Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 6., csütörtök 15:54

Pad'em írta: BREAKING: Spanish clubs, RFEF & La Liga have united against Real Madrid. They want to SANCTION them due to accusations & pressure on referees. @JorgeCPicon
Egészen elképesztő… nem tudom, hogyan lehet megoldást találni erre és a magunk javára fordítani ezt a helyzetet. Értsd: korrekt, független, kettős mérce nélküli játékvezetést kiharcolni, ami minden klubnak az érdeke lenne. Ebben a pillanatban, hogy egyedül maradtunk, össztűz alá kerültünk. Hiába van az igazság mellettünk, ha rajtunk kívül ezzel senki sem foglalkozik, hovatovább, mi vagyunk kikiáltva bűnbaknak. Szégyen!
:goat:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. február 6., csütörtök 15:42

Pad'em írta: BREAKING: Spanish clubs, RFEF & La Liga have united against Real Madrid. They want to SANCTION them due to accusations & pressure on referees. @JorgeCPicon
Madridi derbi izgi lesz. Gondolom ott fog a biro belenk kotni ahol tud.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 6., csütörtök 15:42

Hol volt ez a nagy osszefogas a korrupcio ellen? Oh wait :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 6., csütörtök 15:39

Tehat akkor innentol tamogatva van a combhajlitoba valo beleszallas hatulrol stoplival. Gratulalok :agree:

Ahelyett hogy meghunyaszkodnanak az egyertelmu tevedes utan meg raduplaznak inkabb. :ozil:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 6., csütörtök 15:35

én mondtam, hogy ott megy a háttérben a politika meg a pénzek, és meg lesz ez a narratíva fordítva
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 6., csütörtök 14:56

Pontosan, akik meg fizették a bírókat azokat meg felejtsük el, nem is volt ilyen ügy.... :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 6., csütörtök 14:46

BREAKING: Spanish clubs, RFEF & La Liga have united against Real Madrid. They want to SANCTION them due to accusations & pressure on referees. @JorgeCPicon
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 5., szerda 23:19

Régen legalább mezt tapostak meg kopkodtek a studioban az emberek.

Mai világban már ez a kemenykedes. Mindezt pattanasosan, pun*i nélkül. Mindegy, csak osszak, klikkeljenek.
Legalja
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 5., szerda 23:15

Pad'em írta: https://x.com/atletienglish/status/1887 ... 6sWuQ&s=19

Patkány matrac már remegve feszül :lol: Hivatalos twitter channelre kitenni ezt, igazi ócska cigányok.

Már nagyon ideje lenne szarrá verni őket.
Mi a fszom ez? Uristen, mi ez a szinvonal? Te jo eg… :ozil:
:goat:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 5., szerda 23:14

https://x.com/atletienglish/status/1887 ... 6sWuQ&s=19

Patkány matrac már remegve feszül :lol: Hivatalos twitter channelre kitenni ezt, igazi ócska cigányok.

Már nagyon ideje lenne szarrá verni őket.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. február 4., kedd 12:50

Távol álljon tőlem a shaming, a clickbait cím behúzott, elkezdtem hallgatni, de 20 percig bírtam, a "kinek szurkol" kérdést már meg sem vártam. Ennyi önfényezést basszus, és mindezt azzal a felvezetővel, hogy ő nem szeret szerepelni... :lol: Hát nem lett szimpatikusabb. :mrgreen:

Kinek szurkol Farkas Norbi?

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 4., kedd 10:26

ELSiete írta:
Toti írta: https://x.com/themadridzone/status/188 ... J4OOokRrAA

Szep meccs ele nezunk, rament a biztosra a liga :lol:
Ezt mégis hogy képzelik.
Engem nem lepne meg ha kb minden meccsünkön lenne egy olyan hiba ami után eltilthatnák a bírót és a szezon végére egy sem maradna, de varázslatos módon semmi nem fog történni.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 3., hétfő 22:01

Toti írta: https://x.com/themadridzone/status/188 ... J4OOokRrAA

Ezt mégis hogy képzelik.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. február 3., hétfő 20:47

hunmadridista írta: Pénzt teszek a Vini pirosra.
Padra sem tenném, onnan is kiállítanák. :D :lol:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2025. február 3., hétfő 20:28

Pénzt teszek a Vini pirosra.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. február 3., hétfő 20:26

https://x.com/themadridzone/status/188 ... J4OOokRrAA

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Nmrm

HozzászólásSzerző: Nmrm » 2025. február 3., hétfő 10:34

Azért ne hasonlítsuk már Viniciushoz ezt az esetet. Eleve Viniciusnak is éveket kellett cirkuszkodni, amíg ide jutott, hogy minden rossz megmozdulását nagyítóval nézik. Ilyen a világ. Ha egyszer valakit kikezdenek, aztán minden fel lesz vele kapcsolatban nagyítva. Igazából nagy részből magának köszönheti.

Amúgy meg én személy szerint örültem mikor eltiltották, legalább 2 meccs erejéig nem kellett a vinnyogását nézni, cserébe a csapat is jobban működött. Utolsó hónapokban egy forintot nem ér a játéka, egy normális 1v1-et sem tud megnyerni. Ha így fogja folytatni, akkor rossz vége lesz.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 3., hétfő 9:35

Babinho írta: Én nem hasonlítanám őt Vinihez, sem a két embert, sem a két esetet (gondolom a valenciai esettel lett ez most párhuzamba állítva). Vini nyakra, fejre ment, az nálam nem fér bele, persze nem is ér 2 meccset az túlzó.
Nem a valencia ellenivel van parhuzamba allitva hanem a hetvegi vini golhoz amit mbappe lokes miatt vettek el.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 3., hétfő 9:29

Mondjuk amikor a fórum beleáll a globális futballba, hogy mindenhol kurvák és színeszek vannak, akkor érdekes, hogy egy ilyes lökésen vérig sértődik...
Én igyekszem objektívan megítélni az ilyen eseteket, egy-egy ilyen lökés, kakaskodás mindig is a foci része lesz, nem is akarom, hogy ne így legyen, ez férfi sport.

Én nem hasonlítanám őt Vinihez, sem a két embert, sem a két esetet (gondolom a valenciai esettel lett ez most párhuzamba állítva). Vini nyakra, fejre ment, az nálam nem fér bele, persze nem is ér 2 meccset az túlzó. De tudjuk jól, hogy Vinire miért vannak kiakadva az ellenfelek és valószínűleg a bírók is...pont azért amiért mi is ki vagyunk rá, csak nyilván mi elnézőbbek vagyunk. Értem, hogy most meg kell keresni a másik oldalon is a párját, hogy az igazságtalanságot elszenvedő énüket erősíteni tudjuk, de nem hiszem, hogy ebben a lökésben kell keresni. Ha Ramosnál, Casenál ez belefért, akkor itt is. Én szeretem ezt a részét a focinak, ez az érzelmekről és az indulatokról is szól, inkább nem kéne mindentől hanyatt vágódni. Mint amikor valaki arcoskodik, aljaskodik, aztán amikor kap egyet, kigurul 4et pörögve a pályáról...Én amin szocializálódtam, több Ramos és kevesebb Vini kell a pályára, jobban nézhetőbb, és sokkal férfiasabb. És még mielőtt valaki idehozza, nem Mbappé hétvégi kivégzése mellett érvelek, az instant piros. De meg kellene érteni, mi fér bele a pályán és mi nem. Nekem az a Yamal lökés még belefér...

Gavit nem keverem ide, az a gyökér megint más szint, az külön hsz.

A hétvégi Mbappé eset kirívó, helye van a kritikának a bíráskodás felé, dehogy most elővagyünk minden barca fault-ot, hogy ez nálunk sárga,piros szabálytalan volt.... Tény, hogy a VAR mellett is szarul működik a bíráskodás, de jelenleg Carlo és a vezetőség (igazolások hiánya) és a rohadt naptár miatt nem megyünk kétszer ekkora előnnyel, azt gondolom.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 3., hétfő 9:12

Nálunk egy gólt vettek el egy hasonlóért... :shutup:

Vissza: