edzo, jatekos, mehetnek nyaron a picsaba. mondtam mar meccs alatt is. ilyen meg nem volt, hogy binicius a foci miatt igy ledobja a lancot. a setalgatas, a sertodottseg, a latvanyos beleszaras. megengedhetetlen. jobban kene futyulni, mint tucsamenit, aki legalabb ugy balfasz, es gyenge, hogy legalabb kuzd a maga nyomorult modjan.
eddig lehetett vedeni abbol a szempontbol, hogy mit kap az ellenfelektol, biroktol, szurkoloktol, mert a teljesitmenye nagyjabol rendben volt (mondjuk a valogatottban meg egy egyeneset nem sikerult a labdaba rugni....), de abban a pillanatban, ahogy a teljesitmenye rovasara megy a fasz agya meg gondolkodasa es viselkedese, onnantol nincs visszaut.
ez a pillanat most volt hetvegen, mint irtam, eloszor lattam, hogy teljes leolvadas van nala fejben mar ami a sportot is illeti, labdakezelesi hibak, muesesek, sorozatos ovodas szintu labdavesztesek
ezert gondolom, hogy hatalmas balfaszsag a klubtol, hogy egy vaszkez a csk, es nem egy belingem pl.Nyert ket blt, kiment mellőle Benzema,Kroos. Carvajal rehabon, Modric nem egy hangos személyiség. Nincs ki vissza tartsa. Ez igy szep Madridi derbi,meg Bl rangado lesz.