberben sokszor kezdő volt, jol jatszott,mentek az osszjatekok, sok helyzetnel centik multak hogy nem lott golt, oda kerult mindig, robotolt fel le. Aztan 2 honapig perceket se kapott, azota lejto. El kell donteni nyáron,hogy felepitik rendesen,vagy menjen kolcsonbe,mert ennek igy sok ertelme nincs. Ugyanez Endrick. Hogy evi 1-2 kupameccsre,egy kaotikus csapatba feldobjuk oket,hogy akkor bizonyitsatok. Es valszeg most nem latjuk majd oket megint hetekig. Ok nem mendyk,hogy kapjak a bizalmat orrba szajba.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem Güleren és Endricken is a percek hiánya látszik nagyon, főleg a brazilon. Hiába edzzel 2 kategóriával jobb játékosok ellen, a meccsrutintól fogod jókor a passz helyett a lövést és a lövés helyett a passzt választani.realbeckham írta: Amint ruszo lement, megszűnt a kreativitas. Jott a vini show.
Amint kellet osszekaptuk megunkat, begyurtuk őket.
Arulkodo jelekbol sok volt viszont.
Vini hatalmas kerékkötő. Mar bomlaszto hatasa is van. Ez ma is szinte megsertodott cebara, akinek akarjaval elnézést kellett kernie. Pofa, sarga lap. Aa. Ugyanaz a lemez. Kura szar ez a morálnak. Rodrygo sokkal hasznosabb jelenleg.
Gulerrel nem tudom mi van. Fogjuk a keves jatekperce akkory vagy nem tudom, de azért ő is buntetett ma.
Jacobsz a szarral volt egyenlő. Nem kell ezt szepiteni. Sosem gondoltam volna, de inkabb tchouameni legyen hatul.
Kellemes meccsnek indult, szenvedés a vege. Lényeg, hogy megyünk még egy kort.
Gonzalon látszik, hogy meccsben van, Endricken meg hogy a segge kispad formájú.
ifjúPeytonManning szerintem az első félidőben volt nagyon gyenge, tipik lámpalázas volt. Aztán a másodikban már volt pár szép megelőzése, szerelése. Ígéretnek lehet nem rossz, még kaphat perceket, de szombaton lesz belőle baj ha kezdeni fog.
Fedének örülök, hogy ezt a meccset is végigjátszhatta, bár cserébe eléggé takarékra vette, szét nem hajtotta magát (bár már lehet nagyon nincs is hova).
A továbbjutás egyébként megérdemelt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Galacticos
En kozel se latom ezt ilyen tragikusan mint ti. Marmint a tegnapit.
Az elso felido kifejezetten tetszetos volt, brahimnak rengeteg jo megmozdulasa volt, kb golpassza endricknek csak az eltorte a ket golunk is szep volt.
Aztan a semmibol ket tok mazlis szituval kiegyenlitettek, ha azok nincsenek ezt tukorsiman behuzzuk vagy ha cini nem szabadit fel a kapu torkabol, vagy ha endrick nem a labda melle fejel az 5osrol.. 2-2 utan is felporogtunk kapufat rugtunk ami szinten eleg tetszetos akcio volt.
Carlo is berakta akiket akartatok, fede jobbhatvedbe ezerszer jobb mint lucas, ase jo volt, a kisgyerek mar kevesbe de ez egy kupameccsen ket ilyen meccs elott, egy ilyen kezdovel teljesen vallalhato az eredmeny es a jatek kepe is.
Az elso felido kifejezetten tetszetos volt, brahimnak rengeteg jo megmozdulasa volt, kb golpassza endricknek csak az eltorte a ket golunk is szep volt.
Aztan a semmibol ket tok mazlis szituval kiegyenlitettek, ha azok nincsenek ezt tukorsiman behuzzuk vagy ha cini nem szabadit fel a kapu torkabol, vagy ha endrick nem a labda melle fejel az 5osrol.. 2-2 utan is felporogtunk kapufat rugtunk ami szinten eleg tetszetos akcio volt.
Carlo is berakta akiket akartatok, fede jobbhatvedbe ezerszer jobb mint lucas, ase jo volt, a kisgyerek mar kevesbe de ez egy kupameccsen ket ilyen meccs elott, egy ilyen kezdovel teljesen vallalhato az eredmeny es a jatek kepe is.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Így van. Én is örülök, hogy próbálgatják végre a dolgokat.
A srác pályát tevesztett. Szülők, nagypapa kegyes hazugsagai a tehetségről a jovoképek betáplálása a fejébe a haja alatt.
Nyilvan a klub alkalmazottja is részeg lehetett aznap, ha egy ilyen "dromedár" stilusu ember az akadémián megmaradt.
Neki ez gondolom tökéletes, jo fizu, max egy getafe pad a csúcs. Rendben van ez
Nekem es a szememnek viszont büntetés.
Undorító, előítéletes fasz vagyok tudom... úgy másfél meccsel a kezdoben a gyereket temetem. Elnézést, ha valakinek ez sok. Nyers vagyok. Nem kell pcs kedni.
Most is kiflit kell ragcsalnom, mert ahogy ragondoltam a bamba fejere, felment a savam basszameg.
De az a nagy budos helyzet, ami azert ritka, hogy 2 perc utan megmondod, hogy mennyire alsó szinvonal. Ha jot akarunk magunknak el kell felejteni.
Kellemetlen es kinos teljesítmény volt. Egy leganes ellen. Egy piros lap tökéletes lett volna neki, mivel a levegőben logott az is. El kell égetni a mezt is babonabol. Az a biztos.
A srác pályát tevesztett. Szülők, nagypapa kegyes hazugsagai a tehetségről a jovoképek betáplálása a fejébe a haja alatt.
Nyilvan a klub alkalmazottja is részeg lehetett aznap, ha egy ilyen "dromedár" stilusu ember az akadémián megmaradt.
Neki ez gondolom tökéletes, jo fizu, max egy getafe pad a csúcs. Rendben van ez
Nekem es a szememnek viszont büntetés.
Undorító, előítéletes fasz vagyok tudom... úgy másfél meccsel a kezdoben a gyereket temetem. Elnézést, ha valakinek ez sok. Nyers vagyok. Nem kell pcs kedni.
Most is kiflit kell ragcsalnom, mert ahogy ragondoltam a bamba fejere, felment a savam basszameg.
De az a nagy budos helyzet, ami azert ritka, hogy 2 perc utan megmondod, hogy mennyire alsó szinvonal. Ha jot akarunk magunknak el kell felejteni.
Kellemetlen es kinos teljesítmény volt. Egy leganes ellen. Egy piros lap tökéletes lett volna neki, mivel a levegőben logott az is. El kell égetni a mezt is babonabol. Az a biztos.

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Hát mind a két gólban benne volt, de valakit próbálgatni kell ott. Én nem bánnám, ha Valverde lenne a jobbhátvédünk komolyabb meccseken. Ahhoz viszont, hogy odakerüljön Camavinga/Tchouaméni kellene a középpályára. Így teljesen jó, hogy Carlo középhátvédeket próbálgat. Ha Cama felépülne végre, akkor nem lenne nagy gond Tchou hátra helyezésével, viszont ő se teljesen fasza ott, hasznosabb lenne a kp-n.realbeckham írta: Jacobsz a szarral volt egyenlő. Nem kell ezt szepiteni. Sosem gondoltam volna, de inkabb tchouameni legyen hatul.
Szóval próbálgassa a középhátvédeket, amikor lehet. Ha ez a Jacobo gyerek nem jön be, akkor ha van más, akkor őt is a Castillából próbálja meg.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Barsza jöjjön mindenhol. Lassan úgyis átfordul. Minél többször nyomjuk velük annál előbb. Mondjuk ha lenne védőnk az se lenne hátrány.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realbeckham
Barcat szeretnék én is. Helyre kéne tenni már lassan a dolgokat. Jon a tavasz. Tul sokaig aludtunk.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Inkabb menjunk a barca ellen pls. Bl-ben is siman osszejohet a City utan egy madridi derbi. Hanynom kell toluk, inkabb legyen El Clasico, hat ha kijon a lepes vegre ellenuk…ateeemadrid írta:Adnék egy Atletit is, meg a BLben is, és akkor nézhetnénk még 4 madridi derbit a hétvége után. Remek móka lenne!!tomi_b írta:
Sorsolnak de fixen Barcát kapjuk. 2 jól eladható klasszikus pluszban. Tuti kihasználják.

- ateeemadrid
Adnék egy Atletit is, meg a BLben is, és akkor nézhetnénk még 4 madridi derbit a hétvége után. Remek móka lenne!!tomi_b írta:Sorsolnak de fixen Barcát kapjuk. 2 jól eladható klasszikus pluszban. Tuti kihasználják.ateeemadrid írta:
Az mar tet nelkuli lesz, miutan kapunk megint 5öt a barcatol az odavagon.![]()
Tenyleg, melyik moslek csapatot kapjuk, sorsolnak majd?
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Sorsolnak de fixen Barcát kapjuk. 2 jól eladható klasszikus pluszban. Tuti kihasználják.ateeemadrid írta:Az mar tet nelkuli lesz, miutan kapunk megint 5öt a barcatol az odavagon.kodo írta:
Aprilisban lesz a kupa elodonto visszavagoja.![]()
![]()
ateeemadrid írta:Az mar tet nelkuli lesz, miutan kapunk megint 5öt a barcatol az odavagon.kodo írta:
Aprilisban lesz a kupa elodonto visszavagoja.![]()
![]()
Tizenkettedikén sorsolnak.
- ateeemadrid
Az mar tet nelkuli lesz, miutan kapunk megint 5öt a barcatol az odavagon.kodo írta:Aprilisban lesz a kupa elodonto visszavagoja.ateeemadrid írta:
Február van mondjuk, nem nagy teljesítmény.
Márciusra már csak bajnokság lesz.![]()
![]()

- realbeckham
Amint ruszo lement, megszűnt a kreativitas. Jott a vini show.
Vini hatalmas kerékkötő. Mar bomlaszto hatasa is van. Ez ma is szinte megsertodott cebara, akinek akarjaval elnézést kellett kernie. Pofa, sarga lap. Aa. Ugyanaz a lemez. Kura szar ez a morálnak. Rodrygo sokkal hasznosabb jelenleg.
Gulerrel nem tudom mi van. Fogjuk a keves jatekperce akkory vagy nem tudom, de azért ő is buntetett ma.
Jacobsz a szarral volt egyenlő. Nem kell ezt szepiteni. Sosem gondoltam volna, de inkabb tchouameni legyen hatul.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ő a Castillából is kilóg felfelé, szórja a gólokatRaúlCF írta: Gonzalo a végén szépen megmutatta, hogy kell egy ifistának pályára lépni. Nem lesz sok időd rajtad múlik megragadod-e a lehetőséget. Nem a kifogásokat kell keresni. Asencio is így lépett pályára és azóta is tudjuk a nevét. Jacobo nem kb többet nem látjuk.

többet lehetne használni

Aprilisban lesz a kupa elodonto visszavagoja.ateeemadrid írta:Február van mondjuk, nem nagy teljesítmény.dzsi91 írta: Vannak bajok de vezetjük a bajnokságot és állunk a blben és a kupában![]()
Márciusra már csak bajnokság lesz.![]()

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Meglátjuk. Szórakoztató hetek jönnek az biztosateeemadrid írta:Február van mondjuk, nem nagy teljesítmény.dzsi91 írta: Vannak bajok de vezetjük a bajnokságot és állunk a blben és a kupában![]()
Márciusra már csaj bajnokság lesz.![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Február van mondjuk, nem nagy teljesítmény.dzsi91 írta: Vannak bajok de vezetjük a bajnokságot és állunk a blben és a kupában![]()
Márciusra már csak bajnokság lesz.

- dzsi91
Vannak bajok de vezetjük a bajnokságot és állunk a blben és a kupában

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Jacobo kb vissza is vonulhat ezek után. Ez itt nagyon lefőtt.
Güler dupla nulla egész meccsen.
Mendy bohózat.
Endrick tud gól lőni de mezőnyben nagyon gyenge. Sokat kell fejlődnie.
Gonzalo a végén szépen megmutatta, hogy kell egy ifistának pályára lépni. Nem lesz sok időd rajtad múlik megragadod-e a lehetőséget. Nem a kifogásokat kell keresni. Asencio is így lépett pályára és azóta is tudjuk a nevét. Jacobo nem kb többet nem látjuk.
Güler dupla nulla egész meccsen.
Mendy bohózat.
Endrick tud gól lőni de mezőnyben nagyon gyenge. Sokat kell fejlődnie.
Gonzalo a végén szépen megmutatta, hogy kell egy ifistának pályára lépni. Nem lesz sok időd rajtad múlik megragadod-e a lehetőséget. Nem a kifogásokat kell keresni. Asencio is így lépett pályára és azóta is tudjuk a nevét. Jacobo nem kb többet nem látjuk.
Ez a megmentett +30 felesleges perc elképesztő sokat jelenthet a csapatnak, mert kemény időszak jön.