Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Galacticos

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 4., kedd 10:59

Szerintem nem az a legnagyobb baj hogy belevezeti, mert ha formaba kerul akkor ezekbol alakit ki helyzeteket is hanem az hogy amikor elvesziti akkor le se szarja hogy visszaszerezze a labdat es ha hozza se ertek akkor is mutogat, csapkod es elnezi ahogy a tobbiek helyette sprintelnek vissza.
Na ez az ami csapattarskent eohadt idegesito lehet.
Ceba meg szerintem ezzel off, bar eddig is ugy gondoltam hogy a nagy meccsekre ugyse teszi be carlo, tul jo neki.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 4., kedd 10:39

AZ élő képen azt hittem Carloval veszekszik, erre kiderül hogy Carlo végig mellette volt és az volt a baj h a labdatemető Viniciusnak nem passzoltak minden áron? Ez valami vicc. Ilyen után a játékos minimum padon találja magát a következő meccsen, nálunk meg gondolom az lesz h minden támadás a bal oldalon megy majd mert 10-ből 2x nem a védőbe vezeti a labdát akkor adjunk neki 20 labdát és lesz 4 jó támadásunk. Nem tetszik az irány amerre haladunk

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 4., kedd 10:29

Itt nem lesz semmi. Vini erinthetetlen, plane míg carlo az edző. A vezetőseg meg tovabbra se fog kifele mutatni semmit se csak a szokásos maszlagot. ez a szezon mar lemegy így ha vini minden meccsen a foldhoz bassza magát se lesz valtozas

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 4., kedd 10:26

Csodálkozom hogy milyen türelmesek a csapattársak hogy nem verik pofán mint anno Gravesen Robinhot.
Robinho persze tized ennyire sem volt balfasz - teszem hozzá.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 10:00

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

CR nem volt kiskedvenc, Ramos eseteben pedig szimplan nem tett kivetelt az ezereves hagyomanyt illetoen, hogy csak 1 eves szerzodest kap annyi idosen.
Nem az a lenyeg most :kalapos:
perez nagyobb neveket is tett mar ajton kivulre, akik jobbak es tobbek voltak mind a palyan, mind az uzletben, es korabbi kiskedvencei voltak.
Akkor minek hozd fel? :fpalm: :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 9:56

Btw erre a ceba nem passzol dologra is van megoldas :lol:
Folyamat minden labdaval tomnem biniciust, ha nem keri akkor is, aztan nagy teatralisan mutatnam a vilagnak meg az edzonek foleg, hogy tessek bazmeg ott van, most akkor mi van? Hat megint elvesztette, megint elszedtek tole, megint nem fut vissza vedekezni, megint setal :lol:

Valszeg cebanal ez lenne az utolso szezon itt, de csak a poen kedveert siman hulyet lehetne csinalni orszag vilag elott ebbol az egesz nyomorult szarbol, amit edzoskodesnek meg biniciusnak hivnak
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 9:50

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: ramos, ceronaldo? Egyik se kapta meg a nagy fizut meg az x ev hosszabbitast.
CR nem volt kiskedvenc, Ramos eseteben pedig szimplan nem tett kivetelt az ezereves hagyomanyt illetoen, hogy csak 1 eves szerzodest kap annyi idosen.
Nem az a lenyeg most :kalapos:
Szted ha binicius meg a slepp annyit akar keresni, ami joval tobb, mint bappe es beli pl, amit az arab megad neki, akkor mennyire lesz rovid pereznel a cerna? :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 9:48

hehetheoriginal írta: ramos, ceronaldo? Egyik se kapta meg a nagy fizut meg az x ev hosszabbitast.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 9:43

Bizok benne, hogy a vezetoseg egyeztet Ancelottival, mert eddig mindenki patyolgatta, Aranylabdanal is bojkott volt miatta, az osszes rasszista temanal kiallt mellette az egesz klub, erre valaszkent elkezd sertodott hulyegyereket jatszani?
jujjuj geci, ez mekkora pont :lol:

