Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Hat aki meccsnapon sorrel indit vagy meccs utani interjuban a palyan egy frissito sorrol beszel… ott szerintem valos problemak lehetnek. Azert nem veletlen, hogy meg hehenel is zsirosabb karjai vannak meg folyton leserul. Kivancsi lennek hany dietetikus meg eronleti edzo tamogatja ezt az eletvitelt. Amugy szerinted egy sornek csak akkor van negativ hatasa, ha be is all naponta? Kezdem azt hinni, hogy az eletben nem ittal vagy tesin kivul sosem izzadtal meg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem hiszlek elAhhoz hogy egy ekkora játékos, mint egy NBA profi megérezzen bármit a sörből, le kell tolnia minimum 3-4et, azt meg már érzed rajta ha bűzlik az alkoholtól rendszeresen.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ahhoz hogy egy ekkora játékos, mint egy NBA profi megérezzen bármit a sörből, le kell tolnia minimum 3-4et, azt meg már érzed rajta ha bűzlik az alkoholtól rendszeresen.
Ezek amik itt vannak max annyit mutat, hogy néha lecsap egyet-egyet.
Meccs előtt is mikor megivott egyet gondolom kaja mellé neki olyan mintha almalevet inna kb., mint valami random üdítő.
Mire eljut a meccsig, bemelegít már sehol nincs a hatása.
Én se azt mondom optimális meg követendő példa, fixen jobb hatással lenne a testére egy meccs előttre való innivaló, de ebéd mellé vagy meccs után megiszik egyet-kettőt meg se érzi a 2 méter meg 110+ kilójával.
Aztán lehet kajak alkoholista az emberünk, de az meg pont egy olyan függőség, amit nem tudsz titkolni hosszú távon, főleg amennyit együtt vannak, főleg idegenben, meg amennyit vizsgálják őket.
Fura az egész az biztos.
Lehet akkor csapja szét magát folyamat mikor nincsenek meccsek, az meg hosszú távon tényleg meg fogja magát bosszulni.
Ezek amik itt vannak max annyit mutat, hogy néha lecsap egyet-egyet.
Meccs előtt is mikor megivott egyet gondolom kaja mellé neki olyan mintha almalevet inna kb., mint valami random üdítő.
Mire eljut a meccsig, bemelegít már sehol nincs a hatása.
Én se azt mondom optimális meg követendő példa, fixen jobb hatással lenne a testére egy meccs előttre való innivaló, de ebéd mellé vagy meccs után megiszik egyet-kettőt meg se érzi a 2 méter meg 110+ kilójával.
Aztán lehet kajak alkoholista az emberünk, de az meg pont egy olyan függőség, amit nem tudsz titkolni hosszú távon, főleg amennyit együtt vannak, főleg idegenben, meg amennyit vizsgálják őket.
Fura az egész az biztos.
Lehet akkor csapja szét magát folyamat mikor nincsenek meccsek, az meg hosszú távon tényleg meg fogja magát bosszulni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Zsombor írta: Réj meg bemásol valami centel levelet, aminek egyetlen forrása egy noname facebook oldal, ti meg bekajáljátok, zseniális.![]()
![]()
![]()

Btw lehet utálni LeBront, de Lukanak bőven sokat jelenthet, hogy ott lesz mellette.
Egy Capela vagy TimeLord centert még le tudnak akasztani így is, akár anélkül hogy Reavest beáldoznák és egy szűk rotációval lehet akár bajnokesélyes a csapat.
Nem tudom mi ez a Luka utálat, a tag tavaly sérülten rángatta döntőbe a Mavst, All-NBA 1st volt a rookie évét kivéve mindig, simán top5 játékos, abszolút no-brainer volt ez a trade a jövőt tekintve.
AD-t nagyon sajnálom, én nagyon bírtam, az volt az érzésem az idei Lakersről Vando visszatértével, hogy egy centerre van a csapat a bajnoki cím esélyétől, ez az év teljesen kuka így.
Bohóc Chuck éveken át szidta Davist, de amint elkerült a Lakersből, meg az egekig magasztalja.
Réj meg bemásol valami centel levelet, aminek egyetlen forrása egy noname facebook oldal, ti meg bekajáljátok, zseniális.
AD-t nagyon sajnálom, én nagyon bírtam, az volt az érzésem az idei Lakersről Vando visszatértével, hogy egy centerre van a csapat a bajnoki cím esélyétől, ez az év teljesen kuka így.
Bohóc Chuck éveken át szidta Davist, de amint elkerült a Lakersből, meg az egekig magasztalja.

Réj meg bemásol valami centel levelet, aminek egyetlen forrása egy noname facebook oldal, ti meg bekajáljátok, zseniális.

Jokic mentalitásáról kellene példát venni?
Csávókám többször elmondta, hogy neki ez egy munka, amit utál. Meccs előtt 5 perccel lóversenyt néz és vélhetően 5 perccel utána is, leszarja a kosárlabdát. Ebben jó, ebből eltartja a családot, de ennyi. Szarik ő nagyívben a csapatra, ligára, sportágra.
Imádom a palit, de rohadtul ne vegyen senki róla példát.
Csávókám többször elmondta, hogy neki ez egy munka, amit utál. Meccs előtt 5 perccel lóversenyt néz és vélhetően 5 perccel utána is, leszarja a kosárlabdát. Ebben jó, ebből eltartja a családot, de ennyi. Szarik ő nagyívben a csapatra, ligára, sportágra.
Imádom a palit, de rohadtul ne vegyen senki róla példát.
- Bencze
Jobban kellett volna jatszani aztan o lett volna a first option.
Alkesz Luka:
https://youtu.be/BS7HwV225tQ?si=wqxoevuVUOn5jZcq
WCF elso meccse elott https://youtu.be/nWElYsAuREU?si=3jmjs6arxqaAI3w4
Itt meg Finley veszi ki a kezebol a sort https://youtu.be/nR5m7c1bOXA?si=9EwzSC15A3SmLkL1
Alkesz Luka:
https://youtu.be/BS7HwV225tQ?si=wqxoevuVUOn5jZcq
WCF elso meccse elott https://youtu.be/nWElYsAuREU?si=3jmjs6arxqaAI3w4
Itt meg Finley veszi ki a kezebol a sort https://youtu.be/nR5m7c1bOXA?si=9EwzSC15A3SmLkL1
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kemény azért igy nyiltan publikusan ez a szöveg ad-től, pláne a lebronos rész, sok kérdést felvet mindkettejükkel kapcsolatban.
thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
.BREAKING: Anthony Davis pens emotional letter to LeBron James and the entire of Lakers amid the biggest trade shocker in NBA history.
Dear LeBron,
Five years ago, I came to the Lakers believing we would build something legendary. I wanted to win, to dominate, to leave a legacy alongside you. In 2020, we did. But since then, has anything felt the same?
Through injuries, trade rumors, and whispers that I was never truly "the guy," I stayed loyal. I fought. I sacrificed. And yet, somehow, I was always in your shadow. Was I ever meant to be more than just a co-star in your story?
To the fans, I gave you everything I had. To the organization, thank you for the ride. But as I step into this next chapter, I can’t help but wonder—was I ever really home?
Los Angeles was special, but maybe it was never mine to keep.
Thank you. No regrets. Maybe
Ha nincs az a kocsog covid miatti lezárás, valószínű a lakers nyert volna még egy címet!

Durantet és többeket is megdöbbenve ért ez a trade. De ahogy Bazska is mondta, ez annak is szólhatott, hogy senki se nagyobb egy klubnál.
Amúgy az LAL és a Dallas tulajai haverok, így könnyű volt csendben intézkedni.
Doncicnak példát kéne vennie Jokicról.
Hasonló mentalitás lenne, lehet nem itt tartana most.
Bazska szerint is lehet Reavest beáldozzák egy magasemberért, mert ez a Koloko és másik noname nem megoldás lepattanózni. Christet nem kellett volna adni a dallasnak, hasznossá vált idén, mást kellett volna elboltolni.
Amúgy LAL és Dallas mellett egy 3.csapat is érdekelt volt a tradeben, ők minek? Ők is vitték egy Lakers játékost, plusz egy cetlit. De hogy kerültek oda?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Fura páros így elsőre ez a Fox & Wemby. Kíváncsi vagyok milyenek lesznek együtt.
Kings a porcelán LaVine-nel nem gondolom, hogy jól járt volna, de a Bulls is kapott 3 gödörben lévő játékost. Mondjuk belőlük még lehet jó kiegészítő.
Kings a porcelán LaVine-nel nem gondolom, hogy jól járt volna, de a Bulls is kapott 3 gödörben lévő játékost. Mondjuk belőlük még lehet jó kiegészítő.
Spurs: De'Aaron Fox, Jordan McLaughlin
Kings: Zach LaVine, Sidy Cissoko, three first round picks (2025 CHA, 2027 SAS, 2031 MIN), three second round picks (2025 CHI, 2028 DEN, 2028 own back)
Bulls: Zach Collins, Tre Jones, Kevin Huerter, their own 2025 pick via SAS
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Irjak is, hogy ez volt az egesz kezdete, mert egy felnott ferfitol ne vedd el a sörethehetheoriginal írta: Hat van video, hogy a fejes kiszedi a kezebol a sört, erre o csunyan nez![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Amugy lakers helyeben lebront is cserelnem most mar plane

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron James,Kobe,MJ
Majd Lebron most megneveli és példát mutat
)

- hehetheoriginal
Hat van video, hogy a fejes kiszedi a kezebol a sört, erre o csunyan nez
Amugy en nem ertem, azt hinne az ember, hogy profi es mindennel.jobban akar gyozni, de rengeteg jele van, hogy jobban szeret elni, mint kosarlabdazni.
Sosem lesz bajnok elsoszamukent sztem. De mondjuk ezzel sokan masok is igy vannak
Kozben fox to spurs with wemby and castle
La ine to kings with demar
Spursnek illene mar iden mutatnia valamit. De ott is van egy olyan érzésem, hogy ez a plafon wembitol kb, fizikalisan bem megy tobb, hatarok vannak

Amugy en nem ertem, azt hinne az ember, hogy profi es mindennel.jobban akar gyozni, de rengeteg jele van, hogy jobban szeret elni, mint kosarlabdazni.
Sosem lesz bajnok elsoszamukent sztem. De mondjuk ezzel sokan masok is igy vannak
Kozben fox to spurs with wemby and castle
La ine to kings with demar
Spursnek illene mar iden mutatnia valamit. De ott is van egy olyan érzésem, hogy ez a plafon wembitol kb, fizikalisan bem megy tobb, hatarok vannak

thereisonly1ronaldo
- Bencze
Centel az troll account.
Olvastam olyanokat, hogy Luka alkoholista

-
Azt mondod csira Mavs átbaszta Lakerst a Doncic-csal?!ziro4vr írta: Valszeg komoly hozzáállásbeli probléma is volt ott (komoly súlyfelesleg, ezáltal extrán kitett a sérülékenységnek), netán valami komolyabb testi bibi, nyilván poénból nem válik meg senki egy még mindig nagyon fiatal szupersztár kalibertől. Mondjuk így is kicsit vicces, hogy pont AD a válasz, aki szintén időzített bomba pláne már lassan 33? évesen.
Sztem Reavest még beáldozzák egy magasért aztán lesz egy win now gyorsan a lékersznél, de ez a keret egy full playoff menetelésre alkalmatlan.
Az aranygyűrű meg nem gyütt…
Hala Madrid y nada más 
-
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron James,Kobe,MJ
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
77 lesz köze, Luka miatt.nmate írta: Cavs éppen alázza a Dallast![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Ha jól lattam 14 tripla. az mi. Egy felidő alatt