Ügyes próbálkozás, de én már pályáztam a moderátori posztra. Isti úgyis nyugdíjba vonult, István-István. Tökéletes.Realista24 írta:Én sem írhattam volna szebbet.realbeckham írta: Ne személyeskedjünk. Tartsunk meg egy szintet skacok. Béke van.

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. február 2., vasárnap 19:41
Ügyes próbálkozás, de én már pályáztam a moderátori posztra. Isti úgyis nyugdíjba vonult, István-István. Tökéletes.Realista24 írta:Én sem írhattam volna szebbet.realbeckham írta: Ne személyeskedjünk. Tartsunk meg egy szintet skacok. Béke van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 2., vasárnap 19:04
Én sem írhattam volna szebbet.realbeckham írta: Ne személyeskedjünk. Tartsunk meg egy szintet skacok. Béke van.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 2., vasárnap 18:59
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. február 2., vasárnap 18:58
Hát te hülye vagy, nem tudok mást mondani. Senki nem beszélt a mallorcairól, Gallagher talpalta telibe az ő lábát. Ez tök egyértelmű piros, az ellenfél egy sima belsős passzt akart csinálni, az meg mint egy barom rácsúszott. Ha te ebbe a szituba mást látsz, akkor nagy baj van nálad.poronty írta:Aztán látod lejjebb nem is ezzel volt a problémája itt néhányaknak, hanem, hogy Gallagher mekkora állat volt és őt kellett volna egyértelműen kiállítani.Az, hogy majdnem eltört a sípcsontja az már érdektelen.talpal sipcsontot telibe? Sima piros.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 2., vasárnap 18:02
Na ne, szerinted normalis, hogy vakaki nyujtott labbal labszar kozepere erkezik? Tipikus kurva veszelyes jatek es piroslap.poronty írta: Itt amúgy kinek kellett volna a pirosat kapnia?
Ezek a labda elrúgós, becsúszós, sérülés veszélyes jelenetek amúgy érdekesek. Itt annyi történt, hogy mindketten mentek aprítani és Gallagher ért oda először a labdához és a gyerek nagyobbatt eset, de, azért itt Gallagher is kapott egy nagyot. Konkrétan látni, hogy a Leganes játékosa is úgy megy oda, hogy leszarja mi van, megpróbálja izomból elkapni a labdát, aztán, ha láb lesz belőle, akkor Gallagher így járt. A végén mindketten rábasztak.
Én ilyenre tuti nem adnék pirosat.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 2., vasárnap 15:47
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. február 2., vasárnap 15:29
A napnal is vilagosabb, irtam is tegnap.ferni írta: szépen intézi a liga a mostani fordulót, hányinger
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 2., vasárnap 15:23
Ilyet ami történt ritkán látni, nettó 10 sec játékidő alatt gatyára vágott 2 játékost, egészen szürreális végignézni ezt a 2 percet egybe.Sierra írta: Golden boy na.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. február 2., vasárnap 14:55
Valószínűleg az esze miattSierra írta: Golden boy na.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. február 2., vasárnap 14:47
Pontosan!ferni írta: Hol maradt a piros lap 2 sárgával?
1 percen belül 2 ilyen akció után le kellett volna zavarni, erre hagyják lecserélni.
Ilyen viselkedés nem a pályára való.
https://pbs.twimg.com/media/GiySmN5WUAA ... name=small
https://x.com/HiloFutbolero/status/1886 ... 16/video/2
szépen intézi a liga a mostani fordulót, hányinger
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 2., vasárnap 14:41
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. február 2., vasárnap 14:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 2., vasárnap 13:07
De te miről beszélsz?poronty írta:Aztán látod lejjebb nem is ezzel volt a problémája itt néhányaknak, hanem, hogy Gallagher mekkora állat volt és őt kellett volna egyértelműen kiállítani.Az, hogy majdnem eltört a sípcsontja az már érdektelen.talpal sipcsontot telibe? Sima piros.
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. február 2., vasárnap 13:02
Aztán látod lejjebb nem is ezzel volt a problémája itt néhányaknak, hanem, hogy Gallagher mekkora állat volt és őt kellett volna egyértelműen kiállítani.Az, hogy majdnem eltört a sípcsontja az már érdektelen.talpal sipcsontot telibe? Sima piros.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. február 2., vasárnap 12:52
talpal sipcsontot telibe? Sima piros.poronty írta: Itt amúgy kinek kellett volna a pirosat kapnia?
Ezek a labda elrúgós, becsúszós, sérülés veszélyes jelenetek amúgy érdekesek. Itt annyi történt, hogy mindketten mentek aprítani és Gallagher ért oda először a labdához és a gyerek nagyobbatt eset, de, azért itt Gallagher is kapott egy nagyot. Konkrétan látni, hogy a Leganes játékosa is úgy megy oda, hogy leszarja mi van, megpróbálja izomból elkapni a labdát, aztán, ha láb lesz belőle, akkor Gallagher így járt. A végén mindketten rábasztak.
Én ilyenre tuti nem adnék pirosat.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 2., vasárnap 12:26
De nála ez a stílus része, nem?p.csabi1 írta: Most láttam hogy tegnap Baena is megtaposott egy Valladolid játékost.
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. február 2., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. február 2., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. február 2., vasárnap 12:16
Baszki, elég kemény... Hihetetlen milyen kretén bírok vannak.Pad'em írta: https://x.com/mbagamdre/status/18857944 ... iLHyQ&s=19
Ez se volt rossz tegnapi Atleti meccsen. Ez is csak sárga![]()
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem