Én tudom, de nem szeretnék egy olyan videót belinkelni.gutihaz14 írta:Anthony írta:
![]()
![]()
![]()
nahat micsoda dramai fordulat
o sem tudja hogy tud egyszerre ket ország csicskaja lenni hogy mindket gazdajanak megfeleljen

Politika
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- BlancoMark
Közpénz Rodolfo rendesen belezavarodott a hazugságspirálba. Azért is csökken a népszerűségük többek között mert a propogandájuk egyre jobban nélkülözi a valóságot.Anthony írta:Orbán Viktor: Az amerikaiak békét akarnak, és a béke elérésének egyik eszköze a szankció
A miniszterelnök a Kossuth rádióban azt mondta, hogy az európaiak béke helyett akarnak szankciót, ezért ez két különböző logika. „Az egyik háborús logika, a másik pedig béke logika” Orbán szerint.![]()
-
Úgy kell nekem, mert nem tudom időben befejezni a mondatotBencze írta:Angolul intelligent

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Angolul intelligentnuevo_ericco írta:Ha csak ebbe tudtál belekötni, úgy veszem, hogy a többivel egyetértesz1madridista írta:
hogy mit?![]()
(mentségemre szóljon, hogy többnyire szlovák sulikba jártam, az pedig az egy l-es verziót használja, mint pl. az angol)

-
Ha csak ebbe tudtál belekötni, úgy veszem, hogy a többivel egyetértesz1madridista írta:hogy mit?az inteligenciáját![]()

(mentségemre szóljon, hogy többnyire szlovák sulikba jártam, az pedig az egy l-es verziót használja, mint pl. az angol)
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
hogy mit?az inteligenciáját

-
Aztán jön a fideszes szavazó, és azt állítja, hogy az ellenzék miatt megosztott a társadalom.Anthony írta:Orbán Viktor: Az amerikaiak békét akarnak, és a béke elérésének egyik eszköze a szankció
A miniszterelnök a Kossuth rádióban azt mondta, hogy az európaiak béke helyett akarnak szankciót, ezért ez két különböző logika. „Az egyik háborús logika, a másik pedig béke logika” Orbán szerint.![]()
"A lónak a f.szát!"
Többek közt az ilyen nyilatkozatok miatt az. A nem fideszes szavazó számára ez akkora hazugság, bullshit, hogy azt érzi, az inteligenciáját inzultája a hatalom. És ez megy már 15 éve, folyamatosan. Nem kell hozzá Soros, ellenzék, média, stb. hogy az átlag ellenzéki szavazónak a töke tele legyen azzal, hogy akinek az adóját kötelezően befizeti, az 24/7 hülyének nézi.
Majd ha Orbán és a sleppje nem csak az egybites propagandát és a hazugságokat fogja tolni sajátjai számára, közpénzből, mindenhol, ha nem mindent a politikai hűség fog eldönteni az országban, igazságos lesz a politikai verseny, max akkor lehet majd arról beszélni, hogy az ellenzék uszítása miatt megosztott a társadalom. De addig ez színtiszta hazugság.
Anthony írta:Orbán Viktor: Az amerikaiak békét akarnak, és a béke elérésének egyik eszköze a szankció

o sem tudja hogy tud egyszerre ket ország csicskaja lenni hogy mindket gazdajanak megfeleljen
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Orbán Viktor: Az amerikaiak békét akarnak, és a béke elérésének egyik eszköze a szankció
A miniszterelnök a Kossuth rádióban azt mondta, hogy az európaiak béke helyett akarnak szankciót, ezért ez két különböző logika. „Az egyik háborús logika, a másik pedig béke logika” Orbán szerint.

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ezzel a kommenttel egyetértek teljesen. Annyit tudok hozzátenni, hogy volt, hogy én is szavaztam a fideszre, akkor őket láttam a legjobbnak, szerintem ezen nem érdemes rágódnod. Manapság már nem tenném, a legutóbb is inkább behúztam az MKKP-ra 2022-ben, na de ez már a múlt. Felejtsük el...Sierra írta:Senki nem tudja, hogy milyen lenne egy esetleges Tisza győzelemnél az országgal. Azt viszont tudjuk, hogy mi történt a Fidesz alatt az elmúlt 15 évben. Az eddigi "ellenzékből" én se kérek, mind inkompetens, a legtöbb megélhetési politkus. Viszont MP 1 év alatt többet tett a magyar politikáért, mint a szégyen "baloldal" az elmúlt 15 évben. Mindegyik Orbánozik, de összességében elvannak, meg is vannak fizetve érte. Bemennek a parlamentbe aludni, röhögcsélni, mobilozni, aztán néha 1-1 felszólalásban Orbánoznak egyet és kb ennyi. Senki nem tett semmit. Magyar Péter legalább tesz vmit az egészért, jön-megy csinálja, és rengeteg fidesz szavazó szemét felnyitotta már, nem mindenki reménytelen. Viszont ahogy én 2010-ben esélyt adtam a szavazatommal a fityesznek (bár ne tettem volna), így a Tisza is megérdemli ezt imo. A politika mindenhol átszövi az emberek napi életét. Itt most nem csak arról van szó, hogy mennyit keres az ember, nyilván az egyik legfontosabb szempont az ember életében, de egymillió dolog van, ami lehetne sokkal jobb, reggelig lehetne sorolni hogy mik ezek. Egészségügy, közlekedés, különböző fejlesztések, ingatlan/albérlet árak stb. És erről senki más nem tehet, csak a kormánypárt. Vannak külső tényezők is, mindig is voltak és lesznek is, de nevetséges, hogy a 16 évvel ezelőtti miniszterelnökre mutogatnak még mindig. Az van, hogy az átlagos-szegény emberek érdekei semmibe vannak nézve, a lényeg, hogy ők tovább gazdagodjanak. Fel nem tudom fogni, hogy lehet ezeknek tapsolni, az élet bármelyik területén is. Ilyenkor mindig felteszemnek magamnak a költői kérdést, ti melyik országban éltek? Netán kómában? És mondom mindezt úgy, hogy budapesti vagyok, rengeteg dolgot kéne itt is rendbe tenni, milyen lehet vidéken, a kis falvakban? Videókban szoktam látni és elszomorító, hogy egyáltalán ugyanerről az országról beszélünk.Whiteheart írta:Szerintem nagyon is jelen van az ellenzék körében is az a bizonyos politikai elnyomás meg lenézés amivel vádoljátok a fideszt... ugyanaz megy oda-vissza, csak attól függ milyen körben vagy. Bár gondolom elég nyíltak vagytok ebből a szempontból hogy a madridom-on nem éppen van üdvözölve bárki, aki nem az ellenzéket képviseli, legyen az sportszakmai vagy politikai hozzászólás. Eltűritek mert nem festene jó képet rólatok ha kizárnátok bizonyos tagokat az ideológiai hovatartozásuk miatt, viszont kirekesztitek, kifigurázzátok, kiutáljátok azokat akik nem ti szerintetek szavaznak, és kár ezért... A széthúzás nem ott kezdődik hogy van egy kormány párt, hanem hogy van egy ellenzék aki lázítja a népet, szétválassza a munkatársakat, szomszédokat, családokat, szurkolókat, és kelti a gyűlöletet köztük. Egyesek (a többség) a kormánypárttal szimpatizál, és nem kér abból amit az ellenzék művel. És van szabadságunk így dönteni még akkor is ha nektek nem tetszik. Azt is szeretném hozzátenni, hogy a fideszes szavazókat, újságírókat többségében én sem kedvelem, mert túlságosan hozzák az ellenzéki károgók szintjét... de szerintem ez a magyar színvonal, ezek vagyunk mi. (na, megidéztetek)
A másik, amit szeretnék hozzáfűzni a hsz.-hoz még, azaz ellenzék kérdése. A te hozzászólásodból is kitűnik, hogy a fizetés miatt mennek be. Én már ezt kb. 2-3 éve egy kicsit tovább bonyolítottam-gondoltam. Szerintem azért van még ott a politikai életben Gyurcsány Ferenc és a baráti köre, hogy lehessen kire mutogatni, valakivel elrettenteni. A DK és a többi párt is a fidesz által van pénzelve és fenntartva. Így kijelenthető, hogy egy fajta látszat ellenzék volt egészen Magyar Péterig (meg ugye volt a Jobbik meg Vona, akik kivételek voltak a látszat alól). Így lehetett simán választásokat behúzni, amellett, hogy a választási rendszeren alakítottak folyamatosan.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Varga Judit helyettSierra írta: A teljes Döjcs Tomi felvezető![]()
that's bad news for me, de ööö but ööö
Benyögi magyarul hogy de![]()
![]()
Fidesznél igazán büszkék lehetnek rá, hogy ez az ember képviseli a pártját az EU parlamentben.![]()

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Na Vhid Cargorol senki semmi?
Azt hitték, hogy beindul a buli, jonni fognak az EU-s pénzek és beindul a vasúti pályák felújítása (ahogy Európában elég sok helyen elkoltenek pár milliárd eurot ezen felbuzdulva). Remelem szépen lassan visszanyal a fagyi. Vhidnal is kivettek szerény 50 milliárd osztalékot, mentik ki a penzt.

-
Nem rosszból Whiteheart, de úgy jöttél ebbe a topicba, hogy felesleges velünk vitatkozni, meg woke.
Én megértem, hogy neked megfelel a jelenlegi rendszer, meg azt is, hogy az alternatíva számodra nem elfogadható (a woke vádak már neccesebbek), viszont te pedig fogadd el az erre adott válaszokat, hogy ezek nem igazi vádak, problémák. Sima politikai termékek, amelyek segítségével állami forrásokból, állami eszközökkel (ezzel is meghackelve a politikai versenyt) mindenhol szennyezik a közbeszédet. Szerintem csak ez utóbbi elég egy valódi demokrata számára, hogy sose szavazzon rájuk.
Én megértem, hogy neked megfelel a jelenlegi rendszer, meg azt is, hogy az alternatíva számodra nem elfogadható (a woke vádak már neccesebbek), viszont te pedig fogadd el az erre adott válaszokat, hogy ezek nem igazi vádak, problémák. Sima politikai termékek, amelyek segítségével állami forrásokból, állami eszközökkel (ezzel is meghackelve a politikai versenyt) mindenhol szennyezik a közbeszédet. Szerintem csak ez utóbbi elég egy valódi demokrata számára, hogy sose szavazzon rájuk.
Senki nem tudja, hogy milyen lenne egy esetleges Tisza győzelemnél az országgal. Azt viszont tudjuk, hogy mi történt a Fidesz alatt az elmúlt 15 évben. Az eddigi "ellenzékből" én se kérek, mind inkompetens, a legtöbb megélhetési politkus. Viszont MP 1 év alatt többet tett a magyar politikáért, mint a szégyen "baloldal" az elmúlt 15 évben. Mindegyik Orbánozik, de összességében elvannak, meg is vannak fizetve érte. Bemennek a parlamentbe aludni, röhögcsélni, mobilozni, aztán néha 1-1 felszólalásban Orbánoznak egyet és kb ennyi. Senki nem tett semmit. Magyar Péter legalább tesz vmit az egészért, jön-megy csinálja, és rengeteg fidesz szavazó szemét felnyitotta már, nem mindenki reménytelen. Viszont ahogy én 2010-ben esélyt adtam a szavazatommal a fityesznek (bár ne tettem volna), így a Tisza is megérdemli ezt imo. A politika mindenhol átszövi az emberek napi életét. Itt most nem csak arról van szó, hogy mennyit keres az ember, nyilván az egyik legfontosabb szempont az ember életében, de egymillió dolog van, ami lehetne sokkal jobb, reggelig lehetne sorolni hogy mik ezek. Egészségügy, közlekedés, különböző fejlesztések, ingatlan/albérlet árak stb. És erről senki más nem tehet, csak a kormánypárt. Vannak külső tényezők is, mindig is voltak és lesznek is, de nevetséges, hogy a 16 évvel ezelőtti miniszterelnökre mutogatnak még mindig. Az van, hogy az átlagos-szegény emberek érdekei semmibe vannak nézve, a lényeg, hogy ők tovább gazdagodjanak. Fel nem tudom fogni, hogy lehet ezeknek tapsolni, az élet bármelyik területén is. Ilyenkor mindig felteszemnek magamnak a költői kérdést, ti melyik országban éltek? Netán kómában? És mondom mindezt úgy, hogy budapesti vagyok, rengeteg dolgot kéne itt is rendbe tenni, milyen lehet vidéken, a kis falvakban? Videókban szoktam látni és elszomorító, hogy egyáltalán ugyanerről az országról beszélünk.Whiteheart írta:Szerintem nagyon is jelen van az ellenzék körében is az a bizonyos politikai elnyomás meg lenézés amivel vádoljátok a fideszt... ugyanaz megy oda-vissza, csak attól függ milyen körben vagy. Bár gondolom elég nyíltak vagytok ebből a szempontból hogy a madridom-on nem éppen van üdvözölve bárki, aki nem az ellenzéket képviseli, legyen az sportszakmai vagy politikai hozzászólás. Eltűritek mert nem festene jó képet rólatok ha kizárnátok bizonyos tagokat az ideológiai hovatartozásuk miatt, viszont kirekesztitek, kifigurázzátok, kiutáljátok azokat akik nem ti szerintetek szavaznak, és kár ezért... A széthúzás nem ott kezdődik hogy van egy kormány párt, hanem hogy van egy ellenzék aki lázítja a népet, szétválassza a munkatársakat, szomszédokat, családokat, szurkolókat, és kelti a gyűlöletet köztük. Egyesek (a többség) a kormánypárttal szimpatizál, és nem kér abból amit az ellenzék művel. És van szabadságunk így dönteni még akkor is ha nektek nem tetszik. Azt is szeretném hozzátenni, hogy a fideszes szavazókat, újságírókat többségében én sem kedvelem, mert túlságosan hozzák az ellenzéki károgók szintjét... de szerintem ez a magyar színvonal, ezek vagyunk mi. (na, megidéztetek)
A teljes Döjcs Tomi felvezető
Benyögi magyarul hogy de
Fidesznél igazán büszkék lehetnek rá, hogy ez az ember képviseli a pártját az EU parlamentben.

Benyögi magyarul hogy de

Fidesznél igazán büszkék lehetnek rá, hogy ez az ember képviseli a pártját az EU parlamentben.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt azert cafolnam, ott kezdve, hogy ami a masik fel szerint logikus, az az ellenzeki oldal szerint bullshit, legyen az barkitol, barmilyen formaban megfogalmazott velemeny vagy gondolat...mert hat o is egy a 3 millio birka kozul.ferni írta: Senki nincs kiutálva meg lenézve ha értelmesen leírja és logikusan levezeti miért jó a Fidesz, Mi Hazánk stb.

Nagyjabol igy:
Szoval hagyjuk ezt az alszenteskedest. Felsobbrendu, lekezelo, lenezo valasz, szinte kivetel nelkul minden "kormanyparti" hszre.Helyette le van írva minden hülyeség, ami csak eszébe jut az embereknek... Vak is látja mi megy és még akarják magyarázni az emberek, hogy a mérhetetlen szar az ami a jó.
Amivel igazabol nincs baj, csak ne allitsuk be a szart is aranynak, ahogy a kormany teszi.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Minden rosszindulat nélkül, 4 kérdés:Whiteheart írta:Az itteniek "te 1bites" beszólásai vagy amikor "végtelenül ostoba vagy"-ot ír valaki az miért jobb, mint amikor azt mondom, hogy "bohóckodtok" itt? Vagy itt vannak mentelmi jogok? Csak kezdem azt hinni hogy ez a warn is csak ürügy volt a politikai nézetem megbüntetésére...Sierra írta: Jaj arra nem is reagaltam, hogy a szedett vedett tarsasagtol “felsz”. Mert a fidesznel nem az van ugye?Elen Menczer “kicsi” Tamassal
inkompetens partkatonak minden fontosabb poziban meg a kormanyon belul is. Azt se tudjak mit kene csinalni, Rogan Toni kiadja a feladatokat, mivel lehet heccelni a kozhangulatot, az o munkajuk eredmenyei meg senkit nem erdekel. Felveszik a sulyos forintmilliokat fizetes gyanant, aztan neha bemennek aludni meg telefonozni a parlamentbe. Nem baj, legyel ezekre buszke te 1bites!
Szerintem nagyon is jelen van az ellenzék körében is az a bizonyos politikai elnyomás meg lenézés amivel vádoljátok a fideszt... ugyanaz megy oda-vissza, csak attól függ milyen körben vagy. Bár gondolom elég nyíltak vagytok ebből a szempontból hogy a madridom-on nem éppen van üdvözölve bárki, aki nem az ellenzéket képviseli, legyen az sportszakmai vagy politikai hozzászólás. Eltűritek mert nem festene jó képet rólatok ha kizárnátok bizonyos tagokat az ideológiai hovatartozásuk miatt, viszont kirekesztitek, kifigurázzátok, kiutáljátok azokat akik nem ti szerintetek szavaznak, és kár ezért... A széthúzás nem ott kezdődik hogy van egy kormány párt, hanem hogy van egy ellenzék aki lázítja a népet, szétválassza a munkatársakat, szomszédokat, családokat, szurkolókat, és kelti a gyűlöletet köztük. Egyesek (a többség) a kormánypárttal szimpatizál, és nem kér abból amit az ellenzék művel. És van szabadságunk így dönteni még akkor is ha nektek nem tetszik. Azt is szeretném hozzátenni, hogy a fideszes szavazókat, újságírókat többségében én sem kedvelem, mert túlságosan hozzák az ellenzéki károgók szintjét... de szerintem ez a magyar színvonal, ezek vagyunk mi. (na, megidéztetek)
1. Te profitálsz a Fidesz gazdaságpolitikájából? (Pl. a jobban növekedtek a bevételeid, mint a bolti árak?)
2. Tudsz mondani egy konkrét példát arról, hogy a "poltikai elnyomás" hogyan nyilvánul meg a TISZA pártnál?
3. Mi az a konkrét dolog a TISZA párt eddigi ajánlatában, ami miatt azt gondolod, hogy ők egy "kevésbé biztonságosabb csapat Magyarországnak"
4. Ha az EU-nak az a baja, hogy "mi kilógunk a sorból", akkor Lengyelországot miért nem piszkálják? Azt a Lengyelországot, amelyik a legkeresztényebb az egész EU-ban, és gyakorlatilag semmiféle "woke" nincs ott
-
és vajon melyik párt (szinte) egyeduralma alatt züllött ide a "magyar színvonal" az elmúlt 15 évben?Whiteheart írta: de szerintem ez a magyar színvonal, ezek vagyunk mi. (na, megidéztetek)

Orbán szándékosan inkompetens hülyékkel veszi körbe magát a legfelsőbb köröktől kezdve; pusztán a félelemre, gyűlöletre, erőre és pénzre építi a politikáját; lezülleszti a közbeszéd és kommunikáció színvonalát oda, ahol most van, aztán meg emberek széttárják a kezüket, hogy "dehát ez a magyar színvonal". beszarás
Senki nincs kiutálva meg lenézve ha értelmesen leírja és logikusan levezeti miért jó a Fidesz, Mi Hazánk stb.
Csak ez kb lehetetlen küldetés, annyira lent van a színvonal élezeknél és bármit is írnak két keresztkérdéssel, vagy 1-2 ténnyel megcáfolsz bármit, azt utána meg megy a sértődés meg a vagdalkozás.
Mondja valaki azt, hogy neki a jelenlegi rendszer jó, ebből keresi degeszre magát és tartja el a családját, de tudja ő is vannak hibái.
Teljes érthető álláspont.
Helyette le van írva minden hülyeség, ami csak eszébe jut az embereknek... Vak is látja mi megy és még akarják magyarázni az emberek, hogy a mérhetetlen szar az ami a jó.
Csak ez kb lehetetlen küldetés, annyira lent van a színvonal élezeknél és bármit is írnak két keresztkérdéssel, vagy 1-2 ténnyel megcáfolsz bármit, azt utána meg megy a sértődés meg a vagdalkozás.
Mondja valaki azt, hogy neki a jelenlegi rendszer jó, ebből keresi degeszre magát és tartja el a családját, de tudja ő is vannak hibái.
Teljes érthető álláspont.
Helyette le van írva minden hülyeség, ami csak eszébe jut az embereknek... Vak is látja mi megy és még akarják magyarázni az emberek, hogy a mérhetetlen szar az ami a jó.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Az itteniek "te 1bites" beszólásai vagy amikor "végtelenül ostoba vagy"-ot ír valaki az miért jobb, mint amikor azt mondom, hogy "bohóckodtok" itt? Vagy itt vannak mentelmi jogok? Csak kezdem azt hinni hogy ez a warn is csak ürügy volt a politikai nézetem megbüntetésére...Sierra írta: Jaj arra nem is reagaltam, hogy a szedett vedett tarsasagtol “felsz”. Mert a fidesznel nem az van ugye?Elen Menczer “kicsi” Tamassal
inkompetens partkatonak minden fontosabb poziban meg a kormanyon belul is. Azt se tudjak mit kene csinalni, Rogan Toni kiadja a feladatokat, mivel lehet heccelni a kozhangulatot, az o munkajuk eredmenyei meg senkit nem erdekel. Felveszik a sulyos forintmilliokat fizetes gyanant, aztan neha bemennek aludni meg telefonozni a parlamentbe. Nem baj, legyel ezekre buszke te 1bites!
Szerintem nagyon is jelen van az ellenzék körében is az a bizonyos politikai elnyomás meg lenézés amivel vádoljátok a fideszt... ugyanaz megy oda-vissza, csak attól függ milyen körben vagy. Bár gondolom elég nyíltak vagytok ebből a szempontból hogy a madridom-on nem éppen van üdvözölve bárki, aki nem az ellenzéket képviseli, legyen az sportszakmai vagy politikai hozzászólás. Eltűritek mert nem festene jó képet rólatok ha kizárnátok bizonyos tagokat az ideológiai hovatartozásuk miatt, viszont kirekesztitek, kifigurázzátok, kiutáljátok azokat akik nem ti szerintetek szavaznak, és kár ezért... A széthúzás nem ott kezdődik hogy van egy kormány párt, hanem hogy van egy ellenzék aki lázítja a népet, szétválassza a munkatársakat, szomszédokat, családokat, szurkolókat, és kelti a gyűlöletet köztük. Egyesek (a többség) a kormánypárttal szimpatizál, és nem kér abból amit az ellenzék művel. És van szabadságunk így dönteni még akkor is ha nektek nem tetszik. Azt is szeretném hozzátenni, hogy a fideszes szavazókat, újságírókat többségében én sem kedvelem, mert túlságosan hozzák az ellenzéki károgók szintjét... de szerintem ez a magyar színvonal, ezek vagyunk mi. (na, megidéztetek)
szuperliga.