Madridi derbi izgi lesz. Gondolom ott fog a biro belenk kotni ahol tud.Pad'em írta: BREAKING: Spanish clubs, RFEF & La Liga have united against Real Madrid. They want to SANCTION them due to accusations & pressure on referees. @JorgeCPicon

Spanyol bajnokság
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hol volt ez a nagy osszefogas a korrupcio ellen? Oh wait

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Tehat akkor innentol tamogatva van a combhajlitoba valo beleszallas hatulrol stoplival. Gratulalok 
Ahelyett hogy meghunyaszkodnanak az egyertelmu tevedes utan meg raduplaznak inkabb.

Ahelyett hogy meghunyaszkodnanak az egyertelmu tevedes utan meg raduplaznak inkabb.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én mondtam, hogy ott megy a háttérben a politika meg a pénzek, és meg lesz ez a narratíva fordítva
thereisonly1ronaldo
Pontosan, akik meg fizették a bírókat azokat meg felejtsük el, nem is volt ilyen ügy....Pad'em írta: BREAKING: Spanish clubs, RFEF & La Liga have united against Real Madrid. They want to SANCTION them due to accusations & pressure on referees. @JorgeCPicon

- Pad'em
BREAKING: Spanish clubs, RFEF & La Liga have united against Real Madrid. They want to SANCTION them due to accusations & pressure on referees. @JorgeCPicon
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Régen legalább mezt tapostak meg kopkodtek a studioban az emberek.
Mai világban már ez a kemenykedes. Mindezt pattanasosan, pun*i nélkül. Mindegy, csak osszak, klikkeljenek.
Legalja
Mai világban már ez a kemenykedes. Mindezt pattanasosan, pun*i nélkül. Mindegy, csak osszak, klikkeljenek.
Legalja
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mi a fszom ez? Uristen, mi ez a szinvonal? Te jo eg…Pad'em írta: https://x.com/atletienglish/status/1887 ... 6sWuQ&s=19
Patkány matrac már remegve feszülHivatalos twitter channelre kitenni ezt, igazi ócska cigányok.
Már nagyon ideje lenne szarrá verni őket.

- Pad'em
https://x.com/atletienglish/status/1887 ... 6sWuQ&s=19
Patkány matrac már remegve feszül
Hivatalos twitter channelre kitenni ezt, igazi ócska cigányok.
Patkány matrac már remegve feszül

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Távol álljon tőlem a shaming, a clickbait cím behúzott, elkezdtem hallgatni, de 20 percig bírtam, a "kinek szurkol" kérdést már meg sem vártam. Ennyi önfényezést basszus, és mindezt azzal a felvezetővel, hogy ő nem szeret szerepelni...
Hát nem lett szimpatikusabb.
Kinek szurkol Farkas Norbi?

Kinek szurkol Farkas Norbi?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem nem lepne meg ha kb minden meccsünkön lenne egy olyan hiba ami után eltilthatnák a bírót és a szezon végére egy sem maradna, de varázslatos módon semmi nem fog történni.ELSiete írta:Ezt mégis hogy képzelik.Toti írta: https://x.com/themadridzone/status/188 ... J4OOokRrAA
Szep meccs ele nezunk, rament a biztosra a liga![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ezt mégis hogy képzelik.Toti írta: https://x.com/themadridzone/status/188 ... J4OOokRrAA
Szep meccs ele nezunk, rament a biztosra a liga![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Padra sem tenném, onnan is kiállítanák.hunmadridista írta: Pénzt teszek a Vini pirosra.

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Pénzt teszek a Vini pirosra.
https://x.com/themadridzone/status/188 ... J4OOokRrAA
Szep meccs ele nezunk, rament a biztosra a liga
Szep meccs ele nezunk, rament a biztosra a liga

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Azért ne hasonlítsuk már Viniciushoz ezt az esetet. Eleve Viniciusnak is éveket kellett cirkuszkodni, amíg ide jutott, hogy minden rossz megmozdulását nagyítóval nézik. Ilyen a világ. Ha egyszer valakit kikezdenek, aztán minden fel lesz vele kapcsolatban nagyítva. Igazából nagy részből magának köszönheti.
Amúgy meg én személy szerint örültem mikor eltiltották, legalább 2 meccs erejéig nem kellett a vinnyogását nézni, cserébe a csapat is jobban működött. Utolsó hónapokban egy forintot nem ér a játéka, egy normális 1v1-et sem tud megnyerni. Ha így fogja folytatni, akkor rossz vége lesz.
Amúgy meg én személy szerint örültem mikor eltiltották, legalább 2 meccs erejéig nem kellett a vinnyogását nézni, cserébe a csapat is jobban működött. Utolsó hónapokban egy forintot nem ér a játéka, egy normális 1v1-et sem tud megnyerni. Ha így fogja folytatni, akkor rossz vége lesz.
- Galacticos
Nem a valencia ellenivel van parhuzamba allitva hanem a hetvegi vini golhoz amit mbappe lokes miatt vettek el.Babinho írta: Én nem hasonlítanám őt Vinihez, sem a két embert, sem a két esetet (gondolom a valenciai esettel lett ez most párhuzamba állítva). Vini nyakra, fejre ment, az nálam nem fér bele, persze nem is ér 2 meccset az túlzó.
Mondjuk amikor a fórum beleáll a globális futballba, hogy mindenhol kurvák és színeszek vannak, akkor érdekes, hogy egy ilyes lökésen vérig sértődik...Remy írta: Dzsamal simán fellökheti az ellenfelet![]()
![]()
Én igyekszem objektívan megítélni az ilyen eseteket, egy-egy ilyen lökés, kakaskodás mindig is a foci része lesz, nem is akarom, hogy ne így legyen, ez férfi sport.
Én nem hasonlítanám őt Vinihez, sem a két embert, sem a két esetet (gondolom a valenciai esettel lett ez most párhuzamba állítva). Vini nyakra, fejre ment, az nálam nem fér bele, persze nem is ér 2 meccset az túlzó. De tudjuk jól, hogy Vinire miért vannak kiakadva az ellenfelek és valószínűleg a bírók is...pont azért amiért mi is ki vagyunk rá, csak nyilván mi elnézőbbek vagyunk. Értem, hogy most meg kell keresni a másik oldalon is a párját, hogy az igazságtalanságot elszenvedő énüket erősíteni tudjuk, de nem hiszem, hogy ebben a lökésben kell keresni. Ha Ramosnál, Casenál ez belefért, akkor itt is. Én szeretem ezt a részét a focinak, ez az érzelmekről és az indulatokról is szól, inkább nem kéne mindentől hanyatt vágódni. Mint amikor valaki arcoskodik, aljaskodik, aztán amikor kap egyet, kigurul 4et pörögve a pályáról...Én amin szocializálódtam, több Ramos és kevesebb Vini kell a pályára, jobban nézhetőbb, és sokkal férfiasabb. És még mielőtt valaki idehozza, nem Mbappé hétvégi kivégzése mellett érvelek, az instant piros. De meg kellene érteni, mi fér bele a pályán és mi nem. Nekem az a Yamal lökés még belefér...
Gavit nem keverem ide, az a gyökér megint más szint, az külön hsz.
A hétvégi Mbappé eset kirívó, helye van a kritikának a bíráskodás felé, dehogy most elővagyünk minden barca fault-ot, hogy ez nálunk sárga,piros szabálytalan volt.... Tény, hogy a VAR mellett is szarul működik a bíráskodás, de jelenleg Carlo és a vezetőség (igazolások hiánya) és a rohadt naptár miatt nem megyünk kétszer ekkora előnnyel, azt gondolom.
Nálunk egy gólt vettek el egy hasonlóért...Remy írta: Dzsamal simán fellökheti az ellenfelet![]()
![]()

- RealMadridFanatic
Bizony, Balde haverjaval nem tudjak hanyas a bicikli, de majd a helyukre kerulnek.Kisgyereknek amugy akkora lett a pofaja meg a flegma mozgasa idenre, hogy varhato, hogy valaki széttöri a ropi testét
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)