Az baj ha nem érted mi is a baj. Pár dolgot összeírtam:RealRaúl77 írta:
És ezt a világvége hangulatot sem értem.
Kikaptunk. Bumm. Szar, szar, persze, tudom, senki sem szereti. De nagyon érdemes megfigyelni valamit. Egy 3-0-ra megnyert meccs után van 3-4 elismerő hozzászólás. Egy vereség után 4 topikban párhuzamosan 2 oldalon keresztül megy az anyázás. Igen, tudható, hogy a negatív hírek érdeklik igazán az embereket, és itt van tömörülés. De mégis hol vannak a szurkolók, és az örömkommentek egy győzelem után? Pedig 10 győzelemre jut egy vereség. Idén talán többször kaptunk ki, mint megszoktuk, de nem a világvége.
- Idén az összes fontos meccsen elvéreztünk.
- A súlyos anyagi és játékos gondokkal küzdő barca oda vissza vert minket, ráadásul óriási fölénnyel.
- Kb. maximum 3 meccset leszamitva idén egyszer nem láttunk jó és élvezhető focit a csapattol, pedig extra a keretünk a sérülések ellenére is.
- Az extra keret ellenére hétről hétre ugyanazokat a játékosokat látjuk a kezdőbe, ezzel párhuzamosan a sérültek száma az egekbe. Van összefüggés? Gondolom igen, de ha nem is ilyen szinten, a stáb semmit nem tesz meg, hogy a túlterheltek lábak egy picit fellélegezzenek.
- Gyakorlatilag nem sikerült neki megoldania a Vini - Mbappe - Rodrygo és Bellingham támadó négyest, hogy működjön, a játékosok a mai napig egymást zavarják.
- Vinivel fejben komoly problémák vannak, amit úgy tűnik nem tud Carlo kezelni, hiába a tekintélye.
- Nem használja a fiatalokat, és az új igazolasokat, közben a sajtótájékoztaton mégis arra célozgat, hogy neki új játékosokra lenne szüksége. Mondhat bárki bármit Endrick vagy Guler korara, de az nem normalis, hogy ennyi játék perccel rendelkeznek.
És lehetne még sorolni. És bár abban egyetértek, hogy a győzelmek után nincs komment, de a munkahelyeden sem fognak mindig elővenni ha elvégzed a munkádat, ellenben ha hibazol, akkor előbb vagy utóbb megszaporodnak ott is a kritikák. Sem a barcelona sem az Atletico Madrid nem kirivioan jó idén, de mégis úton vagyunk egy magyon szoros bajnokság felé, részben pont a fenti problémák miatt. Aztán persze lehet simán nyerünk idén is mindent, a BL sincs lefutva persze, de ez a kapcsolat akkor is elfáradt.