Sierra írta:
Nem tudom mi köze a formájának meg a világklasszisságnak a témához, a cselezésről volt szó. Igen, ingadozó formája volt mindig is, világklasszis se lesz sose, nem is ez volt a téma. Hanem, hogy SZERINTEM ösztönösebben cselez, könnyedebben megy át az ellenfeleken, mint Vinicius.
Lehet ösztönösebbnek tűnik, nem tudom neked megmagyarázni mire is gondolok úgy néz ki...
Úgy gondolom, ha ő formában van és egy gyengébb védővel áll szemben, akkor meg mer húzni egy két egyszerűbb cselt és be is jön neki...akkor te már csettintesz, hogy ez aztán joga bonito
A labdakezeléssel neki nincs problémája..megy neki az egyik lábra teszem a másik lábra teszem ... ütemváltás stb
No de ha nagyobb a tét, vagy keményebb az ellenfél, akkor vagy nem mer, vagy nem tud váratlant... Ellenben egy Vinivel, hogy maradjunk csapaton belül, a random megmozdulásaival megy át az embereken néha csetlő-botló mozdulatokkal amit te nem látsz ösztönösnek, de mégis megteremti a különbséget...lehet 10-ből csak 2-3x sikerül neki, de megpróbálja... és ha átjátsza a védőt, vagy gólhelyzetet termet magának, vagy be tud centerezni... és nem tojik be egy keményebb bekk ellen is meghúzni a trükköt..aki ellen Rodrygonak kb esélye, és/vagy mersze sem lenne..
De ettől független Vininek is sok hibája van, nem őt magasztalom, és Rodrygo is jó játékos és alázatos kell ilyen a csapatba..
No mindegy zárjuk a témát, egyezzünk ki egy nem ugyanúgy gondolkodunkban ..pacsi rá