Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
gutihaz14

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 6., csütörtök 23:53

'shutterisland írta: nekem annyi jott le a videobol, hogy szanaszet fogjak rugni, ha nem szabadul megkorabban a labdaktol, akkor meg minden lesz itt csak 26-os vb nem.
nekem meg az hogy elkepesztoen lassu ez a liga vagy nem tudom mi ez a kocogas es allas
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 6., csütörtök 21:06

_Bushido_ írta:
Jhon Duran since joining Al-Nassr has decided to live in BAHRAIN, a neighbouring country of Saudi Arabia, almost 500 KILOMETERS from the training centre.

The reason being is that he wants to be with his GIRLFRIEND and in Saudi Arabia couples MUST BE LEGALLY MARRIED to share a home, under Islamic law.

To put it into perspective, he will now have to take a ONE-AND-A-HALF HOUR FLIGHT from Bahrain to Riyadh airport EVERY DAY. ✈️
A világ végére igazolás mellett nemsemmi áldozatot hoz még pluszba ezzel a minden napi röpködéssel.
A klub hivatalosan is cáfolta ezt. A játékos a stadion közelében lakik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 6., csütörtök 17:06

azonyámat :lol: :lol:
gyerekcsukában :lol:
ez ugy 160, mint nagynyakú kepa 190 vagy mennyi :lol:
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. február 6., csütörtök 17:05

Rohadt jó a 7es játékos :lol: :lol: kis emberpalánta
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 6., csütörtök 17:01

hehetheoriginal írta: - a 7-es játékos a santosban, mikor elesik/felrúgják, mint egy bébifóka, rég röhögtem ennyit, eskü valami freakshow megy ott, az ember kb 135 centi magas, hogy a picsába kerülhetett el idáig, fel nem foghatom :lol: . meg akartam nézni ki ez, de nyilván a klub honlapja nem működik rendesen :lol:
Azon a csókán egyszer már én is nevettem, nagyon vicces ahogy teper :lol: 160 centi elvileg :D

Yeferson Soteldo, venezuelai válogatott. https://static01.nyt.com/athletic/uploa ... &fit=cover
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 6., csütörtök 16:56

nekem annyi jott le a videobol, hogy szanaszet fogjak rugni, ha nem szabadul megkorabban a labdaktol, akkor meg minden lesz itt csak 26-os vb nem.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 6., csütörtök 16:29

néha hazatér egy brazil legenda, és megborul odahaza mindenki.
most neymar ért haza, első meccse a santosban.
volt itt minden:
- minden mozdulatát kamerák hada követte - mai napig szoktam nézni a santosos videóit - valszeg a stadionban neki is eszébe jutott most, hogybazmeg ebben az egész buliban sokkal több volt. vb cím, aranylabda, az hiányzik bizony.
- sztem sosem volt még ennyire egysíkú és szar minőségű a felhozatal, egyszerűen kilátás sincs neymar után senki és semmire, ami a brazil focit és a válogatottat illeti, siralmas az egész.
- a 7-es játékos a santosban, mikor elesik/felrúgják, mint egy bébifóka, rég röhögtem ennyit, eskü valami freakshow megy ott, az ember kb 135 centi magas, hogy a picsába kerülhetett el idáig, fel nem foghatom :lol: . meg akartam nézni ki ez, de nyilván a klub honlapja nem működik rendesen :lol:
- neymar beáll, első "labdaérintés", izomból tökönlövi az ellenfél védője labdával, magzatpóz :lol:
- rúgták darálták, ahogy evtizede mindig mindenki, hiába még most hamarabb is szabadult a labdától, mint anno korábban
- aztán szép lassan beindult, arabok azért megint odatették, hogy mennyire értenek a focihoz, igazából, csak meg kellett/kellene várni, mire összeáll a fizikum a rehab alatt és után, nem pedig félidőben azt mondani, hogy nem képes ezen a szinten focizni :lol: (mi is mehetnénk ennyi erővel carvajalhoz, militaohoz, hogy bocs tesómoksz, nem ugy megy mar, mint régen, sziasztok :lol: ) igy meg egy pillanatig se bánom, hogy lerabolta azokat a gyökereket egy halom pénzzel :lol:
- kemény látni, mikor valaki félnyuggerként, agyonműtött testtel is szintekkel van mindenben az azonos osztályban és ligában játszó emberek felett. szóval picit hasból le kell dobni, hordótest helyett visszaállni a deltára, és vb-n 34 évesen bőven lesz helye. ha a brazilok nem real madrid edzői szinten balfaszok, akkor összerakják, felépítik és kiviszik a vb-re

akit érdekel itt a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=pfLv-L6 ... SIANSPORTS
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 5., szerda 9:13

Nem értem a lenyilat R24 írására, úgy kellene tenni mintha ilyent csak sztárok tennének? Szlovák parlament barmai is kirepültek pár eb meccsre az ország gépén (ami arra való h ha mondjuk baleset miatt vagy hasonló okból egy sk állampolgárt haza kell hozni akkor készen álljon) az adófizetők pénzéből. Engem pont nem érdekel, hogy ott az arab világban erre valszeg a hátsózsebből van pénz, mert itt is ugyan úgy megy a felesleges szennyezés csak épp itt "én fizetem". Bocs az offért

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 5., szerda 8:54

RealMadridFanatic írta: De az "atlagember" carsharingeljen meg elektromos autozzon, a napi repulgetesnek nyilvan nincs karbonlabnyoma. Kretenek. Mindjart megsajnalom a hos Durant. :roll:
Tudok egy magyar "nagysagrol", akinek a gyerekei minden nap Brusszelbe jottek-mentek suliba magangeppel :smile: szoval semmi uj :lol: carbon labnyom meg a tobbi...le se szarjak.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 5., szerda 8:48

De az "atlagember" carsharingeljen meg elektromos autozzon, a napi repulgetesnek nyilvan nincs karbonlabnyoma. Kretenek. Mindjart megsajnalom a hos Durant. :roll:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 5., szerda 8:43

Jhon Duran since joining Al-Nassr has decided to live in BAHRAIN, a neighbouring country of Saudi Arabia, almost 500 KILOMETERS from the training centre.

