Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 9., vasárnap 8:25

Nagyon kedvelem Musiala jatekat, szemelyiseget.

https://www.facebook.com/share/r/1CwzGK ... tid=wwXIfr

Muller meg akarta viccelni, hogy az o helyere fog erkezni, nem hisztikent fogta fel Musiala, rendesen aranyos rekacio volt tole, kiskorunkban valami ilyesmit erezhettunk, amikor edesanyank megengedte, hogy meg focizzunk 1 orat hetkoznap sotetedes utan.

Chelsea hires a bakloveseirol, Kdb, Salah, Musiala es meg boven lehetne sorolni, nagyon brutal csapat lehetett volna, ha mindenki marad.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 8., szombat 18:10

'shutterisland írta: ma viszont leikszeltek, ugy nez ki harry kane baratunk trofeat nyer most mar.
Jajaja, innen sztem mar nem fogja visszahozni a Leverkusen. Ez a 8 pont mar nagyon sok ez ellen a Bayern ellen. Kar, nagy lett volna egy cimvedes.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 8., szombat 17:41

Sierra írta: Leverkusen megint mit muvelt? :D 0-2-rol a 96.percben egyenlitettek most meg mennek 3-2-re.
ma viszont leikszeltek, ugy nez ki harry kane baratunk trofeat nyer most mar.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 5., szerda 23:10

Leverkusen megint mit muvelt? :D 0-2-rol a 96.percben egyenlitettek most meg mennek 3-2-re.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 5., szerda 22:16

En eredmenyek.com-rol neztem mert akkor eppen le volt halva a transfermarkt

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 5., szerda 21:55

De, jogos. Akkor a google szart se ér :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. február 5., szerda 21:34

Amikor City ellen szepitett az Etihadban Benzema a 4-3-as meccsen, nem Mendy adta a golpasszt?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 5., szerda 20:37

Sierra írta:
wZoLee7 írta: A francia 0 gól/0 aszisztját mondjuk nem nehéz felülmúlni.
Utána is néztem gyorsan, mondom kíváncsi vagyok hány asszisztja van a Realnál. Közel 6 év alatt sikerült összehozni 7 gólpasszt minden sorozatot figyelembe véve. :lol: :lol: Nagy spíler az öreg mendi. :ike:

Egészen hihetetlen, hogy ilyen teljesítménnyel valaki ennyi éven át a Real Madridban focizhat. :|
Google szerint 6 gól 4 gólpassz tétmeccseken mióta itt van. BLben különösen félelmetes, 1 gól 0 gólpassz 6.szezonjában. Mondjuk az az 1 szép volt az Atalanta ellen asszem nyolcaddöntőben még Zidane alatt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 5., szerda 20:10

wZoLee7 írta: A francia 0 gól/0 aszisztját mondjuk nem nehéz felülmúlni.
Utána is néztem gyorsan, mondom kíváncsi vagyok hány asszisztja van a Realnál. Közel 6 év alatt sikerült összehozni 7 gólpasszt minden sorozatot figyelembe véve. :lol: :lol: Nagy spíler az öreg mendi. :ike:

Egészen hihetetlen, hogy ilyen teljesítménnyel valaki ennyi éven át a Real Madridban focizhat. :|

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 5., szerda 20:01

Jim írta:
Pipita írta: 8 millió eurónkba kerülne. Ha nem válik be, még akkor is eladhatnánk valami angol bohócnak 30 körül, és ez kb a legrosszabb eshetőség. A második legjobb opció a posztra kb. Botorság lenne nem hazahozni a nyáron, igazából már télen jöhetett volna.
így van
csak abban bízhatunk, hogy kell az új edzőnek, akkor hátha visszahozzuk, különben marad a mostani duó..
Carlon kívül szerintem nincs mégegy olyan edző aki ha választhat azt mondaná maradjon a Mendy-Fran duo :lol:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 5., szerda 19:27

Pipita írta: 8 millió eurónkba kerülne. Ha nem válik be, még akkor is eladhatnánk valami angol bohócnak 30 körül, és ez kb a legrosszabb eshetőség. A második legjobb opció a posztra kb. Botorság lenne nem hazahozni a nyáron, igazából már télen jöhetett volna.
így van
csak abban bízhatunk, hogy kell az új edzőnek, akkor hátha visszahozzuk, különben marad a mostani duó..

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 5., szerda 19:02

Realista24 írta: Szerintem tulzo, mert nem lehet Miguelt megitelni. Csak az elmult 15 evben tobben is felsultek egy hasonlo valtas miatt.
Adott kisebb csapatban extrak voltak, huzoemberek, Madridban pedig szepen megbuktak.

Es itt most nem Mendyhez hasonlitom, azt alairom, de nem latom, hogy mitol lenne jobb vagy tobb Fran-nal. Elsore azt mondanam a latottak alapjan, hogy ugyanaz a kategoria.

Azt nem tudom viszont hogy kell-e ket Fran a csapatba...jobban orulnek Mendy helyett egy mas profilu vedonek.
Kurva gyenge es egysiku Fran es egy gorcs a gyerek. Kukazni kene Mendyvel egyutt.

MG-ben tobb van, nem hiaba jutott a Gironaval is tobbre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. február 5., szerda 11:57

istimester írta:
Realista24 írta: Szerintem tulzo, mert nem lehet Miguelt megitelni. Csak az elmult 15 evben tobben is felsultek egy hasonlo valtas miatt.
Adott kisebb csapatban extrak voltak, huzoemberek, Madridban pedig szepen megbuktak.

Es itt most nem Mendyhez hasonlitom, azt alairom, de nem latom, hogy mitol lenne jobb vagy tobb Fran-nal. Elsore azt mondanam a latottak alapjan, hogy ugyanaz a kategoria.

Azt nem tudom viszont hogy kell-e ket Fran a csapatba...jobban orulnek Mendy helyett egy mas profilu vedonek.
Szerintem nem ugyanaz a karakter, Franhoz képest jobb barátságban van a labdával, kevésbé erolteti a beadásokat és nem is kifejezetten izombol korbefutom karakter. A pálya közepére is be-benéz. Ezzel nem azt mondom, hogy világklasszis balhátvéd lesz belole, de viszonylag kis befektetett osszeg mellett meg lehetne próbálni.
8 millió eurónkba kerülne. Ha nem válik be, még akkor is eladhatnánk valami angol bohócnak 30 körül, és ez kb a legrosszabb eshetőség. A második legjobb opció a posztra kb. Botorság lenne nem hazahozni a nyáron, igazából már télen jöhetett volna.

Morta

HozzászólásSzerző: Morta » 2025. február 5., szerda 11:36

RaúlCF írta: https://fcbayern.com/en/news/2025/02/al ... -at-bayern

mellette voltam teljes mellszélességgel de ez ultra cringe produkció lett. Verdesi a Griezmann showt meg a Lewantiktok műsort. Innentől remélem a Real vonat nem áll meg Davies falván.

Mehet a friss hazai termék Migi Guti.
Nekem bejött. Mármint nem úgy, hogy ezentúl ez lesz a csengőhangom mert akkora sláger, hanem kicsit kreatív volt és nem számítottam erre. Meghallgattam, megyek tovább, kész. Szerintem közelében sincs az említett kettősnek.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. február 5., szerda 11:30

Szerintem nem ugyanaz a karakter, Franhoz képest jobb barátságban van a labdával, kevésbé erolteti a beadásokat és nem is kifejezetten izombol korbefutom karakter. A pálya közepére is be-benéz. Ezzel nem azt mondom, hogy világklasszis balhátvéd lesz belole, de viszonylag kis befektetett osszeg mellett meg lehetne próbálni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 5., szerda 11:28

Bayer igazgatoja bizakodo, szerinte Xabi es Wirtz is maradnak a nyaron, mivel mind a kettonek ervenyes szerozdese van. Wirtznek uj szerzodest is akarnak adni, de meg par pontot tisztazniuk kell.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 5., szerda 10:59

Nedal Househ
merjünk rasszisták lenni sztem, ha arra jó ok van. :lol:
nem vártam mást ilyen ügynöktől :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 5., szerda 10:54

Nedal Househ (Alphonso Davies’ agent): “We had talks with Real Madrid in January, along with three other European clubs.”
@marca

De persze mindig is maradni akart :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 5., szerda 9:17

Szerintem tulzo, mert nem lehet Miguelt megitelni. Csak az elmult 15 evben tobben is felsultek egy hasonlo valtas miatt.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 5., szerda 9:09

Realista24 írta:
wZoLee7 írta:

Miért Carva egy extra sztár alkat? Nem kell sztárkodni meg kitudja mennyit marketingelni ha egyszer Miguel csukott szemmel is jobb azon a poszton mint a 2 jelenlegi játékosunk.
Ezt egyebkent honnan tudod?
Elég volt látni pár játszani pár meccsen, a mieinket meg láttam eleget. Mendynél fixen jobb. Nincs itt semmi kérdőjel, a liga egyik legjobb bal védője jelenleg. A francia 0 gól/0 aszisztját mondjuk nem nehéz felülmúlni. Pont erősebb játékos LV-nél is, szerintem a ligában is a top-ban van. Védekezésben sem volt rossz ellenünk sem emlékeim szerint. Kétlem h a kijelentésemmel nagyot kockáztattam volna.

Vissza: