Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
Nem tudom a tv mennyire mutatta, de folyamat magyarazott, mutogatott, mindennel el volt foglalva csak a jatekkal nem. Nagyon elment fejben a csavo.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az, hogy nem játszott jól csak egy dolog. Nem is ez az igazi nagy baj vele.
Viszatért, és vele visszatért a pályára a hiszti, mutogatás, feszkókeltés, ami sajnos átragad az egész csapatra, és valahogy visszahúz mindenkit. Sokkal nyugodtabb focink van Vini nélkül, ez a helyzet.
Viszatért, és vele visszatért a pályára a hiszti, mutogatás, feszkókeltés, ami sajnos átragad az egész csapatra, és valahogy visszahúz mindenkit. Sokkal nyugodtabb focink van Vini nélkül, ez a helyzet.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Durva, hogy hogy átalakult nála talán a tavalyi szezontól ez a kocogás visszafele meg alig védekezés. 2022be az volt az egyik nagy előnye, hogy embertelen munkát letett folyamat presszingelt visszazárt. Aztán tavaly a 2 csatáros rendszerbe sztem rájött, hogy ja itt nem is kell védekezni mert a többiek megoldják, és szépen benne is maradt ebbe. Csak az a probléma, hogy ennyi támadót nem bir el a csapat, főleg úgy nem hogy előre játékban meg azthiszi hogy 2022val és vagy ő megoldja 1v1be vagy másképp nem lesz támadás. Annyi változott közbe csak, hogy azóta rendre kapja a 2 védőt, akiket még van hogy igy is megver de általában azért már sok szokott lenni.
Szerintem agyban nem fogja tudni feldolgozni ezt hogy ő a csapat királya, és közbe ő az áldozat is egyben. Tudom nem fog megtörténni de én elengedném a csapat érdekében.
Szerintem agyban nem fogja tudni feldolgozni ezt hogy ő a csapat királya, és közbe ő az áldozat is egyben. Tudom nem fog megtörténni de én elengedném a csapat érdekében.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Aranylabda elott is voltak ilyen meccsei. Nem kell rakenni a vereseget, az egesz csapat lofasz volt, Carloval az elen. A biraskodas mar csak hab volt a tortan.Sierra írta: Sztem hazavagta az aranylabda szitu, mondjuk akkor ennyit is er az ember. Agyilag keves ide, ma is egesz meccsen reklamalt kb.
Unott, fasult az egesz csapat, ennek oka a borzalmas keretmenedzseles, es az abbol fakado seruleshullam. Aki ezt nem latja, az vak. Carlonak lefott a kave, a legnagyobb tisztelettel mondom ezt, mert imadom az olaszt, de el van baszva az egesz.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha nyert volna akkor is elszállt volna fejben csak a masik irányba. Kimaxoltuk őt szerintem.Sierra írta: Sztem hazavagta az aranylabda szitu, mondjuk akkor ennyit is er az ember. Agyilag keves ide, ma is egesz meccsen reklamalt kb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
https://x.com/Kylian/status/1885788417444995575KAG írta: Lehet szidni de ma is egyedül ő szerzett gólt.
Arról meg ha idióta ha nem, nem tehet hogy bent a csapattársa azt hiszi birkózó meccsen van.
Bappé szimplán tovább akart menni, az Espanyolos meg fogta a fejét/nyakát és emiatt nem tudott...
Sztem hazavagta az aranylabda szitu, mondjuk akkor ennyit is er az ember. Agyilag keves ide, ma is egesz meccsen reklamalt kb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem látok golt a csapat neve mellett.KAG írta: Lehet szidni de ma is egyedül ő szerzett gólt.
Arról meg ha idióta ha nem, nem tehet hogy bent a csapattársa azt hiszi birkózó meccsen van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
En altalaban védem de azert gondoljatok nar bele hogy elvileg a csapat egyik vezere es folyamatosan a testbeszedevel engem a tv elott is lehoz az eletrol. Ott van egy fran aki fut helyette, labdat szerez leteszi neki, elveszti mert cselezget a 93.percbe a felpalyan hatranyba, majd megall es mutogat es helyette sprintel vissza mindenki. Nem az a baj hogy elvesziti, hanem hogy le se szarja es elnezi hogy a tobbiek meloznak ala.
O nem cr hogy ezt megtehesse.
O nem cr hogy ezt megtehesse.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Hagyjad már. Jobb focit tolt nélküle a csapat. Az ember setalgatott a meccs 90%aban meg a saját csapattarsaival veszekedett. Ezen kívül pedig labdatemető volt.KAG írta: Lehet szidni de ma is egyedül ő szerzett gólt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Elmúlt meccsekhez képest elég szar volt ma a chemistry ottan elöl.....
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Aranylabda.KAG írta: Lehet szidni de ma is egyedül ő szerzett gólt.
Vegulis messi is kapott 3-4-et setalgatasra

thereisonly1ronaldo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehet szidni de ma is egyedül ő szerzett gólt.
ZIDANE
- hehetheoriginal
Ma is te voltal a legjobb koma, gratulalok a produktumhoz
Ujabb szog a koporsoba, meg ujabb oldal kinyomtatva a szaudi szerzodeshez

Ujabb szog a koporsoba, meg ujabb oldal kinyomtatva a szaudi szerzodeshez

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Megnézném azt az arab ajánlatot.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- hehetheoriginal
Mondom tulsulyos. Lassu, tohonya.ferni írta: De "pihent" vagy 10 napot az a vicc, nem volt meccse és nem szántja fel a pályát...
Plusz idiota felkegyelmu is, jo kis sertodott attituddel
thereisonly1ronaldo
Mentality.ferni írta: De "pihent" vagy 10 napot az a vicc, nem volt meccse és nem szántja fel a pályát...
De "pihent" vagy 10 napot az a vicc, nem volt meccse és nem szántja fel a pályát...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem neki es nekunk is jot tenne meg egy eltiltas

- hehetheoriginal
Jo kis rakos fekély lett az ember, sikeresen raragad a csapattarsakra is. Aztan gurulo labda zavarja kozben.
Jo kis onmegsemmisites szaga van, megerdemelnenk, hogy vmi szar gollal kikapjunk
Jo kis onmegsemmisites szaga van, megerdemelnenk, hogy vmi szar gollal kikapjunk
thereisonly1ronaldo