Szerintem - és ezt abszolút komolyan gondolom, nem csak a szurkoló mondatja velem - akárkit kapunk ellenfélnek esélyesebbek leszünk már tavaszra, a legtöbb ellen már most esélyesebbek vagyunk. Egyedül a Bayern párharc lenne 50-50%os, bár ott is tovább megyünk, basszus CR-Isco-Bale-Benzema, talán nem kell kifejtenem.Anthony írta:Egy Schalke/Basel, Milan/Ajax, Zenit/Porto semmiféle gondot nem kéne jelentsen, és az Olympiakos is max. csak azért mert biztos kellemetlen fizikális meccseket fognak tolni. A City és a Dortmund lenne mondjuk elkerülendő, a többi azért jöhet (a Napolinak nincsen valós esélye szerintem, valamint a Chelsea sem lesz csoportmásodik).Donát írta:Az Olympiakos-on kívül talán nem is lesz könnyű ellenfél a 16 között. A Basel és az Ajax lehetne, de ők nem valószínű, hogy elcsípik a második helyet.
Bayer Leverkusen (A), Juventus/Galatasaray (B) - őket mondjuk nem is kaphatjuk ugye, Olympiakos Piraeus (C), Manchester City (D), Schalke/Basel/Chelsea (E), Dortmund/Napoli/Arsenal (F), Zenit/Porto (G), Milan/Ajax (H)
Jelenlegi tippem egyébként a Milan: többszörösen pikáns összecsapás lenne, a Milan meg ismét megszívja egy nagycsapattal (bár nekik minden csoportelső szívás lesz
Lényegében nem arra gondoltam, h szinte minden csapat gondot jelentene, hanem arra, hogy nincsennek idén Apoel, és CSKA (?) Moszkva kategóriájú csapatok. A Cityt is simán lelépnénk.