Messi fia 11et tett el a 12bol.gutihaz14 írta: nem tudom valid-e de a CR7 junior az u15-ben fossa a golokat, most lattam az ittihadot vertek 10-9-re es 10 golt lott

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 6., csütörtök 21:00
Messi fia 11et tett el a 12bol.gutihaz14 írta: nem tudom valid-e de a CR7 junior az u15-ben fossa a golokat, most lattam az ittihadot vertek 10-9-re es 10 golt lott
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 6., csütörtök 16:34
jól indult az isRemy írta: Wow, Marcinak kulon instaposztot szentelt.Kar, hogy nem toltak meg egy utolso szezont egyutt az araboknal.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 6., csütörtök 16:23
HozzászólásSzerző: pheco » 2025. február 5., szerda 10:41
Azért szebb lenne az élet, ha Ronaldonak lenne még 1-2 lasztija, meg néhányat megkaptak volna jogosan mások.dzsi91 írta:Szerintem egyik se hozott volna a másik nélkül ilyen teljesítményt.hala real írta: Amugy ha nem lenne messi vagy ronaldo, akkor az egyikuk teljesen vitt volna mindent az elmult kozel 20 evben. Viszont akkor lehet, hogy nem hajtottak volna magukat (egymast) ennyire. Mondjuk ezt ronaldo eseteben nehezen hiszem.![]()
Boldog kecskenapot amúgy mindenkinek![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 5., szerda 10:03
Szerintem egyik se hozott volna a másik nélkül ilyen teljesítményt.hala real írta: Amugy ha nem lenne messi vagy ronaldo, akkor az egyikuk teljesen vitt volna mindent az elmult kozel 20 evben. Viszont akkor lehet, hogy nem hajtottak volna magukat (egymast) ennyire. Mondjuk ezt ronaldo eseteben nehezen hiszem.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. február 5., szerda 10:01
Ha a döntőben rúgná meg az ezrediket, ami győztes lenne.Remy írta:
Utána felőlem az egész sportág is megszűnhet.![]()
![]()
HB!![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2025. február 5., szerda 9:44
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 5., szerda 8:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 5., szerda 7:49
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. február 5., szerda 6:36
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 5., szerda 3:33
jo, hat olyan emberekkel szubjektiv dolgokrol nincs ertelme targyalni, akinek beckham a kedvencerealbeckham írta:mint ceronaldo barmelyik idenye......
latvanyosabb golok,.....
csak neymar van azon a szinten fantazia teren.....![]()
Jézus pedig így könyörgött: Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek!...
Lukács 23:34
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 4., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 4., kedd 21:52
mint ceronaldo barmelyik idenye......
latvanyosabb golok,.....
csak neymar van azon a szinten fantazia teren.....
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 4., kedd 19:47
ez alapjan a definicio alapjan akkor pl ronaldinho all time top 3 kellene legyen.meg annyi, hogy nalam a fudballtudas a lenyeg, egy embertarsam altal bemutatott elkepzelheto legmagasabb szint, ahol elgondolkozol, hogy ezt tenyleg anya szulte e.
nem szamit, hogy mekkora idoszakon keresztul volt a topon, de mindenkinel a full 100%-os hatarat nezem, mikor csucsra van huzva es topformaban van, hogy akkor mit mutat
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 4., kedd 18:31
Zidane, R9, CR7, Messi, Maradona, Pelé, Xavi. Szerintem mehet, mondjuk CR topicjában kiírni kicsit részrehajló lenneRealista24 írta:Ha azt kiirom, akkor Zidane es Karim kozott lehet csak valasztaniPad'em írta:
Apropó volt már Madridom ki a goat szavazás?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 18:28
Ha azt kiirom, akkor Zidane es Karim kozott lehet csak valasztaniPad'em írta:Apropó volt már Madridom ki a goat szavazás?Realista24 írta: En meg olyat a madridom foruman meg nem lattam az elmult 15 evben, hogy ezt valakinek sikerult volna lenyomnia a masik torkan![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 18:28
raulreal es RMCFPad'em írta:Apropó volt már Madridom ki a goat szavazás?Realista24 írta: En meg olyat a madridom foruman meg nem lattam az elmult 15 evben, hogy ezt valakinek sikerult volna lenyomnia a masik torkan![]()
![]()
ronaldo barcas eve jobb, volt, mint ceronaldo barmelyik idenye.11-12es Cr a tökéletes fodballista volt sebességben,fizikumban,pontrúgásokban,1v1-ben,fejjel,jobbal-ballal.
Nyilván R9 messi maradona is parádé volt de hogy valaki a játék minden elemében ennyire csúcsra legyen húzva olyat Cr-től se láttam se előtte se utána nemhogy mástól.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 4., kedd 18:18
És itt a foci egyik legnagyobb tanulsága, kis túlzással szarra sem mentünk vele, amíg nem volt mögötte valamire való, majd később a legjobb középpálya.dzsi91 írta:11-12es Cr a tökéletes fodballista volt sebességben,fizikumban,pontrúgásokban,1v1-ben,fejjel,jobbal-ballal.hehetheoriginal írta: nem tudtam mar szerkeszteni.
meg annyi, hogy nalam a fudballtudas a lenyeg, egy embertarsam altal bemutatott elkepzelheto legmagasabb szint, ahol elgondolkozol, hogy ezt tenyleg anya szulte e.
nem szamit, hogy mekkora idoszakon keresztul volt a topon, de mindenkinel a full 100%-os hatarat nezem, mikor csucsra van huzva es topformaban van, hogy akkor mit mutat
Nyilván R9 messi maradona is parádé volt de hogy valaki a játék minden elemében ennyire csúcsra legyen húzva olyat Cr-től se láttam se előtte se utána nemhogy mástól.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 4., kedd 17:51
Apropó volt már Madridom ki a goat szavazás?Realista24 írta: En meg olyat a madridom foruman meg nem lattam az elmult 15 evben, hogy ezt valakinek sikerult volna lenyomnia a masik torkan![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 17:49
Ez egy jo pelda, mert ha rafuzok, hogy szerintem a 11-12es CR nem tudott ugy a labdahoz erni, azzal a konnyedseggel es eleganciaval, mint ahogy azt ZZ tette, akkor lejon belole az egyeni preferencia, elvarasok.dzsi91 írta:11-12es Cr a tökéletes fodballista volt sebességben,fizikumban,pontrúgásokban,1v1-ben,fejjel,jobbal-ballal.hehetheoriginal írta: nem tudtam mar szerkeszteni.
meg annyi, hogy nalam a fudballtudas a lenyeg, egy embertarsam altal bemutatott elkepzelheto legmagasabb szint, ahol elgondolkozol, hogy ezt tenyleg anya szulte e.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem