A legnagyobb hibás az a játékos, aki gólt szerzett, ha meg valaki megemlíti azt a játékost, akinek az ostoba szabálytalansága miatt érvénytelenítették, akkor estek neki. Bele gondolni sem merek, hogy mi lenne itt, ha fordítva történt volna a dolog.
Nem tudom, hogy ki ült a VAR szobában, de egyértelműen elcsalta a meccset. A bíróval egyébként nem volt nagy gond, szerintem lassan hozzá kell majd szokni, hogy az újhullámos bírók nagyon a VAR-ra fognak hagyatkozni. Az majd úgy is szól, ha olyat nézett el. Az egyértelmű pirosnál is valószínűleg nem látta tisztán, adott egy sárgát, a VAR meg mondta neki, hogy jóvanazúgy. Ugyan így Vini góljánál, egyértelműen mutatta, hogy a VAR szólt, hogy szabálytalanság történt.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz e majd valami szóbeszéd a csapat háza tájáról. Feltűnő volt, hogy egy idő után Vini érdekesen állt a meccshez. Az viszont tény, hogy általában baloldalon támadunk, és most szinte végig kihagytuk a játékból a baloldalt. Szinte teljesen áttevődött a játék a jobb oldalra. A meccs vége felé volt egy statisztika, hogy bal oldalon 6, középen 9, jobb oldalon meg 20+ támadást vezettünk.