Premier League

Foci a Real Madridon túl...
flori

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: flori » 2025. február 3., hétfő 12:50

De. :lol: Nem lesz nagy megváltás.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 3., hétfő 12:38

reeed_ati írta: Na a city gyorsan igazolt még egyet a középpályára is, Nico Gonzalez a Portoból..
Jó spíler? :hmmm:
Ez nem az egyik future Xavi/Iniesta volt a preGavi érából?

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. február 3., hétfő 12:32

Na a city gyorsan igazolt még egyet a középpályára is, Nico Gonzalez a Portoból..
Jó spíler? :hmmm:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 3., hétfő 9:43

hehetheoriginal írta: megneztem a tabellat, teljesen realis a 13. hely. oda is valok jelenleg.
Igen, nagyjából ugyanazt mondjuk, csak én "felülről", nem leereszkedve a realitás szintjére :kalapos:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 3., hétfő 9:40

megneztem a tabellat, teljesen realis a 13. hely. oda is valok jelenleg.
thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 3., hétfő 9:38

hehetheoriginal írta:
te is felulrol mondod, holott le kene ereszkedni a realitas szintjere, ez a keret, a minoseg egy max angol kozepcsapat szintje, teljesen atlagos jatekosokkal.
Parancsolj, a korábbi véleményem, valóban nem látom reálisan? :mrgreen:
Tjacks írta: Idén annyi a feladat hogy bent maradjanak - csak sikerül :D -, illetve hogy felmérje ki a selejt és ki az akire építeni lehet még a jövőben, semmi mást nem érdemes Amorim nyakába varrni.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 3., hétfő 9:31

Tjacks írta:
Pipita írta:

Neki megvan a koncepció, tudja, mit akar látni a csapattól, és azt a taktikát nyomatja már most is. Azt az egyet, amit ismer. Ami egy bohocliga kiemelkedő csapatánál korábban működött egyszer.

Igaz, játékosok nincsenek hozzá és a legnagyobb kincsei (Mainoo, Garnacho) szenvednek és (valószínűleg) kukázni fogja őket, de a koncepció a lényeg, meg a filozófia.

Közben ott volt Ruud van Nistelrooy, aki szintén nem egy edző zseni, de jöttek vele az eredmények, és emiatt kellett kirúgni. Mindent meg is érdemelnek.
Akkor tulajdonképpen Te megmondtad? :D Valószínűleg hosszú távon is kuka Amorim, én csak annyiban "védeném" meg, hogy ennyi vereséget benyalni ilyen szintű csapatok ellen nem engedhet meg magának egy ekkora klub, és ez már nem csak taktikai felkészültség, hanem morál kérdése. Hogy a picsába állhatnak hozzá így a meccsekhez? Az Onana mivel zsarolja a mindenkori döntéshozókat?

Mivel Ruudot kibaszták és hozták a nímandot így azt mondom túl sok választásuk nincs mit adni neki + 1 szezont. Sokkal rosszabb már nem lehet....... ( fogd meg a söröm effekt) :lol:
te is felulrol mondod, holott le kene ereszkedni a realitas szintjere, ez a keret, a minoseg egy max angol kozepcsapat szintje, teljesen atlagos jatekosokkal.
thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 3., hétfő 9:28

Pipita írta:
Tjacks írta: MU-nál nem tudom mi történik, ilyen eredményeket még Én is tudnék szállítani a 0 tapasztalatommal. Belülről rohad az egész.
Neki megvan a koncepció, tudja, mit akar látni a csapattól, és azt a taktikát nyomatja már most is. Azt az egyet, amit ismer. Ami egy bohocliga kiemelkedő csapatánál korábban működött egyszer.

Igaz, játékosok nincsenek hozzá és a legnagyobb kincsei (Mainoo, Garnacho) szenvednek és (valószínűleg) kukázni fogja őket, de a koncepció a lényeg, meg a filozófia.

Közben ott volt Ruud van Nistelrooy, aki szintén nem egy edző zseni, de jöttek vele az eredmények, és emiatt kellett kirúgni. Mindent meg is érdemelnek.
Akkor tulajdonképpen Te megmondtad? :D Valószínűleg hosszú távon is kuka Amorim, én csak annyiban "védeném" meg, hogy ennyi vereséget benyalni ilyen szintű csapatok ellen nem engedhet meg magának egy ekkora klub, és ez már nem csak taktikai felkészültség, hanem morál kérdése. Hogy a picsába állhatnak hozzá így a meccsekhez? Az Onana mivel zsarolja a mindenkori döntéshozókat?

Mivel Ruudot kibaszták és hozták a nímandot így azt mondom túl sok választásuk nincs mit adni neki + 1 szezont. Sokkal rosszabb már nem lehet....... ( fogd meg a söröm effekt) :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 3., hétfő 9:21

az milyen durva, hogy sokszazmillio eurokat koltottek az elmult 10-15 evben, es egyre csak szarabb es szarabb a helyzet. mindenki a vezetesre fogja, de sztem itt mindenki saros.
egyszeruen a mostani keret maximum egy kozep szint.
a szurkolok meg meg mindig a ceronaldo, giggses, fergusonos alomvilagban elnek ugyanazokkal az elvarasokkal.
olyan ez, mikor eletedben eloszor bezsakolsz egy fullos csajt, utana mar mindegyik masikat ilyen kis csunyacskanak fogod latni, vagy sok idonek kell eltelnie, mire kiurul az agyadbol, es lejjebb tudod adni, vagy tovabbra is csak a 8-9-10-es nembereket muszaj hajtanod, akarmennyire is quasimodo vagy. ugyanez van itt a munal, elvarasok az 10, de folyamat a rusnya förmedveny pupos budos 2-3-asok jonnenek, azokat meg joerzesu ember papirzsepivel tolja el magatol. sok sok ev lesz, mire kiurul ez a szervezetbol, mivel nem lehet egy nyar alatt 20 jatekost kicserelni, igy sok evbe fog telni, mire megszabadul a csapat vagy kioregszenek ezek a jatekosok vegleg. utanpotlasra helyezni a hangsulyt, nincs nagy sztar, korszakos jatekos amugy se, nem hogy meg olyan, aki oda is menne harcolni a 8-10. helyert. igy mulik el a vilag dicsosege.
amorimnak fel van adva a lecke, de legalabb jo a fizu, en a helyeben nem aggodnam tul a dolgot, nem rokkannek bele lelkileg, vennem fel a fizukat, amig hagyjak, kivulre mutatom, hogy mennyire erdekel a dolog, aztan annyi.
thereisonly1ronaldo

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 3., hétfő 9:17

Anthony írta:
Pipita írta:

Hát igen, ha nincsenek meg az embereid a 3 védős játékhoz, nem gyakoroltad velük egy nyáron keresztül, akkor biztos hatalmas ötlet máról holnapra elkezdeni azt játszani..

És a másik az, hogy azért mert jól megy neki egy jó csapatnál Portugáliában attól még nem lesz hirtelen top edző. Azért nem minden portugál edző egy Mourinho, jut eszembe volt is az a másik wannabe Mourinho aki volt is utána edző a Chelseanél vagy hol, na ő hol van most?

Apropo, remélem nem rúgják ki Guardiolát a párharcunk előtt :lol:
Ha ettől a Citytől kikapunk az már tényleg a mi szégyenünk lesz.
Ha André Vilas-Boasra gondolsz, a Porto igazgatója a faszi :) Felhagyott az edzősködéssel. Ő szórta ki Pepe-éket.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 3., hétfő 9:16

Pipita írta:
Tjacks írta: MU-nál nem tudom mi történik, ilyen eredményeket még Én is tudnék szállítani a 0 tapasztalatommal. Belülről rohad az egész.

Hát igen, ha nincsenek meg az embereid a 3 védős játékhoz, nem gyakoroltad velük egy nyáron keresztül, akkor biztos hatalmas ötlet máról holnapra elkezdeni azt játszani..

És a másik az, hogy azért mert jól megy neki egy jó csapatnál Portugáliában attól még nem lesz hirtelen top edző. Azért nem minden portugál edző egy Mourinho, jut eszembe volt is az a másik wannabe Mourinho aki volt is utána edző a Chelseanél vagy hol, na ő hol van most?

Apropo, remélem nem rúgják ki Guardiolát a párharcunk előtt :lol:
Ha ettől a Citytől kikapunk az már tényleg a mi szégyenünk lesz.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 3., hétfő 9:15

Jelenleg Amorimnak van egyedül fasza rombolni és szétverni az egész rothadó ganédombot és elzavarni azokat akiket el kell.

Én fix hagynám dolgozni persze az értékeire figyeljen, mint Garnacho meg Mainoo, de a maradékot kukázza csak

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. február 3., hétfő 8:53

Nem gondoljátok, hogy ott a játékos fejekben siklott ki valami?
Ha így van, egy edző sem tud velük mit kezdeni pláne nem szezon közben.
Ki kell szórja a bomlasztó arcokat, motivált újakat kell hozzon akkor talán jönnek eredmények..persze a bajnoki cím így is csak egy álom lehet egy jó ideig..

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 3., hétfő 8:52

Realista24 írta:
Yazid írta: Nyaron szerintem lecserél 3-4 embert az ő szájizere akkor működhet ez, teljesen kaosz ez a csapat most, itt mar mindegy ez a pár hónap jó szokni a közeget
En ketlem, hogy ott lesz meg a nyaron. Kozelebb van a kieso zonahoz, mint a top4hez, de meg a top6 is majdnem ugyanaz a difi a masik iranyba.

Egy meccset sem lattam, majd Carawayt varom szeretettel egy oszinte velemenyre, hogy mikent latja a dolgokat.
Fu majd jovok valamikor vele, csak mar abba a fazisba kerultem, hogy semmi kedvem se irni se beszelni a csapatrol annyira szar az egesz. :lol:

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. február 3., hétfő 8:49

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 3., hétfő 8:48

Biztos maradni fog még következő szezonra, ez a klub fundamentálisan el van baszva több mint 10 éve, szerintem bármilyen edző hasonlóan vinné a csapatot. Egyébként kiesési gondjaik sem lesznek mert az utolsó 4 csapat nem PL szint, 5-ből 4x sttabilan kikapnak.
Illetve FA kupában , EL-ben még ott vannak és eddig az a tendencia hogy szeretik megtréfálni a nagyobb csapatokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2025. február 3., hétfő 8:49-kor.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. február 3., hétfő 8:36

Realista24 írta: Amorimnak eleg volt 7 meccs, hogy 5 hazai vesztett meccse legyen.
David Moyes volt eddig a rekorder, 14 meccsel.
Fergusonnak 88 meccsre volt ehhez szuksege, Mourinho pedig nem veszitett otthon 5 meccset veluk, meg Ragnick sem.

ez a csavo egy hatar szar edzo mondhat barki barmit, varom mar a hatvan negyedik szanalmas sky interjut
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 3., hétfő 8:32

Yazid írta: Nyaron szerintem lecserél 3-4 embert az ő szájizere akkor működhet ez, teljesen kaosz ez a csapat most, itt mar mindegy ez a pár hónap jó szokni a közeget
En ketlem, hogy ott lesz meg a nyaron. Kozelebb van a kieso zonahoz, mint a top4hez, de meg a top6 is majdnem ugyanaz a difi a masik iranyba.

Egy meccset sem lattam, majd Carawayt varom szeretettel egy oszinte velemenyre, hogy mikent latja a dolgokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 3., hétfő 8:24

Nyaron szerintem lecserél 3-4 embert az ő szájizere akkor működhet ez, teljesen kaosz ez a csapat most, itt mar mindegy ez a pár hónap jó szokni a közeget

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 3., hétfő 8:24

MU-nál nem tudom mi történik, ilyen eredményeket még Én is tudnék szállítani a 0 tapasztalatommal. Belülről rohad az egész.

Vissza: