Fabrizio meg még Gavit sajnálja. Édes jó Istenem, hová fajul ez a világ bassza meg? Ha ezt Vini csinálja, már 15 percenként 20 sportoldalon tele lenne sírva az internet azzal, hogy mit tett. Kibaszott undormány ez az egész antimadridizmus meg a Barca picsanyalása. Bocsánat, hogy nyers voltam… de ki nem állhatom ezt a gavit.ferni írta:Ilyet ami történt ritkán látni, nettó 10 sec játékidő alatt gatyára vágott 2 játékost, egészen szürreális végignézni ezt a 2 percet egybe.Sierra írta: Golden boy na.![]()
Egészen felháborító a bíráskodás.
Vinicius hozzáér a kapushoz, 33 szögből, 5 féle módon lassítva hívják ki a bírót megnézni.
Legyakják Bappét semmi.
Gavi meg Gallagher hentel, semmi.
Konkrétan 3-3 pont mínuszt csak a bírók meg a liga elintézett a fordulóban.

Spanyol bajnokság
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R. Carlos 2025. február 2., vasárnap 20:33-kor.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Pad'em
Imanol hihetetlen kedves és odaadó edző, most az Osasunának adtak kis lendületet itt a fárasztó év eleji menetelésben.
Respect.
Respect.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ügyes próbálkozás, de én már pályáztam a moderátori posztra. Isti úgyis nyugdíjba vonult, István-István. Tökéletes.Realista24 írta:Én sem írhattam volna szebbet.realbeckham írta: Ne személyeskedjünk. Tartsunk meg egy szintet skacok. Béke van.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én sem írhattam volna szebbet.realbeckham írta: Ne személyeskedjünk. Tartsunk meg egy szintet skacok. Béke van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ne személyeskedjünk. Tartsunk meg egy szintet skacok. Béke van.
Hát te hülye vagy, nem tudok mást mondani. Senki nem beszélt a mallorcairól, Gallagher talpalta telibe az ő lábát. Ez tök egyértelmű piros, az ellenfél egy sima belsős passzt akart csinálni, az meg mint egy barom rácsúszott. Ha te ebbe a szituba mást látsz, akkor nagy baj van nálad.poronty írta:Aztán látod lejjebb nem is ezzel volt a problémája itt néhányaknak, hanem, hogy Gallagher mekkora állat volt és őt kellett volna egyértelműen kiállítani.Az, hogy majdnem eltört a sípcsontja az már érdektelen.talpal sipcsontot telibe? Sima piros.
Engem a legjobban az zavar ezekbe, hogy Vini ellök valakit ami semennyire nem sérülés veszélyes 2,5 meccs. Az ilyenekből meg simán lehet több hetes, hónapos sérülés és csak sárga. Hol van itt a logika. Értelmes felnőtt emberekről beszélünk, akik komoly bajnoksátot vezetnek vagy ott bíráskodnak, az ilyen kérdések ott hogy lehet, hogy nem vetődnek fel?
Na ne, szerinted normalis, hogy vakaki nyujtott labbal labszar kozepere erkezik? Tipikus kurva veszelyes jatek es piroslap.poronty írta: Itt amúgy kinek kellett volna a pirosat kapnia?
Ezek a labda elrúgós, becsúszós, sérülés veszélyes jelenetek amúgy érdekesek. Itt annyi történt, hogy mindketten mentek aprítani és Gallagher ért oda először a labdához és a gyerek nagyobbatt eset, de, azért itt Gallagher is kapott egy nagyot. Konkrétan látni, hogy a Leganes játékosa is úgy megy oda, hogy leszarja mi van, megpróbálja izomból elkapni a labdát, aztán, ha láb lesz belőle, akkor Gallagher így járt. A végén mindketten rábasztak.
Én ilyenre tuti nem adnék pirosat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Majd kivágom az egész esetet egybe, mert úgy felfoghatatlan, hogy maradhatott a pályán Gavi.
https://x.com/llslufd/status/1886055003200045329
Itt van a 2. eset, idióta
Ez előtt állt másfél percet a meccs, úgy elintéze az ellent, amire sárgát is kapott.
Újraindult a szabaddal a meccs, azt ívelték fel az oldalvonalra, visszafejelte középre az alaveses és jött Gavi megint.
https://x.com/llslufd/status/1886055003200045329
Itt van a 2. eset, idióta
Ez előtt állt másfél percet a meccs, úgy elintéze az ellent, amire sárgát is kapott.
Újraindult a szabaddal a meccs, azt ívelték fel az oldalvonalra, visszafejelte középre az alaveses és jött Gavi megint.
A napnal is vilagosabb, irtam is tegnap.ferni írta: szépen intézi a liga a mostani fordulót, hányinger
Volt egy egeszseges elonyunk, kenyelmesen, pontosan ereztek, hogyha most nem lassitanak be akkkor szepen elkapjuk a tavaszi fonalat.
A tegnapit egesz egyszeruen nem lehet kimagyarazni, semmi uldozesi mania nincs benne mielott vki ezzel jonne vagy azzal hogy ide-oda tevednek a birok. Aha, igen.. a tegnapi nem tevedes volt, hanem nyilt csalas.
Grat
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ilyet ami történt ritkán látni, nettó 10 sec játékidő alatt gatyára vágott 2 játékost, egészen szürreális végignézni ezt a 2 percet egybe.Sierra írta: Golden boy na.![]()
Egészen felháborító a bíráskodás.
Vinicius hozzáér a kapushoz, 33 szögből, 5 féle módon lassítva hívják ki a bírót megnézni.
Legyakják Bappét semmi.
Gavi meg Gallagher hentel, semmi.
Konkrétan 3-3 pont mínuszt csak a bírók meg a liga elintézett a fordulóban.
- Steve
Valószínűleg az esze miattSierra írta: Golden boy na.![]()

Golden boy na.

- Steve
Pontosan!ferni írta: Hol maradt a piros lap 2 sárgával?
1 percen belül 2 ilyen akció után le kellett volna zavarni, erre hagyják lecserélni.
Ilyen viselkedés nem a pályára való.
https://pbs.twimg.com/media/GiySmN5WUAA ... name=small
https://x.com/HiloFutbolero/status/1886 ... 16/video/2
szépen intézi a liga a mostani fordulót, hányinger
Nem is értettem(illetve hat de..sajnos).
Már az elsőre mehetett volna a piros neki. De a beugrik és lefejeli a másikat izombólra nem jött a második sárga, csak simán lesétál és lecserélik??..hihetetlen.
Hol maradt a piros lap 2 sárgával?
1 percen belül 2 ilyen akció után le kellett volna zavarni, erre hagyják lecserélni.
- Steve
Nézem ezt a Brca-Alaves meccset.. hát bmeg ez a Gavi egészen biztos, hogy nem normális.
Először bele baxódik egy emberbe becsúszásnak nevezve, ráugrik, begyűri maga alá az ember lábát, persze labda sehol. Nem lábbal becsúszik, hanem testtel ráugrik az ellenfél lábára.
Majdnem rommá töri a lábát...sárga aminek örülhet.
Fél perccel később beröpül messziről egy labdára amit soha nem érne el és bumm lefejeli izomból az embert.
A szerencsétlent akit agyon fejelt meg nyakmerevítővel, hordágyon kell levinni.
Nem egy okos lény gavi na.
Először bele baxódik egy emberbe becsúszásnak nevezve, ráugrik, begyűri maga alá az ember lábát, persze labda sehol. Nem lábbal becsúszik, hanem testtel ráugrik az ellenfél lábára.

Fél perccel később beröpül messziről egy labdára amit soha nem érne el és bumm lefejeli izomból az embert.

A szerencsétlent akit agyon fejelt meg nyakmerevítővel, hordágyon kell levinni.
Nem egy okos lény gavi na.
De te miről beszélsz?poronty írta:Aztán látod lejjebb nem is ezzel volt a problémája itt néhányaknak, hanem, hogy Gallagher mekkora állat volt és őt kellett volna egyértelműen kiállítani.Az, hogy majdnem eltört a sípcsontja az már érdektelen.talpal sipcsontot telibe? Sima piros.
Mallorcás szimplán el akarta volna rúgni a labdát, ami simán sikerült volna ha nem ilyen kamikaze módon vetődik oda Gallagher.
Szinte alig emelte fel a lábát a mallorcai, mert a labdára ment.
Nem is értem itt hogy jut eszébe bárkinek is a mallorcai piros.
Gallaghernek piros lappal kellett volna lejönnie meg vérző lábbal.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Aztán látod lejjebb nem is ezzel volt a problémája itt néhányaknak, hanem, hogy Gallagher mekkora állat volt és őt kellett volna egyértelműen kiállítani.Az, hogy majdnem eltört a sípcsontja az már érdektelen.talpal sipcsontot telibe? Sima piros.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
talpal sipcsontot telibe? Sima piros.poronty írta: Itt amúgy kinek kellett volna a pirosat kapnia?
Ezek a labda elrúgós, becsúszós, sérülés veszélyes jelenetek amúgy érdekesek. Itt annyi történt, hogy mindketten mentek aprítani és Gallagher ért oda először a labdához és a gyerek nagyobbatt eset, de, azért itt Gallagher is kapott egy nagyot. Konkrétan látni, hogy a Leganes játékosa is úgy megy oda, hogy leszarja mi van, megpróbálja izomból elkapni a labdát, aztán, ha láb lesz belőle, akkor Gallagher így járt. A végén mindketten rábasztak.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
De nála ez a stílus része, nem?p.csabi1 írta: Most láttam hogy tegnap Baena is megtaposott egy Valladolid játékost.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Itt amúgy kinek kellett volna a pirosat kapnia?
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland