Igen, nagyjából ugyanazt mondjuk, csak én "felülről", nem leereszkedve a realitás szintjérehehetheoriginal írta: megneztem a tabellat, teljesen realis a 13. hely. oda is valok jelenleg.

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 3., hétfő 9:43
Igen, nagyjából ugyanazt mondjuk, csak én "felülről", nem leereszkedve a realitás szintjérehehetheoriginal írta: megneztem a tabellat, teljesen realis a 13. hely. oda is valok jelenleg.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 3., hétfő 9:40
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 3., hétfő 9:38
Parancsolj, a korábbi véleményem, valóban nem látom reálisan?hehetheoriginal írta:
te is felulrol mondod, holott le kene ereszkedni a realitas szintjere, ez a keret, a minoseg egy max angol kozepcsapat szintje, teljesen atlagos jatekosokkal.
Tjacks írta: Idén annyi a feladat hogy bent maradjanak - csak sikerül-, illetve hogy felmérje ki a selejt és ki az akire építeni lehet még a jövőben, semmi mást nem érdemes Amorim nyakába varrni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 3., hétfő 9:31
te is felulrol mondod, holott le kene ereszkedni a realitas szintjere, ez a keret, a minoseg egy max angol kozepcsapat szintje, teljesen atlagos jatekosokkal.Tjacks írta:Akkor tulajdonképpen Te megmondtad?Pipita írta:
Neki megvan a koncepció, tudja, mit akar látni a csapattól, és azt a taktikát nyomatja már most is. Azt az egyet, amit ismer. Ami egy bohocliga kiemelkedő csapatánál korábban működött egyszer.
Igaz, játékosok nincsenek hozzá és a legnagyobb kincsei (Mainoo, Garnacho) szenvednek és (valószínűleg) kukázni fogja őket, de a koncepció a lényeg, meg a filozófia.
Közben ott volt Ruud van Nistelrooy, aki szintén nem egy edző zseni, de jöttek vele az eredmények, és emiatt kellett kirúgni. Mindent meg is érdemelnek.Valószínűleg hosszú távon is kuka Amorim, én csak annyiban "védeném" meg, hogy ennyi vereséget benyalni ilyen szintű csapatok ellen nem engedhet meg magának egy ekkora klub, és ez már nem csak taktikai felkészültség, hanem morál kérdése. Hogy a picsába állhatnak hozzá így a meccsekhez? Az Onana mivel zsarolja a mindenkori döntéshozókat?
Mivel Ruudot kibaszták és hozták a nímandot így azt mondom túl sok választásuk nincs mit adni neki + 1 szezont. Sokkal rosszabb már nem lehet....... ( fogd meg a söröm effekt)![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 3., hétfő 9:28
Akkor tulajdonképpen Te megmondtad?Pipita írta:Neki megvan a koncepció, tudja, mit akar látni a csapattól, és azt a taktikát nyomatja már most is. Azt az egyet, amit ismer. Ami egy bohocliga kiemelkedő csapatánál korábban működött egyszer.Tjacks írta: MU-nál nem tudom mi történik, ilyen eredményeket még Én is tudnék szállítani a 0 tapasztalatommal. Belülről rohad az egész.
Igaz, játékosok nincsenek hozzá és a legnagyobb kincsei (Mainoo, Garnacho) szenvednek és (valószínűleg) kukázni fogja őket, de a koncepció a lényeg, meg a filozófia.
Közben ott volt Ruud van Nistelrooy, aki szintén nem egy edző zseni, de jöttek vele az eredmények, és emiatt kellett kirúgni. Mindent meg is érdemelnek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 3., hétfő 9:21
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 3., hétfő 9:17
Ha André Vilas-Boasra gondolsz, a Porto igazgatója a fasziAnthony írta:Hát igen, ha nincsenek meg az embereid a 3 védős játékhoz, nem gyakoroltad velük egy nyáron keresztül, akkor biztos hatalmas ötlet máról holnapra elkezdeni azt játszani..Pipita írta:
Neki megvan a koncepció, tudja, mit akar látni a csapattól, és azt a taktikát nyomatja már most is. Azt az egyet, amit ismer. Ami egy bohocliga kiemelkedő csapatánál korábban működött egyszer.
Közben ott volt Ruud van Nistelrooy, aki szintén nem egy edző zseni, de jöttek vele az eredmények, és emiatt kellett kirúgni. Mindent meg is érdemelnek.
És a másik az, hogy azért mert jól megy neki egy jó csapatnál Portugáliában attól még nem lesz hirtelen top edző. Azért nem minden portugál edző egy Mourinho, jut eszembe volt is az a másik wannabe Mourinho aki volt is utána edző a Chelseanél vagy hol, na ő hol van most?