The reason being is that he wants to be with his GIRLFRIEND and in Saudi Arabia couples MUST BE LEGALLY MARRIED to share a home, under Islamic law.

To put it into perspective, he will now have to take a ONE-AND-A-HALF HOUR FLIGHT from Bahrain to Riyadh airport EVERY DAY. ✈️
A világ végére igazolás mellett nemsemmi áldozatot hoz még pluszba ezzel a minden napi röpködéssel.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 4., kedd 20:52

Neymar was a fan of Robinho and was supported by him back in his early days in 2010. After returning to Santos, 'Ney' now finds himself 'sponsoring' Robson Junior, Robinho's 17-year-old son who also plays for the club.

Talán lesz valami a gyerekből.
Apja ügyes volt, míg el nem ment az esze.
(kár érte)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 2., vasárnap 0:20

magnus666 írta:így még Ronaldinho szintjét sem érte el.
Na én ettől vagyok ki... A prime Dinho minden idők egyik legjobbja. Ha csak a veleszületett tehetségről is beszélünk, minimum egy szinttel Neymar fölött jár. Ha nem kettővel :sly:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 1., szombat 21:36

azert jo latni, hogy dembele kepes vegre serules nelkul lehozni komolyabb idoszakokat es pakolassza is mostmar a golokat rendesen.
az 5 agysejtje ellenere csiptem, ude szinfolt a mai fociban, hogy eszetlenul megy elore meg random belebaszkod neha a labdaba lehetetlen helyzetben es megis beveri. :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 1., szombat 19:44

realmadrid95 írta: Szaudi bajnoksag logika: Mitomaert 90 millio fontot adnanak, mig Leaoert csak 80at, azt is euroban.
Lezarult a szaudi atigazolasi idoszak, szoval mindegy is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 1., szombat 19:40

Szaudi bajnoksag logika: Mitomaert 90 millio fontot adnanak, mig Leaoert csak 80at, azt is euroban.

jxbell
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: jxbell » 2025. február 1., szombat 18:04

Neymarral kapcsolatban mindig az a videó ugrik be, mikor a kisgyereke szülinapját ünneplik, a fater meg pörget egyet az online kaszinóban a telóján :lol:
De biztos a környezete volt rá rossz hatással, azért nem lett sokszoros aranylabdás :coffee:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. február 1., szombat 13:56

Közel se volt soha egy Messi vagy CR szinthez Neymar. Ezt O is belátta szerintem hamar, aztán elment pénzt keresni úgy hogy évi 20-25 meccset vállalt átlagban onnantól.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 1., szombat 13:45

ferni írta: Egyik egy hisztis picsa volt a világ életében, a másik meg beállt a padról egy BL Döntőben és duzzogás meg sírás helyett ollózótt egy baszott nagy gólt :lol:

Pontosan leírja kettőjük közt a különbséget.

Egy szaros walesi válogatottat cipelt a hátán szó szerint folyamat Bale, Neymar meg egy Copa Americát nem tudott nyerni a brazilokkal.

Felesleges is ha meg talán meg mi lett volnázni.
Egyik bármit csinált nyert, ha már telibe is szarta is csak győzni tudott, lásd pl Bale MLS karrierje.

Pont te szidod Viniciust, hogy fejben egy kuka szar, majd utána meg véded Neymart, aki szintekkel gyengébb volt fejben, mint pl Vinicius és most pl Bale fölé akarod helyezni, aki az elmúlt 10-15 év top5 clutch játékosa a sportágban.

És igen, Viniciust feltosszák, rossz nézni ezt, viszont az emberünk akar focizni, akar nyerni és beleteszi a melót folyamat, nem akarja kispórolni, mint ahogy Neymar.
És mikor kell Vinicius az aki előlépett már nem egyszer.

Neymarnak ilyen workethicje lett volna, mint Vininek és ennyire elhivatott lett volna kb 3 Aranylasztija lenne minimum Neymarnak.
Egyetértek, Bale nagyon underrated, pedig egy állat volt a pali. Tökéletes volt a BBC.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 1., szombat 13:35

Realista24 írta: Jhon Duran: "I grew up watching Al Nassr. Its a dream club."

Ez nem lehet igaz :lol:
"Mar anyám is sárga fekete rugdalozóban altatott. Aztán 12 évesen megkaptam első Mohammed Al-Sahlawi mezem, nagyot látott a fater azt hitte kolumbiai válogatott mezt vesz a piacon. Ott már mindegy volt, nem tudták levenni rólam. Szegények voltunk így a szomszédhoz szöktem át nézni a meccseket, gyakran adta a Medellini sport 2 a Nassr meccseit. Ott megfogadtam, hogy egyszer én is a Prince Faisal bin Fahd Sports City Stadiumban okozok majd örömöt annak az 5 ezer embernek. Akár ingyen is aláírtam volna ide, egy álom vált valóra."

Most miért ne lehetne valakinek ez az álma? :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: