Nekem is vannak fenntartasaim, mert azert probalja arnyalni a kepet (legalabbis nagyon gyanus), illetve azert tobbszor elmondja mikor miben miert hazudott, ami azert lehet manipulacios strategia is, amihez nagyon ert. Ettol fuggetlenul respect.realfan írta:én Vonát is közéjük venném, kb ugyanezt tolta a Jobbikban, ugyanilyen karizmával, beszélőkével, ami ma is meg van, csak a széljobber múlt és utána a néppártosodás bukása miatt már megkopott a varázsa szerencsére...ferni írta:
Érdekes interjú volt.
Elképesztő a beszélőkéje ennek a tagnak is, végigbeszélte az egész interjút, egyszer nem akadt meg kb, full hitelesnek tűnt, már-már sajnáltad is a végén, igazi szónok ez a fasz.
Az ilyen emberek mint ő meg Toroczkai röhögve megbeszélnek bárkit bármiről, akinek nincs egy kis tudatossága és nem érti mi meg hogy történik.
Voltak benne amúgy fontos gondolatok, mennyire egyszerűen bele lehet ilyen dolgokba csúszni és sok mindenre rávilágított, de ezt a beszélgetést maga miatt vállalta be, nem azért hogy más ne járjon így, de legalább nem is tagadta.
El kell ismerni, hogy tökös volt hogy elment és bármit kérdezett Marci válaszolt rá, nem mismásolt legalább, pedig voltak necces dolgok meg olyanok is amiket nem kellett volna elmondania.
Toroczkais ATVs rész zseni volt azért![]()
a szélsőségek (minden irányú) egyben közösségszervező, sokan csak a társaság miatt csatlakoznak, ahogy ő is. nekem sok újat nem mondott magáról a széljobber csoportokról, egyedüli új volt, hogy ő is Győrben mozgott
meg vannak fenntartásaim, mert hazudik, járt volt csoporttársammal, őt verte, ezt biztosan tudom, miközben itt tagadja, hogy ilyesmit csinált volna. illetve még 1-2 helyen szintén nem őszinte, a mozgalmuk céljaival kapcsolatban
Ami erdekes, hogy a tragikus reszeket kiveve, azert a tortenet ive es az egesz alap egy Amerikai Historia X vonalat kovet, amit nem tudok megitelni szandekos-e

Az meg nem ujdonsag, hogy az egesz mihazankos bagazs bohocokbol all.