Szegyelem magam, de nem tudom kire gondolsz.Realista24 írta: Tegnap Vini nem nagyon passzolt senkinek, es senki nem nagyon passzolt Vininek.
Ezt a filmet mar lattuk egyszer.
Ozil, Bale, Hazard?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 2., vasárnap 8:59
Szegyelem magam, de nem tudom kire gondolsz.Realista24 írta: Tegnap Vini nem nagyon passzolt senkinek, es senki nem nagyon passzolt Vininek.
Ezt a filmet mar lattuk egyszer.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 2., vasárnap 8:54
Perez aztán nem tart vissza senkit ha menni akar és hoz egy jó ajánlatot. Kis jól lakottság van itt a háttérben inkább, kétszer nyert már BLt, FIFA best díj, stb. Lehet már az edzés munka sincs annyira odatéve, brazil is. Szerintem a döntő részre megérkezik majd csak nehogy addigra csak a ligában legyünk érdekeltek.Realista24 írta:Ilyen az, amikor csak evi 20 milliot kapsz, es nem fogadhatod el a 150ethehetheoriginal írta: Most eloszor lattam egy meccsen, hogy teljesen leolvadt fejben.
Es nem az altalatok emlitett gagyi szineszkedes, vitatkozasok a lenyeg itt, ez mindig is megvolt.
Hanem hogy latvanyosan szart az egeszre. Allt, setalt, jon a beadas jobbrol, tul eros lett, mondom varnam, hogy megjelenik valaki a balon es osszeszedje, hat geci az ember ott all a palya kozepen az oldalvonaltol 10 meterre, el se indult a tamadassal...
A vita cebaval, a temerdek sima 1v1 labdavesztes, es szar megoldas, teljesen idegen elem, meccsek ota rakas szar amugy, lassu, tohonya, ügyetlen.
Mivel evek ota nem sikerult beleverni az agyaba a dolgokat, plusz most meg a teljesitmenye se indokolja, hogy itt maradjon, en nem akarom tovabb egetni magam ezzel az ostoba gyokerrel, csinaljuk meg belole a valaha volt legdragabb atigazolast, ugyis sokba fajt a stadion, lehet elotorleszteni szepen.
Edzo is jol elbaszta, de kb 80 percig egykapuztunk, megint magunknak köszönhetjük ezt az egesz szart.![]()
O is olyan happy lehet most, mint amikor Verratti nem mehetett oda, ahova akart, aztan fel kellett toltenie egy videot, hogy milyen boldog a maradasa miatt.
Ez a sok duma, hogy o itt akar lenni evekig, meg blablbla szamomra hitetelenek, mert akkor mar reg alairta volna a papirt.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 2., vasárnap 8:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 2., vasárnap 8:30
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 2., vasárnap 8:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 2., vasárnap 8:23
Ilyen az, amikor csak evi 20 milliot kapsz, es nem fogadhatod el a 150ethehetheoriginal írta: Most eloszor lattam egy meccsen, hogy teljesen leolvadt fejben.
Es nem az altalatok emlitett gagyi szineszkedes, vitatkozasok a lenyeg itt, ez mindig is megvolt.
Hanem hogy latvanyosan szart az egeszre. Allt, setalt, jon a beadas jobbrol, tul eros lett, mondom varnam, hogy megjelenik valaki a balon es osszeszedje, hat geci az ember ott all a palya kozepen az oldalvonaltol 10 meterre, el se indult a tamadassal...
A vita cebaval, a temerdek sima 1v1 labdavesztes, es szar megoldas, teljesen idegen elem, meccsek ota rakas szar amugy, lassu, tohonya, ügyetlen.
Mivel evek ota nem sikerult beleverni az agyaba a dolgokat, plusz most meg a teljesitmenye se indokolja, hogy itt maradjon, en nem akarom tovabb egetni magam ezzel az ostoba gyokerrel, csinaljuk meg belole a valaha volt legdragabb atigazolast, ugyis sokba fajt a stadion, lehet elotorleszteni szepen.
Edzo is jol elbaszta, de kb 80 percig egykapuztunk, megint magunknak köszönhetjük ezt az egesz szart.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. február 2., vasárnap 8:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 2., vasárnap 8:12
HozzászólásSzerző: danikiss45 » 2025. február 2., vasárnap 7:43
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. február 1., szombat 23:31
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2025. február 1., szombat 23:22
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. február 1., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 1., szombat 23:10
Aranylabda elott is voltak ilyen meccsei. Nem kell rakenni a vereseget, az egesz csapat lofasz volt, Carloval az elen. A biraskodas mar csak hab volt a tortan.Sierra írta: Sztem hazavagta az aranylabda szitu, mondjuk akkor ennyit is er az ember. Agyilag keves ide, ma is egesz meccsen reklamalt kb.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 1., szombat 23:08
Ha nyert volna akkor is elszállt volna fejben csak a masik irányba. Kimaxoltuk őt szerintem.Sierra írta: Sztem hazavagta az aranylabda szitu, mondjuk akkor ennyit is er az ember. Agyilag keves ide, ma is egesz meccsen reklamalt kb.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 1., szombat 23:07
https://x.com/Kylian/status/1885788417444995575KAG írta: Lehet szidni de ma is egyedül ő szerzett gólt.
Arról meg ha idióta ha nem, nem tehet hogy bent a csapattársa azt hiszi birkózó meccsen van.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 1., szombat 23:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 1., szombat 23:04
Nem látok golt a csapat neve mellett.KAG írta: Lehet szidni de ma is egyedül ő szerzett gólt.
Arról meg ha idióta ha nem, nem tehet hogy bent a csapattársa azt hiszi birkózó meccsen van.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 1., szombat 23:04
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 1., szombat 23:03
Hagyjad már. Jobb focit tolt nélküle a csapat. Az ember setalgatott a meccs 90%aban meg a saját csapattarsaival veszekedett. Ezen kívül pedig labdatemető volt.KAG írta: Lehet szidni de ma is egyedül ő szerzett gólt.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 1., szombat 23:03
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem