RaúlCF írta:
14,16,17,18,22,24. Ez több mint a legtöbb klub 120 éve. Emellett más címek is gyűlnek. A brand nő, a bevételek nőnek, a stadion elkészült. A jövő generációnak is a végső cél a klub. Na bumm ha csak 1 vagy 2 trófea lesz meg egy áthidaló évben. Ezért nem a szurkolók vezetik a klubot mert nem 6 hónapokban meg 1 szezonokban kell gondolkodni és dühből vagdalkozni hanem felállítani egy 5-10-15 éves projectet és hosszútávú sikerre vezetni a klubot.
Az emberek elfelejtették már a Pablo Garcia, Minambres, Raúl Bravo, Javi Garcia korszakot. Volt itt Pellegrini akivel szép focit toltunk csak semmit nem nyertünk. Capelloval nem volt szép foci de aki átélte azt a szezont az soha nem felejti el. Mi van ha az új edző egy jó öreg kis Vanderlei lesz na akkor mi menne itt. Xabi semmire nem garancia és egyenlőre Ancelotti a Real Madrid történelmének legsikeresebb edzője. Mivel lesz bármi is jobba ha szezon közben kiteszik? A sérültek hirtelen feltámadnak? Vininek agya nő? Mendy focista lesz? Olyam vilgávége van még a győztes meccsek után is mintha 2 éve szurkolnának az emberek a csapatnak és csak az az elfogadható ha 60ból 78 meccset nyernek meg. Az a szürreális amit bő 10-12 éve nyújt a csapat.
Ezt mintha én írtam volna de itt az egyetlen bibi az, hogy Ancelotti láthatóan elfáradt. Ingerült a meccseken a sajtó ellen is támadó pozíciót vett fel mellé amihez ő értett, csúcsra pörgetni a vilàg legjobbjait az idén nem úgy megy eddig de a fontos szakasz még csak mist jön úgyhogy ránk cáfolhat.
Lenyilatkozná, hogy most jön a last dance még lehet mennének érte egy utolsó nagyot a srácok. 4 éve van lassan itt ami kurva sok egyhuzamban ezen a szinten szerintem teljesen normális, hogy kiégett.
Az hogy a megváltó Xabi majd hoz egyáltalán hasonló szintet játékban vagy eredményekben azt erősen kétlem de majd meglátjuk. Carlo ideje szerintem lejár idény nyáron akkor is ha triplázunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams