Whiteheart írta:
Jó én tényleg nem szeretnék már itt lenni szal rövidre fogom
Elfogytak az érvek mi? Mondjuk nem is nagyon volt.
Whiteheart írta:
1. Nekem sikerült úgy helyezkednem (váltani munkát) hogy egyre jobb és jobb fizetésem lett.
Nem ez volt a kérdés. Mindenki egyre jobb és jobb fizetést kap, nem tudom észrevetted-e mennyit emelkedtek az árak az élet minden területén? Nem az a lényeg, hogy emelkedik a fizetés, hanem hogy az áremelkedésekkel arányosan emelkedett-e.
Whiteheart írta:
2. A Tisza párt amúgy sem annyira népszerű, nemhogy még terror kampánnyal rukkoljon elő (bár valszeg az ideges szavazók miatt megtenné csak figyel a Nato) de most nem fogok kutakodni peti után hogy aztán minden reklámban őt kelljen néznem, de ahogy újságírókat fenyeget, asszonyaival bánik, azok a hirtelen lépések pl. diszkóban, ingatag jelleme, bosszúálló beszédei, stb. baljós árnyakat vet rá és az még haggyán' amikor egy újságíró vagy egy propagandista viselkedik így, de amikor egy elnökjelölt, akire rá akarjuk bízni az atomfegyvereinket (just kidding

) na de a hatalmat neki akarjuk adni, azért nem kell ez a jakab peti szint...
Milyen terror kampánnyal?

Ja hogy fáj az igazság mennyi mindenre rávilágított az elmúlt 1 évben? Mennyi mindenen kéne 180 fokos fordulatot venni? Értem.
Azt aláírom, hogy a személyisége hagy kívánni valót maga után, de én pont leszarom milyen, ha vele elkezdene egy jó irányba menni az ország.
Whiteheart írta:
kiki a másik pártjában látja az ördögöt és úgy olvas bele a dolgokba és azt nagyítja fel amit jónak/rossznak lát.. ebben nincs semmi meglepő, én is beleesek ebbe a hibába de nektek be kell ismerni hogy nagyon sokszor csak kiforgatjátok a szavakat (mondjuk Deutschét elég nehéz angolul) , meg a döntéseket is a lehető legnegatívabban világítjátok meg és ti is beleestek azokba a túlzásokba amik már nevetségesek.
Látod ez a baj veled és a sorstársaiddal, nem látjátok a fától az erdőt. Az egészségügy katasztrófa, az oktatásban rendesen butítanak, az állami vasúttársaság romokban, az élelmiszerárak az egekben, itt a legmagasabb az áfa az egész unióban stb, nincs is kedvem már felsorolni mennyi szar van ebben az országban. De legalább az építőipar pörög, húzzák fel a nagyobbnál nagyobb irodaházakat meg lakóparkokat (igaz hitvány minőségben), amin persze a kormányközeli cégek gazdagodnak. Ezt aláírom, az építőiparban nincsen gond, sőt.
Nincs itt semmilyen túlzás, utána lehet nézni ezeknek a témáknak, ezer cikket írtak már ezekről. De biztosan ezek a dolgok sem a kormány hibája, igazából semmi sem, ők csak úgy ott vannak a parlamentben. Minden Brüsszel, Soros, Magyarpéter, az LMBTQ, Ukrajna meg a migránsok hibája.