Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
Against Espanyol, Vinicius Junior was not happy because Ceballos was not passing the ball to him. He even told Ancelotti. Carlo was not happy too and personally was asking the players to pass to Vini. Lucas had to step in and calm Vini.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Már 5 éve is jól öregedtek a kommentek ebben a topicban. A mostaniak is jól fognak.
-
A teljesítménye miatt. De konkrét hírek nem voltak. Bennem az maradt meg, hogy nyár végén, derült égből a villámcsapás volt itt a fórumon is, hogy eligazol az ágyúsokhoz.realmadrid95 írta: Bale miatt mindenkepp tavoznia kellett, de mar a szezon vegen felmerult a tavozasa.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Bale miatt mindenkepp tavoznia kellett, de mar a szezon vegen felmerult a tavozasa.nuevo_ericco írta:Én úgy emlékszem, az Arsenal ajánlata csak nyáron futott be, és Özil, vagyis inkább az apja, arra szerette volna használni, hogy magasabb fizut alkudjon ki. Erre mondta Perez, hogy oké, elfogadjuk az Arsenal ajánlatát. Ha jól emlékszem, az utolsó napokban igazolt el.realmadrid95 írta: Emlekszem Ozil atigazolasi saga elott, szezon vegefele, majd a felkeszulesi szezon idejen is teljesen kihagytak a nemetet a jatekbol latvanyosan, osztonozve arra, hogy igazoljon az Arsenalba, azt hittem ilyesmire gondoltal.
-
Én úgy emlékszem, az Arsenal ajánlata csak nyáron futott be, és Özil, vagyis inkább az apja, arra szerette volna használni, hogy magasabb fizut alkudjon ki. Erre mondta Perez, hogy oké, elfogadjuk az Arsenal ajánlatát. Ha jól emlékszem, az utolsó napokban igazolt el.realmadrid95 írta: Emlekszem Ozil atigazolasi saga elott, szezon vegefele, majd a felkeszulesi szezon idejen is teljesen kihagytak a nemetet a jatekbol latvanyosan, osztonozve arra, hogy igazoljon az Arsenalba, azt hittem ilyesmire gondoltal.
- realmadrid95
Jaa, ertem, koszi.Realista24 írta:Neeem, arra az evre gondolok, amikor Karim azt mondta, hogy ne passzoljon neki senki, mert ellenunk jatszik.realmadrid95 írta:
Szegyelem magam, de nem tudom kire gondolsz.![]()
Ozil, Bale, Hazard?
Emlekszem Ozil atigazolasi saga elott, szezon vegefele, majd a felkeszulesi szezon idejen is teljesen kihagytak a nemetet a jatekbol latvanyosan, osztonozve arra, hogy igazoljon az Arsenalba, azt hittem ilyesmire gondoltal.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neeem, arra az evre gondolok, amikor Karim azt mondta, hogy ne passzoljon neki senki, mert ellenunk jatszik.realmadrid95 írta:Szegyelem magam, de nem tudom kire gondolsz.Realista24 írta: Tegnap Vini nem nagyon passzolt senkinek, es senki nem nagyon passzolt Vininek.
Ezt a filmet mar lattuk egyszer.![]()
Ozil, Bale, Hazard?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Majd a Bernabeu népe intézi,ha nem változtat. Itt egy Crt se kíméltek. Aztán vagy osszekapja magat,vagy ezen is megsertodik,es jó urugy lesz neki elmenni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nzooli93 2025. február 2., vasárnap 9:01-kor.
- realmadrid95
Szegyelem magam, de nem tudom kire gondolsz.Realista24 írta: Tegnap Vini nem nagyon passzolt senkinek, es senki nem nagyon passzolt Vininek.
Ezt a filmet mar lattuk egyszer.

Ozil, Bale, Hazard?
- Pad'em
Perez aztán nem tart vissza senkit ha menni akar és hoz egy jó ajánlatot. Kis jól lakottság van itt a háttérben inkább, kétszer nyert már BLt, FIFA best díj, stb. Lehet már az edzés munka sincs annyira odatéve, brazil is. Szerintem a döntő részre megérkezik majd csak nehogy addigra csak a ligában legyünk érdekeltek.Realista24 írta:Ilyen az, amikor csak evi 20 milliot kapsz, es nem fogadhatod el a 150ethehetheoriginal írta: Most eloszor lattam egy meccsen, hogy teljesen leolvadt fejben.
Es nem az altalatok emlitett gagyi szineszkedes, vitatkozasok a lenyeg itt, ez mindig is megvolt.
Hanem hogy latvanyosan szart az egeszre. Allt, setalt, jon a beadas jobbrol, tul eros lett, mondom varnam, hogy megjelenik valaki a balon es osszeszedje, hat geci az ember ott all a palya kozepen az oldalvonaltol 10 meterre, el se indult a tamadassal...
A vita cebaval, a temerdek sima 1v1 labdavesztes, es szar megoldas, teljesen idegen elem, meccsek ota rakas szar amugy, lassu, tohonya, ügyetlen.
Mivel evek ota nem sikerult beleverni az agyaba a dolgokat, plusz most meg a teljesitmenye se indokolja, hogy itt maradjon, en nem akarom tovabb egetni magam ezzel az ostoba gyokerrel, csinaljuk meg belole a valaha volt legdragabb atigazolast, ugyis sokba fajt a stadion, lehet elotorleszteni szepen.
Edzo is jol elbaszta, de kb 80 percig egykapuztunk, megint magunknak köszönhetjük ezt az egesz szart.![]()
O is olyan happy lehet most, mint amikor Verratti nem mehetett oda, ahova akart, aztan fel kellett toltenie egy videot, hogy milyen boldog a maradasa miatt.
Ez a sok duma, hogy o itt akar lenni evekig, meg blablbla szamomra hitetelenek, mert akkor mar reg alairta volna a papirt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Az a baj, hogy Carlo a büdös életbe nem fogja a kispadra tenni. Igazából Rodrygonal is ez volt a gond, szereti őt is az öreg, tavaly vegig néztük amikor több mint 3 hónapig egy értelmes meccse nem volt, de folyamat a kezdőbe rakta. Nem lesz itt semmi változás. Hol van már az az időszak, amikor Beckhameket, brazil Ronaldokat, Kakat stb vágtak cserepadra, amikor nem a név, hanem a valós teljesítmény számított.
Nem tartom kizartnak, hogy Vinivel a kezdőben jó legyen ez a támadó sor, de kellene neki pár hét pad, az szinte biztos. Sosem fog megtörténni. Carlo alatt nem.
Nem tartom kizartnak, hogy Vinivel a kezdőben jó legyen ez a támadó sor, de kellene neki pár hét pad, az szinte biztos. Sosem fog megtörténni. Carlo alatt nem.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tegnap Vini nem nagyon passzolt senkinek, es senki nem nagyon passzolt Vininek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Annyi biztos, hogy fluidabb a játék nélküle. Az eltiltása alatt szinte lubickolt a tamadorészleg rodrygoval/ bappeval a balon.
Nem mondom, hogy jobb lenne a csapat nélküle, mert tisztaban vagyok vini kepessegeivel, mennyire clutch, miket muvelt az elmúlt 3 evben a nagy meccseken, de tény, hogy jelenleg ha választanom kéne valakit aki nem a galakezdo része elől, az ő lenne.
Nekem az a bosszantó, hogy frant szarba se nézi. Nem az első ilyen meccse ez. Hiaba robog a spanyol es sír a labda, hogy adja le neki szélre...van hely, idő, fran befut lyukra, de nem. Fran nem létezik, ha vinicius a pályán van. A jordi alba taktika alkalmazasa jó fegyver lehetne.
Sajnálatos.
Vinicius nem érzi ezt a négyest én ugy gondolom. Erolkodik benne.
Rodrygo es mbappe olyan faszan, finoman kepesek kis területen osszejatszami. Jude rol nem is beszelve.
Vininnekem ilyen egyszemélyes hadseregnek tunik. Vagyis annak hiszi magát. Tőle több alázat kellene szvsz. Nem kell feltétlenül golra, vagy valami magic momentsre törekednie.
A helyezkedése is szerintem szörnyű. Nem nyit területet masnak, nem von el figyelmet labda nélkül. Kimondottan zavaró a jelenléte sok esetben egy akció építésénél.
Ha kontrarol van szó kiváló még mindig, de egy park the bus csapat ellen kb istenverése a gyerek, pláne ha nem jönnek be a dolgai, mert ott aztán utana jön a frusztrált, dumáló énje es akkor már nem is a játékkal foglalkozik, hanem az igazát hajszolja.
Elmentünk a vezerbika szerepre fejben, de ő nem az a tipus es nem látja. Nem érzi.
Nem mondom, hogy jobb lenne a csapat nélküle, mert tisztaban vagyok vini kepessegeivel, mennyire clutch, miket muvelt az elmúlt 3 evben a nagy meccseken, de tény, hogy jelenleg ha választanom kéne valakit aki nem a galakezdo része elől, az ő lenne.
Nekem az a bosszantó, hogy frant szarba se nézi. Nem az első ilyen meccse ez. Hiaba robog a spanyol es sír a labda, hogy adja le neki szélre...van hely, idő, fran befut lyukra, de nem. Fran nem létezik, ha vinicius a pályán van. A jordi alba taktika alkalmazasa jó fegyver lehetne.
Sajnálatos.
Vinicius nem érzi ezt a négyest én ugy gondolom. Erolkodik benne.
Rodrygo es mbappe olyan faszan, finoman kepesek kis területen osszejatszami. Jude rol nem is beszelve.
Vininnekem ilyen egyszemélyes hadseregnek tunik. Vagyis annak hiszi magát. Tőle több alázat kellene szvsz. Nem kell feltétlenül golra, vagy valami magic momentsre törekednie.
A helyezkedése is szerintem szörnyű. Nem nyit területet masnak, nem von el figyelmet labda nélkül. Kimondottan zavaró a jelenléte sok esetben egy akció építésénél.
Ha kontrarol van szó kiváló még mindig, de egy park the bus csapat ellen kb istenverése a gyerek, pláne ha nem jönnek be a dolgai, mert ott aztán utana jön a frusztrált, dumáló énje es akkor már nem is a játékkal foglalkozik, hanem az igazát hajszolja.
Elmentünk a vezerbika szerepre fejben, de ő nem az a tipus es nem látja. Nem érzi.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ilyen az, amikor csak evi 20 milliot kapsz, es nem fogadhatod el a 150ethehetheoriginal írta: Most eloszor lattam egy meccsen, hogy teljesen leolvadt fejben.
Es nem az altalatok emlitett gagyi szineszkedes, vitatkozasok a lenyeg itt, ez mindig is megvolt.
Hanem hogy latvanyosan szart az egeszre. Allt, setalt, jon a beadas jobbrol, tul eros lett, mondom varnam, hogy megjelenik valaki a balon es osszeszedje, hat geci az ember ott all a palya kozepen az oldalvonaltol 10 meterre, el se indult a tamadassal...
A vita cebaval, a temerdek sima 1v1 labdavesztes, es szar megoldas, teljesen idegen elem, meccsek ota rakas szar amugy, lassu, tohonya, ügyetlen.
Mivel evek ota nem sikerult beleverni az agyaba a dolgokat, plusz most meg a teljesitmenye se indokolja, hogy itt maradjon, en nem akarom tovabb egetni magam ezzel az ostoba gyokerrel, csinaljuk meg belole a valaha volt legdragabb atigazolast, ugyis sokba fajt a stadion, lehet elotorleszteni szepen.
Edzo is jol elbaszta, de kb 80 percig egykapuztunk, megint magunknak köszönhetjük ezt az egesz szart.

O is olyan happy lehet most, mint amikor Verratti nem mehetett oda, ahova akart, aztan fel kellett toltenie egy videot, hogy milyen boldog a maradasa miatt.
Ez a sok duma, hogy o itt akar lenni evekig, meg blablbla szamomra hitetelenek, mert akkor mar reg alairta volna a papirt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mezőnybe nagyon gyenge egész szezonban.
Brutális visszaesés tavalyhoz képest.
Brutális visszaesés tavalyhoz képest.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Most eloszor lattam egy meccsen, hogy teljesen leolvadt fejben.
Edzo is jol elbaszta, de kb 80 percig egykapuztunk, megint magunknak köszönhetjük ezt az egesz szart.
thereisonly1ronaldo
- danikiss45
- Kedvenc játékosaid: Raúl , C. Ronaldo
Egy baj van vele lehuzza a csapatmorált, minden elismerésem azért amit idáig tett a csapatért, de ha nem tud változni viselkedésbenn akkor Perez most csináljon belőle pénzt amig lehet.
Folyamatos reklamálások, mutogatás, szinészkedés….
Folyamatos reklamálások, mutogatás, szinészkedés….
Nem tudom a tv mennyire mutatta, de folyamat magyarazott, mutogatott, mindennel el volt foglalva csak a jatekkal nem. Nagyon elment fejben a csavo.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Az, hogy nem játszott jól csak egy dolog. Nem is ez az igazi nagy baj vele.
Viszatért, és vele visszatért a pályára a hiszti, mutogatás, feszkókeltés, ami sajnos átragad az egész csapatra, és valahogy visszahúz mindenkit. Sokkal nyugodtabb focink van Vini nélkül, ez a helyzet.
Viszatért, és vele visszatért a pályára a hiszti, mutogatás, feszkókeltés, ami sajnos átragad az egész csapatra, és valahogy visszahúz mindenkit. Sokkal nyugodtabb focink van Vini nélkül, ez a helyzet.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Durva, hogy hogy átalakult nála talán a tavalyi szezontól ez a kocogás visszafele meg alig védekezés. 2022be az volt az egyik nagy előnye, hogy embertelen munkát letett folyamat presszingelt visszazárt. Aztán tavaly a 2 csatáros rendszerbe sztem rájött, hogy ja itt nem is kell védekezni mert a többiek megoldják, és szépen benne is maradt ebbe. Csak az a probléma, hogy ennyi támadót nem bir el a csapat, főleg úgy nem hogy előre játékban meg azthiszi hogy 2022val és vagy ő megoldja 1v1be vagy másképp nem lesz támadás. Annyi változott közbe csak, hogy azóta rendre kapja a 2 védőt, akiket még van hogy igy is megver de általában azért már sok szokott lenni.
Szerintem agyban nem fogja tudni feldolgozni ezt hogy ő a csapat királya, és közbe ő az áldozat is egyben. Tudom nem fog megtörténni de én elengedném a csapat érdekében.
Szerintem agyban nem fogja tudni feldolgozni ezt hogy ő a csapat királya, és közbe ő az áldozat is egyben. Tudom nem fog megtörténni de én elengedném a csapat érdekében.