Luka Modrić

A Real Madrid egykori nagyjai.

Megtartanád Modricot vagy nem?

A szavazás 2025. május 9., péntek 16:07-kor befejeződött.

Igen, bármi áron.
9
11%
Igen, de csak kevesebb fizetéssel.
27
33%
Nem, kapjon méltó búcsút és zárjuk le.
46
56%

Szavazatok száma: 82

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Luka Modrić - 10

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 8., szombat 12:16

ELSiete írta: Carlo Ancelotti is delighted with Luka Modrić and believes he is capable of much more.

Ancelotti wants to give him more weight, more importance. @relevo

Ancelotti, his staff and all the players always want Luka Modrić to start but it's Florentino and some members of the board who don't want Modrić in the big games. @relevo
Ez is sokat mondo gorcsos ragaszkodas. Luka jatszatjuk, kozben meg a fiatalokat kene felepiteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 8., szombat 12:09

ELSiete írta: Carlo Ancelotti is delighted with Luka Modrić and believes he is capable of much more.

Ancelotti, his staff and all the players always want Luka Modrić to start but it's Florentino and some members of the board who don't want Modrić in the big games. @relevo
Ez a cikk nem 10 eves? :kalapos:
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 8., szombat 11:55

Carlo Ancelotti is delighted with Luka Modrić and believes he is capable of much more.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 6., csütörtök 15:14

Úgy van! +1
teringettét
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. február 6., csütörtök 15:12

ELSiete írta:
Tjacks írta:

Továbbra sem érted, szerintem olvass vissza mire reagáltam első körbe, mint ha valami megye 2es játékosról írnál - neki még ez sem megy. További jó szurkolást Neked. :-*
Szerintem te nem érted. Kérlek ne döntsd el helyettem, hogy magáról a jatekosrol írtam vagy a mai ótvar produkciójáról.

Miért, ma mi az ami ma ment neki? Tudott labdát tartani? Nem. Passzolni? Nem. Eladta? El. Szabikat jó helyre rúgta? Nem.

Ma semmi sem ment neki, "neki még ez sem ment" mondat pedig arra ment, hogy a gól előtti pillanatban még odacsúszhatott volna, de erre sem volt képes. Ennyi. Jó szőnyeg rakást.
Senki nem dönti el helyetted, csak ezek szerint nem tudsz fogalmazni. Legközelebb ha azt akarod mondani hogy ma ez sem ment neki, akkor írd azt, mert az ahogy írtad az nem ezt jelenti :)

Tjacksel meg Modric kapcsán amúgy is vigyázni kell, ő arra is felkapja a vizet ha valaki megjegyzi hogy a horvát nem a legjobb középhátvéd :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 6., csütörtök 14:57

Azt írják a 26-os vb-ig maradni akar. Tehát újabb 1 éves hosszabbítás jöhet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 2., vasárnap 9:34

Realista24 írta:
De nyilvan egyszerubb 70 percnyi fost egy ember nyakaba varrni, legalja stilusban, a fotelbol okoskodva.
:agree:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 2., vasárnap 8:23

Valoban.
Az az egy ember az edzo.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 2., vasárnap 8:20

hehetheoriginal írta: Miutan elbasztad a beadast, ott kutya kötelességed odalepni es nem hagyni, hogy megindítsak a kontrat. Ha sargalap, akkor sargalap.
Jo nagy resze volt a golban, maradjunk annyiban, de eleve a palyan se kellett volna lennie.
En arra akartam utalni itt a sok fotelszagertonek, hogy ez egy csapatsport, es minimum 3 ember tudta volna javitani a hibajat.

De nyilvan egyszerubb 70 percnyi fost egy ember nyakaba varrni, legalja stilusban, a fotelbol okoskodva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 2., vasárnap 8:15

Miutan elbasztad a beadast, ott kutya kötelességed odalepni es nem hagyni, hogy megindítsak a kontrat. Ha sargalap, akkor sargalap.
Jo nagy resze volt a golban, maradjunk annyiban, de eleve a palyan se kellett volna lennie.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 2., vasárnap 8:08

Ezt a golt Lukita nyakába varrni….ertem én hogy agyonrughatta volna, de mi lenne ha megneznetek a bal oldali védekezést ott a beadasnal, aztán azt hogy ki fogja a gólszerzőt.

Asencio hatra is nez, látja, de nem csinal semmit, mert közepén is jön egy csavo, lemaradva egy Realossal.

De nyilván Luka a hibás :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 1., szombat 23:39

Tjacks írta:
ELSiete írta:
Mégis miért teríteném ki? Vagy miből gondolod, hogy te engem ismersz és ami a fejedben van azt rámerőltetheted, csak mert nem tetszik amit Modric mai játékáról írtam neked? Én a csapatnak szurkolok. Ha valaki hibázik azt leírom. Ha valaki ad is a csapatnak, azt elismerem. Ez így normális. Lukita ma az előbbi volt. A szurkolás pedig örök és soha véget nem érő.
Továbbra sem érted, szerintem olvass vissza mire reagáltam első körbe, mint ha valami megye 2es játékosról írnál - neki még ez sem megy. További jó szurkolást Neked. :-*
Szerintem te nem érted. Kérlek ne döntsd el helyettem, hogy magáról a jatekosrol írtam vagy a mai ótvar produkciójáról.

Miért, ma mi az ami ma ment neki? Tudott labdát tartani? Nem. Passzolni? Nem. Eladta? El. Szabikat jó helyre rúgta? Nem.

Ma semmi sem ment neki, "neki még ez sem ment" mondat pedig arra ment, hogy a gól előtti pillanatban még odacsúszhatott volna, de erre sem volt képes. Ennyi. Jó szőnyeg rakást.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 1., szombat 23:35

ELSiete írta:
Tjacks írta:

A kövi meccsen ha véletlenül játszik és varázsol akkor meg kiteríted a tv elé az ima szőnyeget, de semmi baj, így is lehet szurkolni.
Mégis miért teríteném ki? Vagy miből gondolod, hogy te engem ismersz és ami a fejedben van azt rámerőltetheted, csak mert nem tetszik amit Modric mai játékáról írtam neked? Én a csapatnak szurkolok. Ha valaki hibázik azt leírom. Ha valaki ad is a csapatnak, azt elismerem. Ez így normális. Lukita ma az előbbi volt. A szurkolás pedig örök és soha véget nem érő.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 1., szombat 23:31

ferni írta: De itt nem arról van szó, hogy mennyire tud focizni, hanem hogy ekkora tapasztalattal miért nem rúgott oda és miért nem akasztotta meg a támadást.
Én erre reagáltam: Neki ez sem megy. Pont.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 1., szombat 23:29

ferni írta: De itt nem arról van szó, hogy mennyire tud focizni, hanem hogy ekkora tapasztalattal miért nem rúgott oda és miért nem akasztotta meg a támadást.
Hagyd ferni, majd jövő héten terítjük a vörös szőnyeget. :lol:

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 1., szombat 23:28

Tjacks írta:
ELSiete írta:
Megragadtad a lényeget. Akkor gondolom neked tetszett a mai produkció a horváttól.
A kövi meccsen ha véletlenül játszik és varázsol akkor meg kiteríted a tv elé az ima szőnyeget, de semmi baj, így is lehet szurkolni.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. február 1., szombat 23:28

Pláne, hogy csak egy sárga járt volna érte………. :ike:
ZIDANE

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 1., szombat 23:27

De itt nem arról van szó, hogy mennyire tud focizni, hanem hogy ekkora tapasztalattal miért nem rúgott oda és miért nem akasztotta meg a támadást.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 1., szombat 23:22

ELSiete írta:
Tjacks írta:

Mi az hogy neki ez sem megy? Mesélj még mi nem megy neki? :lol:
Megragadtad a lényeget. Akkor gondolom neked tetszett a mai produkció a horváttól.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 1., szombat 23:17

Tjacks írta:
ELSiete írta:

Egyszerűen nem értem. Beallt frissen, egyből elpasszolta a labdát, majd a gól előtt szintén o adta el, de még lett volna lehetőség javítani, csak oda kellett volna lépnie. Nem, neki ez sem megy. Ez ma szó szerint nyugdíjas foci volt, de ezt máshol is lehet csinálni.
Mi az hogy neki ez sem megy? Mesélj még mi nem megy neki? :lol:

Vissza: