Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: pheco » 2025. február 5., szerda 10:41

dzsi91 írta:
hala real írta: Amugy ha nem lenne messi vagy ronaldo, akkor az egyikuk teljesen vitt volna mindent az elmult kozel 20 evben. Viszont akkor lehet, hogy nem hajtottak volna magukat (egymast) ennyire. Mondjuk ezt ronaldo eseteben nehezen hiszem. :lol:
Szerintem egyik se hozott volna a másik nélkül ilyen teljesítményt.

Boldog kecskenapot amúgy mindenkinek :mrgreen:
Azért szebb lenne az élet, ha Ronaldonak lenne még 1-2 lasztija, meg néhányat megkaptak volna jogosan mások. :kalapos:

Én azt nézném meg egy szimulációban, ha Messi nálunk lett volna és Ronaldo a Barcába igazol 2009-ben, akkor mennyiben lenne más a két játékos megítélése. De amúgy belegondolni is rossz :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 5., szerda 10:03

hala real írta: Amugy ha nem lenne messi vagy ronaldo, akkor az egyikuk teljesen vitt volna mindent az elmult kozel 20 evben. Viszont akkor lehet, hogy nem hajtottak volna magukat (egymast) ennyire. Mondjuk ezt ronaldo eseteben nehezen hiszem. :lol:
Szerintem egyik se hozott volna a másik nélkül ilyen teljesítményt.

Boldog kecskenapot amúgy mindenkinek :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. február 5., szerda 10:01

Remy írta:
Utána felőlem az egész sportág is megszűnhet. :mrgreen: :kalapos:

HB! :goat:
Ha a döntőben rúgná meg az ezrediket, ami győztes lenne.
Armegeddon. :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2025. február 5., szerda 9:44

Amugy ha nem lenne messi vagy ronaldo, akkor az egyikuk teljesen vitt volna mindent az elmult kozel 20 evben. Viszont akkor lehet, hogy nem hajtottak volna magukat (egymast) ennyire. Mondjuk ezt ronaldo eseteben nehezen hiszem. :lol:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 5., szerda 8:34

Valaha volt legnagyobb 40 lett :ozil: :'( :salute:

Ugyanitt Neymar meg 33 :kalapos:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 5., szerda 7:49

77 to go + 26-os VB-t neki is fújják el kicsit, aztán a világ egy kicsivel jobb hely lesz, utána lehet végre pihenni. Addig viszont nyomni kell! :sziv:

Utána felőlem az egész sportág is megszűnhet. :mrgreen: :kalapos:

HB! :goat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. február 5., szerda 6:36

40 éves lett, Isten éltesse, és sok rekordot még neki! :ozil: :salute: :sziv:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 5., szerda 3:33

realbeckham írta:
mint ceronaldo barmelyik idenye......

latvanyosabb golok,.....

csak neymar van azon a szinten fantazia teren.....
:ozil:

Jézus pedig így könyörgött: Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!...

Lukács 23:34
jo, hat olyan emberekkel szubjektiv dolgokrol nincs ertelme targyalni, akinek beckham a kedvence :lol:
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 4., kedd 22:19

Cristiano Ronaldo scored just three goals less in his 30s than he did in his entire career before turning 30 🤯🍷

◼️ Goals before 30: 𝟰𝟲𝟯
◼️ Goals after 30: 𝟰𝟲𝟬

GOAT things 🐐
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 4., kedd 21:52

mint ceronaldo barmelyik idenye......

latvanyosabb golok,.....

csak neymar van azon a szinten fantazia teren.....
:ozil:

Jézus pedig így könyörgött: Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!...

Lukács 23:34
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 4., kedd 19:47

meg annyi, hogy nalam a fudballtudas a lenyeg, egy embertarsam altal bemutatott elkepzelheto legmagasabb szint, ahol elgondolkozol, hogy ezt tenyleg anya szulte e.
nem szamit, hogy mekkora idoszakon keresztul volt a topon, de mindenkinel a full 100%-os hatarat nezem, mikor csucsra van huzva es topformaban van, hogy akkor mit mutat
ez alapjan a definicio alapjan akkor pl ronaldinho all time top 3 kellene legyen.

abban a par prime eveben szo szerint mosolyogva varazsolt a legmagasabb szinten es minden volt, ami futball.
ilyen bantoan rovid csucs idoszak alatt is brutal legacy maradt utana.

en megse tennem sose egy all time top 10-be se objektiven, pedig en miatta lettem barcas.

de egyben igazad van, szubjektiv. :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 4., kedd 18:31

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Apropó volt már Madridom ki a goat szavazás? :D
Ha azt kiirom, akkor Zidane es Karim kozott lehet csak valasztani :mrgreen:
Zidane, R9, CR7, Messi, Maradona, Pelé, Xavi. Szerintem mehet, mondjuk CR topicjában kiírni kicsit részrehajló lenne :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 18:28

Pad'em írta:
Realista24 írta: En meg olyat a madridom foruman meg nem lattam az elmult 15 evben, hogy ezt valakinek sikerult volna lenyomnia a masik torkan :lol:
Ha azt kiirom, akkor Zidane es Karim kozott lehet csak valasztani :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 18:28

Pad'em írta:
Realista24 írta: En meg olyat a madridom foruman meg nem lattam az elmult 15 evben, hogy ezt valakinek sikerult volna lenyomnia a masik torkan :lol:
raulreal es RMCF :mrgreen:
11-12es Cr a tökéletes fodballista volt sebességben,fizikumban,pontrúgásokban,1v1-ben,fejjel,jobbal-ballal.

Nyilván R9 messi maradona is parádé volt de hogy valaki a játék minden elemében ennyire csúcsra legyen húzva olyat Cr-től se láttam se előtte se utána nemhogy mástól.
ronaldo barcas eve jobb, volt, mint ceronaldo barmelyik idenye.
szebb, latvanyosabb golok, szebb megoldasok, cselek, robbanekonysag, sebesseg, ero, dinamika nem is kell mondjam, hogy ceronaldo elott van, technika szinten.
ceronaldo tokletes befejezo volt abban a szezonban, de kreativitasban, kombinacios kepessegekben sosem volt legszukebb elit. tesomsz, a kecske, ott is etalon, elmult idoszakbol csak neymar van azon a szinten fantazia teren.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. február 4., kedd 18:31-kor.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 4., kedd 18:18

dzsi91 írta:
hehetheoriginal írta: nem tudtam mar szerkeszteni.
meg annyi, hogy nalam a fudballtudas a lenyeg, egy embertarsam altal bemutatott elkepzelheto legmagasabb szint, ahol elgondolkozol, hogy ezt tenyleg anya szulte e.
nem szamit, hogy mekkora idoszakon keresztul volt a topon, de mindenkinel a full 100%-os hatarat nezem, mikor csucsra van huzva es topformaban van, hogy akkor mit mutat
11-12es Cr a tökéletes fodballista volt sebességben,fizikumban,pontrúgásokban,1v1-ben,fejjel,jobbal-ballal.

Nyilván R9 messi maradona is parádé volt de hogy valaki a játék minden elemében ennyire csúcsra legyen húzva olyat Cr-től se láttam se előtte se utána nemhogy mástól.
És itt a foci egyik legnagyobb tanulsága, kis túlzással szarra sem mentünk vele, amíg nem volt mögötte valamire való, majd később a legjobb középpálya.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 4., kedd 17:51

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 17:49

dzsi91 írta:

Ez egy jo pelda, mert ha rafuzok, hogy szerintem a 11-12es CR nem tudott ugy a labdahoz erni, azzal a konnyedseggel es eleganciaval, mint ahogy azt ZZ tette, akkor lejon belole az egyeni preferencia, elvarasok.

En meg olyat a madridom foruman meg nem lattam az elmult 15 evben, hogy ezt valakinek sikerult volna lenyomnia a masik torkan :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 4., kedd 17:46

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 17:43

ferni írta:
ferni írta:

Ennél butább összehasonlítást rég olvastam. :coffee:
A nagy argentín kecske 3 BLt nyert amihez érdemben köze volt.
2005/2006ban egész kieséses szakaszban sérült volt a kis Leo mikor Dinhoék megnyerték.

Abból a maradék 3 BLből 2 olyan szinten volt elcsalva, hogy a világ nem látott olyat, lásd Övrebo majd a kövi BLnél mikor szarban voltak az RvP piros, majd utána ellenünk a kamu Pepe piros majd kövi meccsen a kamu elvett gólunk.
És erre meg rájött még a külön neki megrendezett VBje, ahol meccsenként kapott egy tizit...
Messi olyan szinten túl lett szopva világéletében, hogy az hányinger.
Nem is a túlszopással van baj, hanem hogy akkor CR miért nem lett?

Az emberünk vezérként nyert 5 BLt, egy szaros portugál csapattal nyert EBt.

Olyan elképesztő szakadék lett közéjük téve, hogy az hányinger, aminek a legláthatóbb példája az Aranylabdák, ahol nevetséges a különbség.

Igen, Messi zseni, igen lehet azt mondani, hogy jobb futballista volt, bajnokságokat tekintve fix jobb volt, viszont mikor vezér kellett a csapat élére, mikor kellett valaki, aki átráncigálja a csapatát mindenen át, akkor bizony CR volt aki nem leszegett fejjel sétálgatva nézte végig, ahogy a csapata leadja 3-4 gólos előnyről a BLben évente.

Messi a valaha volt egyik legjobb focista, elképesztő amiket művelt, viszont nálam CR előrébb van a mentalitása miatt és ami miatt mikor kellett sose hagyta cserben a csapatát, lehet nem sikerült néha, de az utolsó pillanatig küzdött mindig.

Elfogadom, ha valakinél Messi előrébb van, teljes valid álláspont az is, viszont ezt a mesterséges kamu szakadékot, amit gyártottak közéjük teljes mértékben visszautasítom.
Legnagyobb hányinger az egész és CR ebben az ellenszélben is megmutatta kinek van nagyobb pélója és azt a BL triplát a mai napig nem heverte ki a sok hater, amit CR meg a csapat rátett a sok köcsögre.

És mint látjuk hehe is szépen beszopta és képes volt CRt egy Cseh Lacihoz hasonlítani, aki sose tudta megverni Phelpset és 0 olimpiai arannyal fejezte be, miközben ott virít 5 BL serleg CRnél meg 5 Aranylabda...

Kibaszott szomorú, ahogy CR öröksége, amit a futballra hagyott/hagy a semmibe van nézve, míg Messit a mai napig szopkodják meg kamura Klub VBre hívogatják, miközben utána meg kiestek a kövi körben.

Ha azt mondjuk jobb volt Messi, ez az állítólagos szakadék nem egy Grand Canyon mint ahogy elő van adva, hanem egy random mucsaröcsögei kátyú méretű max.
Szerintem menj ki a friss levegore egy kicsit, mielott agyverzes kapsz egy teljesen szubjektiv tema miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 17:38

hat valakinek idehaza monokli van a szeme alatt most :lol: :kalapos:

lehet a kutya, nem tudom :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Vissza: