Ez is sokat mondo gorcsos ragaszkodas. Luka jatszatjuk, kozben meg a fiatalokat kene felepiteni.ELSiete írta: Carlo Ancelotti is delighted with Luka Modrić and believes he is capable of much more.
Ancelotti wants to give him more weight, more importance. @relevo
Ancelotti, his staff and all the players always want Luka Modrić to start but it's Florentino and some members of the board who don't want Modrić in the big games. @relevo

Luka Modrić
Re: Luka Modrić - 10
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez a cikk nem 10 eves?ELSiete írta: Carlo Ancelotti is delighted with Luka Modrić and believes he is capable of much more.
Ancelotti, his staff and all the players always want Luka Modrić to start but it's Florentino and some members of the board who don't want Modrić in the big games. @relevo

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Carlo Ancelotti is delighted with Luka Modrić and believes he is capable of much more.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Úgy van! +1
teringettét
teringettét
Senki nem dönti el helyetted, csak ezek szerint nem tudsz fogalmazni. Legközelebb ha azt akarod mondani hogy ma ez sem ment neki, akkor írd azt, mert az ahogy írtad az nem ezt jelentiELSiete írta:Szerintem te nem érted. Kérlek ne döntsd el helyettem, hogy magáról a jatekosrol írtam vagy a mai ótvar produkciójáról.Tjacks írta:
Továbbra sem érted, szerintem olvass vissza mire reagáltam első körbe, mint ha valami megye 2es játékosról írnál - neki még ez sem megy. További jó szurkolást Neked.![]()
Miért, ma mi az ami ma ment neki? Tudott labdát tartani? Nem. Passzolni? Nem. Eladta? El. Szabikat jó helyre rúgta? Nem.
Ma semmi sem ment neki, "neki még ez sem ment" mondat pedig arra ment, hogy a gól előtti pillanatban még odacsúszhatott volna, de erre sem volt képes. Ennyi. Jó szőnyeg rakást.

Tjacksel meg Modric kapcsán amúgy is vigyázni kell, ő arra is felkapja a vizet ha valaki megjegyzi hogy a horvát nem a legjobb középhátvéd

- Pad'em
Azt írják a 26-os vb-ig maradni akar. Tehát újabb 1 éves hosszabbítás jöhet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Realista24 írta:
De nyilvan egyszerubb 70 percnyi fost egy ember nyakaba varrni, legalja stilusban, a fotelbol okoskodva.

- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En arra akartam utalni itt a sok fotelszagertonek, hogy ez egy csapatsport, es minimum 3 ember tudta volna javitani a hibajat.hehetheoriginal írta: Miutan elbasztad a beadast, ott kutya kötelességed odalepni es nem hagyni, hogy megindítsak a kontrat. Ha sargalap, akkor sargalap.
Jo nagy resze volt a golban, maradjunk annyiban, de eleve a palyan se kellett volna lennie.
De nyilvan egyszerubb 70 percnyi fost egy ember nyakaba varrni, legalja stilusban, a fotelbol okoskodva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Miutan elbasztad a beadast, ott kutya kötelességed odalepni es nem hagyni, hogy megindítsak a kontrat. Ha sargalap, akkor sargalap.
Jo nagy resze volt a golban, maradjunk annyiban, de eleve a palyan se kellett volna lennie.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt a golt Lukita nyakába varrni….ertem én hogy agyonrughatta volna, de mi lenne ha megneznetek a bal oldali védekezést ott a beadasnal, aztán azt hogy ki fogja a gólszerzőt.
Asencio hatra is nez, látja, de nem csinal semmit, mert közepén is jön egy csavo, lemaradva egy Realossal.
De nyilván Luka a hibás
Asencio hatra is nez, látja, de nem csinal semmit, mert közepén is jön egy csavo, lemaradva egy Realossal.
De nyilván Luka a hibás

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szerintem te nem érted. Kérlek ne döntsd el helyettem, hogy magáról a jatekosrol írtam vagy a mai ótvar produkciójáról.Tjacks írta:Továbbra sem érted, szerintem olvass vissza mire reagáltam első körbe, mint ha valami megye 2es játékosról írnál - neki még ez sem megy. További jó szurkolást Neked.ELSiete írta:
Mégis miért teríteném ki? Vagy miből gondolod, hogy te engem ismersz és ami a fejedben van azt rámerőltetheted, csak mert nem tetszik amit Modric mai játékáról írtam neked? Én a csapatnak szurkolok. Ha valaki hibázik azt leírom. Ha valaki ad is a csapatnak, azt elismerem. Ez így normális. Lukita ma az előbbi volt. A szurkolás pedig örök és soha véget nem érő.![]()
Miért, ma mi az ami ma ment neki? Tudott labdát tartani? Nem. Passzolni? Nem. Eladta? El. Szabikat jó helyre rúgta? Nem.
Ma semmi sem ment neki, "neki még ez sem ment" mondat pedig arra ment, hogy a gól előtti pillanatban még odacsúszhatott volna, de erre sem volt képes. Ennyi. Jó szőnyeg rakást.
-
Továbbra sem érted, szerintem olvass vissza mire reagáltam első körbe, mint ha valami megye 2es játékosról írnál - neki még ez sem megy. További jó szurkolást Neked.ELSiete írta:Mégis miért teríteném ki? Vagy miből gondolod, hogy te engem ismersz és ami a fejedben van azt rámerőltetheted, csak mert nem tetszik amit Modric mai játékáról írtam neked? Én a csapatnak szurkolok. Ha valaki hibázik azt leírom. Ha valaki ad is a csapatnak, azt elismerem. Ez így normális. Lukita ma az előbbi volt. A szurkolás pedig örök és soha véget nem érő.Tjacks írta:
A kövi meccsen ha véletlenül játszik és varázsol akkor meg kiteríted a tv elé az ima szőnyeget, de semmi baj, így is lehet szurkolni.

-
Én erre reagáltam: Neki ez sem megy. Pont.ferni írta: De itt nem arról van szó, hogy mennyire tud focizni, hanem hogy ekkora tapasztalattal miért nem rúgott oda és miért nem akasztotta meg a támadást.
-
Hagyd ferni, majd jövő héten terítjük a vörös szőnyeget.ferni írta: De itt nem arról van szó, hogy mennyire tud focizni, hanem hogy ekkora tapasztalattal miért nem rúgott oda és miért nem akasztotta meg a támadást.

-
Mégis miért teríteném ki? Vagy miből gondolod, hogy te engem ismersz és ami a fejedben van azt rámerőltetheted, csak mert nem tetszik amit Modric mai játékáról írtam neked? Én a csapatnak szurkolok. Ha valaki hibázik azt leírom. Ha valaki ad is a csapatnak, azt elismerem. Ez így normális. Lukita ma az előbbi volt. A szurkolás pedig örök és soha véget nem érő.Tjacks írta:A kövi meccsen ha véletlenül játszik és varázsol akkor meg kiteríted a tv elé az ima szőnyeget, de semmi baj, így is lehet szurkolni.ELSiete írta:
Megragadtad a lényeget. Akkor gondolom neked tetszett a mai produkció a horváttól.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pláne, hogy csak egy sárga járt volna érte……….ferni írta: De itt nem arról van szó, hogy mennyire tud focizni, hanem hogy ekkora tapasztalattal miért nem rúgott oda és miért nem akasztotta meg a támadást.

ZIDANE
De itt nem arról van szó, hogy mennyire tud focizni, hanem hogy ekkora tapasztalattal miért nem rúgott oda és miért nem akasztotta meg a támadást.
-
A kövi meccsen ha véletlenül játszik és varázsol akkor meg kiteríted a tv elé az ima szőnyeget, de semmi baj, így is lehet szurkolni.ELSiete írta:Megragadtad a lényeget. Akkor gondolom neked tetszett a mai produkció a horváttól.Tjacks írta:
Mi az hogy neki ez sem megy? Mesélj még mi nem megy neki?![]()
-
Megragadtad a lényeget. Akkor gondolom neked tetszett a mai produkció a horváttól.Tjacks írta:Mi az hogy neki ez sem megy? Mesélj még mi nem megy neki?ELSiete írta:
Egyszerűen nem értem. Beallt frissen, egyből elpasszolta a labdát, majd a gól előtt szintén o adta el, de még lett volna lehetőség javítani, csak oda kellett volna lépnie. Nem, neki ez sem megy. Ez ma szó szerint nyugdíjas foci volt, de ezt máshol is lehet csinálni.![]()