realbeckham írta: zseni ez az odegaard.
Ezt jól megbeszéltedrealbeckham írta:Odegaard egy szar

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. február 2., vasárnap 17:53
realbeckham írta: zseni ez az odegaard.
Ezt jól megbeszéltedrealbeckham írta:Odegaard egy szar
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 2., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 2., vasárnap 17:39
Hát hol a helye akkor?Lényeg a lényeg, nem egy Aston Villaban a helye, de a menedzserek legjobbja, Amorim, biztos jobban tudja, mint én a fotelból.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 2., vasárnap 17:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 2., vasárnap 17:34
Akanji mint aki aludt kbRaúlCF írta: jó ez a City védelem. Ennél még a miénk is jobb![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 2., vasárnap 17:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 2., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: cart » 2025. február 2., vasárnap 16:55
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 2., vasárnap 16:43
Maguire a legjobb védőjük. Ez elég szomorú a többire nézve.realbeckham írta: Mindkettőnel maguire kezdő.
Mindkettő ugyanolyan balfasz.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 2., vasárnap 16:42
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 2., vasárnap 16:40
akkor egy nehéz kérdés. ki a szarabb Amorim vagy Ange?'shutterisland írta: kivancsi vagyok amorim megeli a szezon veget.
sok ertelme mondjuk nem lenne mast keresni mar de ez botranyos produktum.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 2., vasárnap 16:40
Ezek után kiváncsi lennék arra, hogy Ten Haag mit hozna egy értelmes csapatnál így hogy lassan kiderül, hogy nem feltétlen rajta múlott a MU teljesítménye.'shutterisland írta: kivancsi vagyok amorim megeli a szezon veget.
sok ertelme mondjuk nem lenne mast keresni mar de ez botranyos produktum.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 2., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 2., vasárnap 8:37
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 2., vasárnap 1:03
Nem, nem lehet rajta csodálkozni. Ha egy erős mag lett volna a MU-ban körülötte, akik hajtják egymást, akkor ott lenne még most is a PL legjobb játékosai között.M1Ö írta:Csodálkozol rajta? Ebben a Unitedben mindenki megbukik. Én is elengedtem volna azok után, hogy az érdemi pályafutásom elcseszem a semmire. Rashford rohadt jó, örülök is, hogy nem jött össze a Barca deal. Lényeg a lényeg, nem egy Aston Villaban a helye, de a menedzserek legjobbja, Amorim, biztos jobban tudja, mint én a fotelból.mentamas írta: Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.
Aztán majd 6 km jobbra-balra járás után a technikai zónában, nehogy megbukjon ő is...![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 2., vasárnap 0:48
Csodálkozol rajta? Ebben a Unitedben mindenki megbukik. Én is elengedtem volna azok után, hogy az érdemi pályafutásom elcseszem a semmire. Rashford rohadt jó, örülök is, hogy nem jött össze a Barca deal. Lényeg a lényeg, nem egy Aston Villaban a helye, de a menedzserek legjobbja, Amorim, biztos jobban tudja, mint én a fotelból.mentamas írta: Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 2., vasárnap 0:37
Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.M1Ö írta:Akkor neki gatya a legmagasabb szinten. Kár érte. A legjobb formájában top 3mas balszélsőCaraway írta: Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. február 2., vasárnap 0:35
Remélem, hogy élni is fognak veleCaraway írta: Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 2., vasárnap 0:32
Akkor neki gatya a legmagasabb szinten. Kár érte. A legjobb formájában top 3mas balszélsőCaraway írta: Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 2., vasárnap 0:29
Ez már megint előjön... Az ember egy semmi Wolves-ból EL induló csapatot csinált. Mióta elküldték, csak szenvednek. Nem 80-20-as focit játszat, de ettől még egy nagyon jó edzőYazid írta:Pedig erdekes ez a nuno santo befürdött mindenhol eddig.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem