Rendes kis felütés. Szépen megfogták a lényeget.

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. február 3., hétfő 1:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. február 2., vasárnap 23:08
Amúgy megnéztem volna ezt a kis szerencsétlent, hogy egy Zlatannal próbálja megcsinálni ezeket. Úgy lett volna tarkón baxva, hogy azért viszik kórházba és nem azért mert idegbetegen nekiront valakinek és lefejeli úgy hogy a labda közelébe sem érhet.untouchable írta: Ilyen kis ember és már most mekkora hentes.
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 2., vasárnap 23:07
Az elsőnél még értem… Szét akarta rúgni a gyereket.realmadrid95 írta:Ha csak ennyi lett volna, nem hiszem, hogy korhazba viszik. On es kozveszelyes a gyerek, lassan kijar neki egy csicskalangos.Whiteheart írta:
Inkább gyors lecserélték minthogy kiállítsák...
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 2., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 2., vasárnap 22:54
Ha csak ennyi lett volna, nem hiszem, hogy korhazba viszik. On es kozveszelyes a gyerek, lassan kijar neki egy csicskalangos.Whiteheart írta:Inkább gyors lecserélték minthogy kiállítsák...realmadrid95 írta:
Nem a szabalytalansagok miatt csereltek le, hanem fejserules miatt korhazba kerult. Persze semmi komoly, mar otthon van. Ettol fuggetlenul nekem is a legunszimpatikusabb Barca jatekos.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 2., vasárnap 22:42
Inkább gyors lecserélték minthogy kiállítsák...realmadrid95 írta:ferni írta: Na, szólok előre, ez a 3 perc, amit kivágtam a mai Spíler 2 közvetítésből nagyon erős lesz és sokan fel fogják magukat cseszni rajta![]()
Kezdődik egy kis Gavi szopkodással, majd Gavi szétgyalulja az ellenfelet, kapja a sárgát, majd Yamal olyan szinten fényesre lett szopva, hogy arra szavak nincsenek, majd mire nagy nehezen összelapátolják a Alaves jobbhátvédjének a maradékait és újra tud indulni a meccs, Gavi a sárgája után 2 labdaérintéssel hordágyon viteti le az ellenfelet, úgy hogy a labdához az ég világon semmi köze nem volt megint, csak tolja ezt az agyatlan életveszélyes stílusát azt szétfejelte az ellenfelet...
Természetesen ma se lett leküldve második sárgával/pirossal, majd le is cserélték azonnal.
Egészen elképesztő miket meg nem engedtek maguknak a játékvezetők ebben a fordulóban.
Csak saját felelősségre ajánlott a megtekintése
Nem a szabalytalansagok miatt csereltek le, hanem fejserules miatt korhazba kerult. Persze semmi komoly, mar otthon van. Ettol fuggetlenul nekem is a legunszimpatikusabb Barca jatekos.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 2., vasárnap 22:24
ferni írta: Na, szólok előre, ez a 3 perc, amit kivágtam a mai Spíler 2 közvetítésből nagyon erős lesz és sokan fel fogják magukat cseszni rajta![]()
Kezdődik egy kis Gavi szopkodással, majd Gavi szétgyalulja az ellenfelet, kapja a sárgát, majd Yamal olyan szinten fényesre lett szopva, hogy arra szavak nincsenek, majd mire nagy nehezen összelapátolják a Alaves jobbhátvédjének a maradékait és újra tud indulni a meccs, Gavi a sárgája után 2 labdaérintéssel hordágyon viteti le az ellenfelet, úgy hogy a labdához az ég világon semmi köze nem volt megint, csak tolja ezt az agyatlan életveszélyes stílusát azt szétfejelte az ellenfelet...
Természetesen ma se lett leküldve második sárgával/pirossal, majd le is cserélték azonnal.
Egészen elképesztő miket meg nem engedtek maguknak a játékvezetők ebben a fordulóban.
Csak saját felelősségre ajánlott a megtekintése
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 2., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 2., vasárnap 22:09
Azért elég zavaró, hogy egy Casemiro aki az elmúlt 15 év egyik legjobb vkpja hentesként volt számontartva amikor igazából mindig tudta hol a határ. Lehet megúszott néhány második sárgát de soha nem okozott sérülést és még csak olyan hú de durva dolgokra sem emlékszek tőle addig ezt a félkegyelműt még csak lábjegyzetben sem említik meg soha pedig full közveszélyes az arc. Nem való pályára az ember aztán Ramosék voltak ekézve.csababarca írta:Kicsit azért sok energiát fektetsz ebbe így vasárnap nem?:Dferni írta: Na, szólok előre, ez a 3 perc, amit kivágtam a mai Spíler 2 közvetítésből nagyon erős lesz és sokan fel fogják magukat cseszni rajta![]()
Gavi egy idióta, pályára nem való játékos. Agyatlan egyszerűen ehhez a sporthoz, mondanám egy kontaktsport jót tenne neki, de az ilyeneket lecsapják 10 sec alatt mint a taxiórát.
Amikor visszatért a sérüléséből 2-3 meccsen viszonylag normálisan játszott, nem rugdosódott, nem rontott bele testtel az ellenfelekbe állandóan, mondom talán megváltozott.
Azóta megint eszétvesztett módon közlekedik a pályán, és alig van szankcionálva.
De nem baj, hosszabbítottunk vele 2030-ig![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. február 2., vasárnap 21:49
Kicsit azért sok energiát fektetsz ebbe így vasárnap nem?:Dferni írta: Na, szólok előre, ez a 3 perc, amit kivágtam a mai Spíler 2 közvetítésből nagyon erős lesz és sokan fel fogják magukat cseszni rajta![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 2., vasárnap 21:40
Felrobbantotta a netet a zseniális cselsorozatot bemutató Barca-csillagferni írta: majd Yamal olyan szinten fényesre lett szopva, hogy arra szavak nincsenek,
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 2., vasárnap 21:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 2., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 2., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. február 2., vasárnap 20:49
Realista24 írta:Toti írta:Ez mibol indult? Mit mondott?Pad'em írta: Imanol hihetetlen kedves és odaadó edző, most az Osasunának adtak kis lendületet itt a fárasztó év eleji menetelésben.
Respect.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. február 2., vasárnap 20:39
Ez mibol indult? Mit mondott?Pad'em írta: Imanol hihetetlen kedves és odaadó edző, most az Osasunának adtak kis lendületet itt a fárasztó év eleji menetelésben.
Respect.
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. február 2., vasárnap 20:32
Pad'em írta: Imanol hihetetlen kedves és odaadó edző, most az Osasunának adtak kis lendületet itt a fárasztó év eleji menetelésben.
Respect.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 2., vasárnap 20:32
Fabrizio meg még Gavit sajnálja. Édes jó Istenem, hová fajul ez a világ bassza meg? Ha ezt Vini csinálja, már 15 percenként 20 sportoldalon tele lenne sírva az internet azzal, hogy mit tett. Kibaszott undormány ez az egész antimadridizmus meg a Barca picsanyalása. Bocsánat, hogy nyers voltam… de ki nem állhatom ezt a gavit.ferni írta:Ilyet ami történt ritkán látni, nettó 10 sec játékidő alatt gatyára vágott 2 játékost, egészen szürreális végignézni ezt a 2 percet egybe.Sierra írta: Golden boy na.![]()
Egészen felháborító a bíráskodás.
Vinicius hozzáér a kapushoz, 33 szögből, 5 féle módon lassítva hívják ki a bírót megnézni.
Legyakják Bappét semmi.
Gavi meg Gallagher hentel, semmi.
Konkrétan 3-3 pont mínuszt csak a bírók meg a liga elintézett a fordulóban.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 2., vasárnap 20:30
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. február 2., vasárnap 19:41
Ügyes próbálkozás, de én már pályáztam a moderátori posztra. Isti úgyis nyugdíjba vonult, István-István. Tökéletes.Realista24 írta:Én sem írhattam volna szebbet.realbeckham írta: Ne személyeskedjünk. Tartsunk meg egy szintet skacok. Béke van.
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem