Premier League
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Premier League
aztaqrva Havertz
tipikusan az a játékos, aki miatt az ember beleállítja a távirányítót a tv-be, ha az ő csapatában játszik

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Likeokra vadaszom... esélytelenkiserik írta:realbeckham írta: zseni ez az odegaard.Ezt jól megbeszéltedrealbeckham írta:Odegaard egy szar![]()
.haverc egy szar
realbeckham írta: zseni ez az odegaard.
Ezt jól megbeszéltedrealbeckham írta:Odegaard egy szar

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- realbeckham
Odegaard egy szar
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát hol a helye akkor?Lényeg a lényeg, nem egy Aston Villaban a helye, de a menedzserek legjobbja, Amorim, biztos jobban tudja, mint én a fotelból.

A Villa BL top 8ban végzett és a bajnokságban is jóval a MU felett vannak.
- realbeckham
zseni ez az odegaard.
Akanji mint aki aludt kbRaúlCF írta: jó ez a City védelem. Ennél még a miénk is jobb![]()
Várja állva a labdát, egyet nem lép felé majd neki áll totyogni a labdával.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
jó ez a City védelem. Ennél még a miénk is jobb

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hat pedig ez a keret sokat nem fog erosodni, ha nem lesz europai kupaporond se, amire a ligaban igy mar szinte semmi esely a suru tabella ellenere sem.
szoval kell egy fa kupa gyozelem az EL indulasert vagy be kell huzzak az EL-t a BL indulasert, maskepp megszarabb helyzetbe kerulnek a nyari atigazolasi szezonra.
szoval kell egy fa kupa gyozelem az EL indulasert vagy be kell huzzak az EL-t a BL indulasert, maskepp megszarabb helyzetbe kerulnek a nyari atigazolasi szezonra.
Ez a Yoro, Martinez, Maguire hármas olyan gyenge hogy még Maguire játéka a legkisebb gond.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Maguire a legjobb védőjük. Ez elég szomorú a többire nézve.realbeckham írta: Mindkettőnel maguire kezdő.
Mindkettő ugyanolyan balfasz.
- realbeckham
Mindkettőnel maguire kezdő.
- RaúlCF
ezért nem szeretem ezeket a new age mágnestábla filozófusokat. totál alkalmatlan a kerete erre a játékra de csakazért is.
akkor egy nehéz kérdés. ki a szarabb Amorim vagy Ange?'shutterisland írta: kivancsi vagyok amorim megeli a szezon veget.
sok ertelme mondjuk nem lenne mast keresni mar de ez botranyos produktum.![]()
- BlancoMark
Ezek után kiváncsi lennék arra, hogy Ten Haag mit hozna egy értelmes csapatnál így hogy lassan kiderül, hogy nem feltétlen rajta múlott a MU teljesítménye.'shutterisland írta: kivancsi vagyok amorim megeli a szezon veget.
sok ertelme mondjuk nem lenne mast keresni mar de ez botranyos produktum.![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kivancsi vagyok amorim megeli a szezon veget.
sok ertelme mondjuk nem lenne mast keresni mar de ez botranyos produktum.
sok ertelme mondjuk nem lenne mast keresni mar de ez botranyos produktum.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Asensio - Aston Villa, kolcson.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem, nem lehet rajta csodálkozni. Ha egy erős mag lett volna a MU-ban körülötte, akik hajtják egymást, akkor ott lenne még most is a PL legjobb játékosai között.M1Ö írta:Csodálkozol rajta? Ebben a Unitedben mindenki megbukik. Én is elengedtem volna azok után, hogy az érdemi pályafutásom elcseszem a semmire. Rashford rohadt jó, örülök is, hogy nem jött össze a Barca deal. Lényeg a lényeg, nem egy Aston Villaban a helye, de a menedzserek legjobbja, Amorim, biztos jobban tudja, mint én a fotelból.mentamas írta: Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.
Aztán majd 6 km jobbra-balra járás után a technikai zónában, nehogy megbukjon ő is...![]()
Amorim munkája viszont nekem nagyon tetszik eddig. Az eredmények nem jönnek még, de szerintem nagyon jól felismerte, hogy a klubnak először egy koncepcióra van szüksége, fel kell állítani a standardokat, le kell tesztelni és el kell küldeni a már nem arravaló vagy mentálisan gyenge játékosokat. Az is egy nagy pozitívum, hogy nem küldött el kapásból senkit, mindenkinek megadta az esélyt a bizonyításra.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csodálkozol rajta? Ebben a Unitedben mindenki megbukik. Én is elengedtem volna azok után, hogy az érdemi pályafutásom elcseszem a semmire. Rashford rohadt jó, örülök is, hogy nem jött össze a Barca deal. Lényeg a lényeg, nem egy Aston Villaban a helye, de a menedzserek legjobbja, Amorim, biztos jobban tudja, mint én a fotelból.mentamas írta: Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.
Aztán majd 6 km jobbra-balra járás után a technikai zónában, nehogy megbukjon ő is...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.M1Ö írta:Akkor neki gatya a legmagasabb szinten. Kár érte. A legjobb formájában top 3mas balszélsőCaraway írta: Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.![]()
![]()
Remélem, hogy élni is fognak veleCaraway írta: Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.![]()

Lehet tudni, hogy kit fognak a helyére vinni? Ha jól tudom, akkor a bayernes Tel az egyik kiszemelt.