no comment.
edzo, jatekos, mehetnek nyaron a picsaba. mondtam mar meccs alatt is. ilyen meg nem volt, hogy binicius a foci miatt igy ledobja a lancot. a setalgatas, a sertodottseg, a latvanyos beleszaras. megengedhetetlen. jobban kene futyulni, mint tucsamenit, aki legalabb ugy balfasz, es gyenge, hogy legalabb kuzd a maga nyomorult modjan.
eddig lehetett vedeni abbol a szempontbol, hogy mit kap az ellenfelektol, biroktol, szurkoloktol, mert a teljesitmenye nagyjabol rendben volt (mondjuk a valogatottban meg egy egyeneset nem sikerult a labdaba rugni....), de abban a pillanatban, ahogy a teljesitmenye rovasara megy a fasz agya meg gondolkodasa es viselkedese, onnantol nincs visszaut.
ez a pillanat most volt hetvegen, mint irtam, eloszor lattam, hogy teljes leolvadas van nala fejben mar ami a sportot is illeti, labdakezelesi hibak, muesesek, sorozatos ovodas szintu labdavesztesek
Nyert ket blt, kiment mellőle Benzema,Kroos. Carvajal rehabon, Modric nem egy hangos személyiség. Nincs ki vissza tartsa. Ez igy szep Madridi derbi,meg Bl rangado lesz.
ezert gondolom, hogy hatalmas balfaszsag a klubtol, hogy egy vaszkez a csk, es nem egy belingem pl.