Apropo, remélem nem rúgják ki Guardiolát a párharcunk előtt![]()
Ha ettől a Citytől kikapunk az már tényleg a mi szégyenünk lesz.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. február 3., hétfő 9:16
Hát igen, ha nincsenek meg az embereid a 3 védős játékhoz, nem gyakoroltad velük egy nyáron keresztül, akkor biztos hatalmas ötlet máról holnapra elkezdeni azt játszani..Pipita írta:Neki megvan a koncepció, tudja, mit akar látni a csapattól, és azt a taktikát nyomatja már most is. Azt az egyet, amit ismer. Ami egy bohocliga kiemelkedő csapatánál korábban működött egyszer.Tjacks írta: MU-nál nem tudom mi történik, ilyen eredményeket még Én is tudnék szállítani a 0 tapasztalatommal. Belülről rohad az egész.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 3., hétfő 9:15
HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. február 3., hétfő 8:53
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 3., hétfő 8:52
Fu majd jovok valamikor vele, csak mar abba a fazisba kerultem, hogy semmi kedvem se irni se beszelni a csapatrol annyira szar az egesz.Realista24 írta:En ketlem, hogy ott lesz meg a nyaron. Kozelebb van a kieso zonahoz, mint a top4hez, de meg a top6 is majdnem ugyanaz a difi a masik iranyba.Yazid írta: Nyaron szerintem lecserél 3-4 embert az ő szájizere akkor működhet ez, teljesen kaosz ez a csapat most, itt mar mindegy ez a pár hónap jó szokni a közeget
Egy meccset sem lattam, majd Carawayt varom szeretettel egy oszinte velemenyre, hogy mikent latja a dolgokat.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. február 3., hétfő 8:49
Neki megvan a koncepció, tudja, mit akar látni a csapattól, és azt a taktikát nyomatja már most is. Azt az egyet, amit ismer. Ami egy bohocliga kiemelkedő csapatánál korábban működött egyszer.Tjacks írta: MU-nál nem tudom mi történik, ilyen eredményeket még Én is tudnék szállítani a 0 tapasztalatommal. Belülről rohad az egész.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 3., hétfő 8:48
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. február 3., hétfő 8:36
Realista24 írta: Amorimnak eleg volt 7 meccs, hogy 5 hazai vesztett meccse legyen.
David Moyes volt eddig a rekorder, 14 meccsel.
Fergusonnak 88 meccsre volt ehhez szuksege, Mourinho pedig nem veszitett otthon 5 meccset veluk, meg Ragnick sem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 3., hétfő 8:32
En ketlem, hogy ott lesz meg a nyaron. Kozelebb van a kieso zonahoz, mint a top4hez, de meg a top6 is majdnem ugyanaz a difi a masik iranyba.Yazid írta: Nyaron szerintem lecserél 3-4 embert az ő szájizere akkor működhet ez, teljesen kaosz ez a csapat most, itt mar mindegy ez a pár hónap jó szokni a közeget
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 3., hétfő 8:24
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 3., hétfő 8:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 3., hétfő 8:12
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 3., hétfő 8:08
Nem szamitott ra, hogy vezetest szerzunk, aztan osszezavarodott szegenykem.dzsi91 írta:Htja clasicokon is csak ennyit kellett volna csinálni. Nem is értem mi lett az öreggel.ateeemadrid írta:
clasicon remekül összerakta pl1 0 után ennyi dolgunk lett volna. Nem mi vagyunk az esélyesek, maradjunk annyiban, legalábbis ha lv tchou védelemmel kezdünk, akkor zakó lesz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 3., hétfő 7:47
ha jol neztem, debruyne cserekent rendszeresen beáll fel orakra, nem tudom, hogy ennyit bir meg csak, vagy pepperoni ujra meg akarja mutatni, hogy megint ő ért mindenhez a legjobban, de ha jatszik, akkor lesznek bajok nalunk, az egyetlen kreatív emberuk tamadasokhozZsobo írta:Lesznek ott felepulo serultek? Rodry season off, de De Bruyne, ill masok?. Ezt a cityt egyszerűen ütni kell főleg hazai visszavágóval. Ha nem sikerül az edzői hiba. Semmi dolgunk hagyni kell őket kézilabdázni aztán kontrából megfutni őket. Ha Carlo aki amúgy ennek nagy mestere ezt nem képes összerakni akármilyen hiányos védelemmel akkor végleg lefőtt.
En nm mernem ennyibol kijelenteni, h nekunk is konnyu lesz veluk. A tul nagy pofonok alkalmasak arra, h helyrerazzak az embereket, lehet jobb lett vna egy kisebb.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem