Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
Asensio - Aston Villa, kolcson.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem, nem lehet rajta csodálkozni. Ha egy erős mag lett volna a MU-ban körülötte, akik hajtják egymást, akkor ott lenne még most is a PL legjobb játékosai között.M1Ö írta:Csodálkozol rajta? Ebben a Unitedben mindenki megbukik. Én is elengedtem volna azok után, hogy az érdemi pályafutásom elcseszem a semmire. Rashford rohadt jó, örülök is, hogy nem jött össze a Barca deal. Lényeg a lényeg, nem egy Aston Villaban a helye, de a menedzserek legjobbja, Amorim, biztos jobban tudja, mint én a fotelból.mentamas írta: Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.
Aztán majd 6 km jobbra-balra járás után a technikai zónában, nehogy megbukjon ő is...![]()
Amorim munkája viszont nekem nagyon tetszik eddig. Az eredmények nem jönnek még, de szerintem nagyon jól felismerte, hogy a klubnak először egy koncepcióra van szüksége, fel kell állítani a standardokat, le kell tesztelni és el kell küldeni a már nem arravaló vagy mentálisan gyenge játékosokat. Az is egy nagy pozitívum, hogy nem küldött el kapásból senkit, mindenkinek megadta az esélyt a bizonyításra.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csodálkozol rajta? Ebben a Unitedben mindenki megbukik. Én is elengedtem volna azok után, hogy az érdemi pályafutásom elcseszem a semmire. Rashford rohadt jó, örülök is, hogy nem jött össze a Barca deal. Lényeg a lényeg, nem egy Aston Villaban a helye, de a menedzserek legjobbja, Amorim, biztos jobban tudja, mint én a fotelból.mentamas írta: Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.
Aztán majd 6 km jobbra-balra járás után a technikai zónában, nehogy megbukjon ő is...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Neki gatya már 2 éve legalább, kb akkor engedhette el fejben ezt az egészet.M1Ö írta:Akkor neki gatya a legmagasabb szinten. Kár érte. A legjobb formájában top 3mas balszélsőCaraway írta: Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.![]()
![]()
Remélem, hogy élni is fognak veleCaraway írta: Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.![]()

Lehet tudni, hogy kit fognak a helyére vinni? Ha jól tudom, akkor a bayernes Tel az egyik kiszemelt.
- M1Ö
Akkor neki gatya a legmagasabb szinten. Kár érte. A legjobb formájában top 3mas balszélsőCaraway írta: Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.![]()

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
Ez már megint előjön... Az ember egy semmi Wolves-ból EL induló csapatot csinált. Mióta elküldték, csak szenvednek. Nem 80-20-as focit játszat, de ettől még egy nagyon jó edzőYazid írta:Pedig erdekes ez a nuno santo befürdött mindenhol eddig.

- Pad'em
Asensio > Aston Villa.
A popdalénekes punettik trubadúrjáról jó rég hallottam, bejött a párizsi élet látom.
A popdalénekes punettik trubadúrjáról jó rég hallottam, bejött a párizsi élet látom.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hiaba mondod, ezek neki nem mondanak semmitNika91127 írta:Chris Wood 5 méterről belő mindent.hehetheoriginal írta: nham latom nem szarral gurit, egy 7:0
nem lattam meg oket, miert ilyen jok?
Gibbs-White élete szezonja, ahogy Elanganak is.
Murillo-Milenkovics belső páros beton, néha kiegészülve Moratoval.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
Benzinho is lepett instant, pedig siman benne lett volna meg 1-2 evBlancoMark írta:Benne van a pakliban, hogy tényleg megnyeri és nem hosszabbítanak vele.hehetheoriginal írta: mohamed veszesváll szala balondor![]()
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Rashford megy az Aston Villaba kolcsonbe. Fizuja nagy reszet alljak+bonusz bizonyos feltetelek mellett, es nyarra lesz vasarlasi opciojuk is.

- BlancoMark
Benne van a pakliban, hogy tényleg megnyeri és nem hosszabbítanak vele.hehetheoriginal írta: mohamed veszesváll szala balondor

- hehetheoriginal
Ezt nem hiszem elRemy írta: Amúgy az öreg Kluivert fia is nagyot megy idén.

Epp ures kapura lotte melle, megint lecsaptál

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy az öreg Kluivert fia is nagyot megy idén.
Bournemouth is nagy meglepetés idén. Jó focit is tolnak. Poollal is simán partyban vannak.
Bournemouth is nagy meglepetés idén. Jó focit is tolnak. Poollal is simán partyban vannak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Pedig erdekes ez a nuno santo befürdött mindenhol eddig.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Chris Wood 5 méterről belő mindent.hehetheoriginal írta: nham latom nem szarral gurit, egy 7:0
Gibbs-White élete szezonja, ahogy Elanganak is.
Murillo-Milenkovics belső páros beton, néha kiegészülve Moratoval.
- hehetheoriginal
nham latom nem szarral gurit, egy 7:0
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Kitalálta, hogy kaphat el minket. Font, font, fontocskaÚjabb játékos kell Pepnek....
https://www.instagram.com/reel/DFddPwMi ... N5MmRrZGs0

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"