Az a baj, hogy buborékban van az egesz edzoi garda meg klubvezetes sztem, perez meg nem foglalkozik ilyen hetkoznapi csipcsup problemakkal, ami az edzo dolga lenne amugy megoldani...
Megint oda jutunk vissza, hogy ez a nyomorult edzo a hunyo, hogy szar a jatek, hogy egyesek kulonleges bánásmódban részesülnek.
Vajon egy güli, brahim hogy erezheti magat, mikor barmit csinalnak szarba se vannak nezve?
Biniciust be lehetett tenni fuatalon, de gülinel ez kifogas?
Es modriconbes krooson se lehet szamon kerni, hogy a helyere tegyek ezt a gyökeret, nen az o dolguk, nem ok a hulyegyerek apja vagy edzoje.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 4., kedd 9:39

hehetheoriginal írta: nem feltetlen, bappe es beli is nagyobb reklamertekkel bir, plusz jobb jatekosok is.
Ezt nem vitatom, de szerintem a vezetőség számára Vini az... még. Itt lett nagy név, papíron saját nevelés, brazil, pár kupában azért fontos szerepe volt, az Aranylabdán is mögé álltunk be, stb.
Amúgy én még bízok benne, valahogy tavaly tavaszra is összekapta magát. Bár lehet ez az aranylabdás dolog végleg elmozdított benne valamit. Reméljük, hogy nem.
Ronaldonál szerintem az is benne volt, hogy kb. utolsó esély volt érte nagy pénzt kaszálni.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 4., kedd 9:38

Ez most vizvalaszto lesz.

En is neztem a statisztikat, hogy jelentosen tobbet tamadunk jobb oldalon, ami szinte soha nem jellemzo.
Vini abszolut rossz mentalitassal jatszott vegig, kivonta magat a jatekbol, nulla hajtas, mutogatas, sertodottseg. Es szamomra ez abszolut nem olyan jellegu volt, mint amikor Bellingham csapkod, mert egyedul tamad le, vagy anno CR hisztijei. Rendesen szart a meccsre a vegere nehany helyzetben, ez teljesen megengedhetetlen.

Bizok benne, hogy a vezetoseg egyeztet Ancelottival, mert eddig mindenki patyolgatta, Aranylabdanal is bojkott volt miatta, az osszes rasszista temanal kiallt mellette az egesz klub, erre valaszkent elkezd sertodott hulyegyereket jatszani? Ideje erot mutatni a klubnak iranyaba es mehet a padra par meccsre. Ha ebbol annyi jon le, hogy mindenki ellene van es befalsul, akkor jo utat az arabokhoz.

A masik ut, ami sajnos eselyesebb, hogy minden megy tovabb, egyre inkabb elhiszi, hogy o az elet csaszara es Madrid kiralya es marad a mutogatas, hiszti es aldozatszerep a rasszista kartyaval. Ez hosszu tavon akkor sem elonyos a klubnak, ha a teljesitmenye esetleg ujra visszaer top szintre.

Akkor azert kicsit morcos leszek, ha bekovetkezik egy olyan, hogy Ceballos kerul partvonalon kivulre miatta. Nem akkora extra nyilvan a spanyol, mint Vini, de az idei csapatnak nagyobb szuksege van ra, mint egy ilyen formaban levo Vinire.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 9:35

ramos, ceronaldo? Egyik se kapta meg a nagy fizut meg az x ev hosszabbitast.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 9:33

perez nagyobb neveket is tett mar ajton kivulre, akik jobbak es tobbek voltak mind a palyan, mind az uzletben, es korabbi kiskedvencei voltak.
Kik voltak ezek a jatekosok?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 4., kedd 9:28

Nem lenne ezzel baj, ha Ancelotti fogná és letenné a padra kicsit elgondolkodni. De majd az lesz hogy Cebát teszi le :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 9:28

Egyelőre Vini a franchise playerünk
nem feltetlen, bappe es beli is nagyobb reklamertekkel bir, plusz jobb jatekosok is.
Par ilyen mutatvany még, miközben pl bappe visszakuzdi magat a vilag legjobb tamadoja posztra, egybol fordulnak a dolgok, nyartol uj edző (boritekolhato most mar, ez az edzo mindent elbasz, es a barcelona elleniek megbocsathatatlanok), uj felallas, uj filozofia.
Ha a slepp tobb penzert hajt, perez nagyobb neveket is tett mar ajton kivulre, akik jobbak es tobbek voltak mind a palyan, mind az uzletben, es korabbi kiskedvencei voltak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. február 4., kedd 9:29-kor.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 4., kedd 9:07

ELSiete írta: Azt már nem is írom, hogy Fran Garciaval is volt csörtéje a meccsen
Ez nekem is feltűnt, aztán Vini szinte egész meccsen nem passzolt neki, inkább belevezette a védőkbe, vagy visszapassz a középpályára.

Egyelőre Vini a franchise playerünk. (Bocsi az inglismagyarért, de az internet már csak ilyen :mrgreen: ) Mármint szerintem a vezetőség és a stáb is így látja, szóval még minimum ezen a nyáron miatta lesznek beáldozva emberek, a kezdőben fognak vele számítani. A rosszabb dolog az egészben az, hogy két év múlva lejár a szerződése, kezd aktuálissá válni a hosszabbítás, és könnyen kaphatunk egy Bale 2.0-t, aki a sértődöttsége és mentalitása miatt egyre inkább céltábla lesz a médiában, eladni is nehezebb lesz, cserébe magas lesz a fizetése.
ikarus93 írta:Teljesen tonkre teszi a csapat moralt.
Ettől nem ennyira tartok. Szerintem a többieknek a támadósorban van annyi esze, hogy ettől el tudjanak vonatkoztatni. Lehet az sem véletlen, hogy Beli, Mbappé is Rodry is inkább egymást keresték szombaton. Vagyis én így láttam. Szerintem 10+ éve nem fodult elő, hogy a jobb oldalon 3x annyi akciót vezettünk, mint a bal oldalon.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. február 4., kedd 9:03

Vini most mar a sajat jatekosainak is pofazik.

Teljesen tonkre teszi a csapat moralt.

Ez olyan mint mikor van egy kollegad aki folyamatosan pofazik ahelyett hogy a melora foglalkozna. Ki szeret olyannal dolgozni? Senki.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 4., kedd 8:37

Realista24 írta: Nem tudom, kicsit ugy vagyok vele (bar szinte mindig vedem Carlot, szoval mondhatni elfogult is vagyok), de adott helyzetben ez nekem kicsit olyannak tunt a reszerel, hogy figyelj mar Ceba, adj valamit a duzzogo hulyegyereknek, mert unom, hogy itt nyafog nekem.
jol latod. :roll: :lol: :lol: :kalapos:
thereisonly1ronaldo

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 4., kedd 8:37

És a legszomorúbb,hogy Carlo is alá rendeli már magát fullra. Nemtudom ilyenkor Perezek nem csinalnak semmit? Annyi jatekos fejere koppintottak már rá,hogy ez itt nem szokás,ezt meg csak nezik? Es ez Carlo egész éves munkajara is igaz. Allandoan jonnek a hirek,hogy meetingelnek,de soha semmi pozitív valtozas.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2025. február 4., kedd 8:37-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 4., kedd 8:35

Nem tudom, kicsit ugy vagyok vele (bar szinte mindig vedem Carlot, szoval mondhatni elfogult is vagyok), de adott helyzetben ez nekem kicsit olyannak tunt a reszerel, hogy figyelj mar Ceba, adj valamit a duzzogo hulyegyereknek, mert unom, hogy itt nyafog nekem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: