Premier League
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Premier League
Volt tema a sorsolás után, hogy ez a gyenge lesajnalt city ez nekünk mennyire jó?
En is azon az allapsonton vagyok/azt érzem, hogy semennyire. Ez ilyen barcelona szindroma. Ellenük fordult elő számtalanszor az elmúlt 5 évben, hogy na most megcsapjuk őket. Szar formaban vannak. Stb... aztán a vége, hogy mindenki ronaldinho volt a meccsen.
Én ezektől most úgy fosok, mint az állat. A sebesült vadállat kiszámíthatatlan. Annyira adná magát, hogy ellenünk szivjak fel magukat es mentik meg a szezont.
Annyira szar a vedelmuk. Szertelen középpálya. Ezt egy bappe/jude/rodrygo szetszedi, ha jo napjuk van. Valverde vezette kontrákról nem is beszélve. De mégis van valami aggasztó a meccsben. Valami ördögi. Borzasztóan várom az összecsapást.
En is azon az allapsonton vagyok/azt érzem, hogy semennyire. Ez ilyen barcelona szindroma. Ellenük fordult elő számtalanszor az elmúlt 5 évben, hogy na most megcsapjuk őket. Szar formaban vannak. Stb... aztán a vége, hogy mindenki ronaldinho volt a meccsen.
Én ezektől most úgy fosok, mint az állat. A sebesült vadállat kiszámíthatatlan. Annyira adná magát, hogy ellenünk szivjak fel magukat es mentik meg a szezont.
Annyira szar a vedelmuk. Szertelen középpálya. Ezt egy bappe/jude/rodrygo szetszedi, ha jo napjuk van. Valverde vezette kontrákról nem is beszélve. De mégis van valami aggasztó a meccsben. Valami ördögi. Borzasztóan várom az összecsapást.
Pont ettől félek, az Arsenal ma remekül átjátszotta a city letámadását, mi ilyet nem csinálunk, inkább hosszú labdákkal próbálkozunk. Hiába tűnt ma gyengének a city, nekünk nagyon nem izlik ez a magas letámadás, nincsenek is meg az embereink, hogy ezt átjátszuk, barca is megfojt minket ezzel. Szóval senki ne ilyen meccset várjon, baszkodni fogjuk előre, hátha megfutjuk a védőiket, ennyit várok Ancelottitól. Hatalmas taktikai repertoárjába nincs úgyse nagyon más.Nika91127 írta:Ha eljut addig a labda. És nem a balszélen 10 nmen belül lesznek 4en.ikarus93 írta: Ezt a cityt kifogjuk utni. Lehet hogy a vedelmunk fos, de Vini Rodrygo Bappe meg Bellingham szétfogja szedni a city vedelmet.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ott van mar lassan 10 éve, szamolni nem lehet mennyi bajnokságot nyertek, keret egy resze bl gyoztes is. Motiváció is hiányos lehet mar sokaknal. Ezert nem is értettem miert hosszabbítottak vele. Ez a keret vele kifutott, a következő építkezést meg úgyse vinné mar véghez.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
K.o
Pep teljesen kiegett, full ures a tekintete hetek ota.
Pep teljesen kiegett, full ures a tekintete hetek ota.
- ikarus93
Sztem guardiola felett is eljart az ido, mint mourinho felett.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
Messi nélküli Barcelona vibe ez a sziti, kdb leolvadt, az egész alibi oldalpasszokra épül, senki nem mer-vagy nem tud
-váratlant húzni, szürke zsoldos banda. Jól beleillik ebbe a Kraken.

Ritkan latni ennyire demotivalt csapatot, mint a City, szerintem mindenki megfaradt es a jatekosok is utaljak a koklert
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
realbeckham írta: K.o. nem lennék pep arca

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ikarus93
Vajon most a fülét fogja vakarni véresre?realbeckham írta: K.o. nem lennék pep arca

Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- realbeckham
K.o. nem lennék pep arca
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért ezt a cityt is nyomják a bírók elég rendesen
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ha eljut addig a labda. És nem a balszélen 10 nmen belül lesznek 4en.ikarus93 írta: Ezt a cityt kifogjuk utni. Lehet hogy a vedelmunk fos, de Vini Rodrygo Bappe meg Bellingham szétfogja szedni a city vedelmet.
- ikarus93
Ezt a cityt kifogjuk utni. Lehet hogy a vedelmunk fos, de Vini Rodrygo Bappe meg Bellingham szétfogja szedni a city vedelmet.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Milyen jo, hogy egy balhatved balhatvedet jatszik, nem Atesz?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nagyon durva milyen helyek vannak a City védelmében. Ha nem Havertzkedjük el akkor jó kis meccsek lesznek.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
aztaqrva Havertz
tipikusan az a játékos, aki miatt az ember beleállítja a távirányítót a tv-be, ha az ő csapatában játszik

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- realbeckham
Likeokra vadaszom... esélytelenkiserik írta:realbeckham írta: zseni ez az odegaard.Ezt jól megbeszéltedrealbeckham írta:Odegaard egy szar![]()
.haverc egy szar
realbeckham írta: zseni ez az odegaard.
Ezt jól megbeszéltedrealbeckham írta:Odegaard egy szar

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- realbeckham
Odegaard egy szar