Első gólja a héten megvolt?Impostor írta:Szokott cselezni?Sierra írta: Sztem amugy osztonosebb jatekos Rodrygo mint Vini. Cselei is sokkal termeszetesebbek, nem ugrabugral mint Binicius![]()

Rodrygo Goes - 11
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Rodrygo Goes - 11
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Szokott cselezni?Sierra írta: Sztem amugy osztonosebb jatekos Rodrygo mint Vini. Cselei is sokkal termeszetesebbek, nem ugrabugral mint Binicius

Sztem amugy osztonosebb jatekos Rodrygo mint Vini. Cselei is sokkal termeszetesebbek, nem ugrabugral mint Binicius
Egy kiforrott rendszerben szerintem ős jobban érvényesülne.Pad'em írta:Soha nem játszott még 5-8 meccset egyhuzamban a helyén, úgyhogy ezt nem tudjuk milyen lenne ott hosszútávon de azért sejthető, hogy sokkal jobb mint jobbszélen.realmadrid95 írta: Miota a Realban van, balszelsokent:
37 meccs, 12 gol, 10 golpassz.
Tuloldalt:
125 meccs, 32 gol, 28 golpassz
Termeszetes a mozgasa balszelsokent, azt alairom, de nala tenyleg a legnagyobb gond, hogy hoz 3-4 vilagklasszis meccset, utana 5-8 meccsen eszrevehetetlen, sulytalan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Náluk is szokott ilyen lenni, gondolom akkor van ez amikor mind a 4en balszélen vannak egymást zavarva.Realista24 írta:Ezt amugy nem is ertem. Amikor volt egy BBC elol, mindenki azt csinalt amit akart, mentek ossze-vissza, ha kellett. Nyilvan a BBC mas szint, de bovitsuk akkor a kort Jude-dal.Pad'em írta:
Sokkal többet kéne cserélgetni az oldalakat, ha a V M R van fenn egyszerre.
Megneznem oket is egyfajta kotetlenebb felfogasban.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt amugy nem is ertem. Amikor volt egy BBC elol, mindenki azt csinalt amit akart, mentek ossze-vissza, ha kellett. Nyilvan a BBC mas szint, de bovitsuk akkor a kort Jude-dal.Pad'em írta:
Sokkal többet kéne cserélgetni az oldalakat, ha a V M R van fenn egyszerre.
Megneznem oket is egyfajta kotetlenebb felfogasban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Persze, mert nem volt az eltiltás előtt egy nyarunk megoldani hogy ki legyen a kezdő csatárunk, meg nem pár meccs miatt szedjük ki onnan MBappet aki kezd belejönni. Egy eligazolás azért egészen más történet.Pad'em írta:Most, hogy Vini eltiltott volt se Mbappé került ki balra és egyre jobb is középen.wZoLee7 írta: Nem kellene Viniciusnak sem minden meccsen kezdeni, főleg akkor nem amikor agyatlanul játszik. A keretben a legjobb támadónk a jobb oldalra Brahim, én hagynám Rodrygot mint első csere, bármelyik szélre vagy akár középre. Ha valamilyen csoda folytán Vinicius lépne, akkor is Bappe kerülne balra szerintem szóval teljesen kár arról beszélni, mit tudna csak a baloson.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Saudi Arabia’s offer for Rodrygo has been revealed by Edu Aguirre!
• €300M fee to Real Madrid.
• €140M salary to Rodrygo.
“Both parties have REJECTED”.
• €300M fee to Real Madrid.
• €140M salary to Rodrygo.
“Both parties have REJECTED”.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Most, hogy Vini eltiltott volt se Mbappé került ki balra és egyre jobb is középen.wZoLee7 írta: Nem kellene Viniciusnak sem minden meccsen kezdeni, főleg akkor nem amikor agyatlanul játszik. A keretben a legjobb támadónk a jobb oldalra Brahim, én hagynám Rodrygot mint első csere, bármelyik szélre vagy akár középre. Ha valamilyen csoda folytán Vinicius lépne, akkor is Bappe kerülne balra szerintem szóval teljesen kár arról beszélni, mit tudna csak a baloson.
Sokkal többet kéne cserélgetni az oldalakat, ha a V M R van fenn egyszerre. Mert Rodrygo átszokott nézni balra, de olyankor vagy az van hogy ketten vannak ott egyszerre, vagy Mbappé és Vini zavarja egymást középen. Jobbra senki nem húzódik ki, Mbappé ritkán de ezt sokkal sűrűbben kéne csinálniuk. Csak ugye szabadság van ott nekik elől, arra mennek amerre akarnak

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem kellene Viniciusnak sem minden meccsen kezdeni, főleg akkor nem amikor agyatlanul játszik. A keretben a legjobb támadónk a jobb oldalra Brahim, én hagynám Rodrygot mint első csere, bármelyik szélre vagy akár középre. Ha valamilyen csoda folytán Vinicius lépne, akkor is Bappe kerülne balra szerintem szóval teljesen kár arról beszélni, mit tudna csak a baloson.
- Pad'em
Soha nem játszott még 5-8 meccset egyhuzamban a helyén, úgyhogy ezt nem tudjuk milyen lenne ott hosszútávon de azért sejthető, hogy sokkal jobb mint jobbszélen.realmadrid95 írta: Miota a Realban van, balszelsokent:
Tuloldalt:
Termeszetes a mozgasa balszelsokent, azt alairom, de nala tenyleg a legnagyobb gond, hogy hoz 3-4 vilagklasszis meccset, utana 5-8 meccsen eszrevehetetlen, sulytalan.
-
Én annyiban árnyalnám, vagyis inkább kiegészíteném ezt, hogy ezeken a meccseken nem csinál látványos dolgokat, viszont csapat szinten sokat segít, hogy ilyenkor is visszajár védekezni, vagy támadásépítésnél visszalép a KP-ra elkérni a labdákat.realmadrid95 írta:utana 5-8 meccsen eszrevehetetlen, sulytalan
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Miota a Realban van, balszelsokent:
Tuloldalt:
Tuloldalt:
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Most azért tett hozzá annyit Rodrygo, hogy legaláb pár helycsere beleférjen meccs közben..

-
Néha feltűnt ott, mikor Rodrygoval helyet cseréltek, de ez is inkább a szezon elején volt jellemző.Realista24 írta: Szerintem Vini mar jatszott a masik oldalon, es nem volt jo. De lehet rosszul emlekszem.
-
Így van, még nagyon az elején tesztelgették és gyenge volt, de azóta eltelt 5-6 év, újra ki lehetne próbálni.Realista24 írta: Szerintem Vini mar jatszott a masik oldalon, es nem volt jo. De lehet rosszul emlekszem.
Hala Madrid y nada más 
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem Vini mar jatszott a masik oldalon, es nem volt jo. De lehet rosszul emlekszem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Áh, Carlotól ne várj logikus dolgokat, minek próbálgatni egy alsóházi csapat ellen pl, még lehet működneTjacks írta:Akkor most rakjuk át Vinit a jobbosra 6 meccsre, és csekkoljuk mi sül ki belőle.Pad'em írta:
Sorry a dupláért.
Rodrygo stats by position this season:
• LW: 6 starts, 6 goals, 5 assists
• RW: 14 starts, 6 goals, 2 assists
• ST: 5 starts, 0 G/A
Feel the difference.Vini egyébként sokszor szereti az alapvonal felé tolni a bogyót, a túloldalon így befele tudna cselezni ami jobb lövőhelyzetet is teremthetne, who knows?
A végén kiderül hogy ő mindkét oldalon atom veszélyes tudna lenni.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Akkor most rakjuk át Vinit a jobbosra 6 meccsre, és csekkoljuk mi sül ki belőle.Pad'em írta:Sorry a dupláért.Pad'em írta: Rodrygo is living his best moments since arriving at Real Madrid. Since returning from his last muscle injury on December 10, he has 10 goals and 4 assists in 12 games. He is involved in a goal every 62 minutes.
— @relevo
Szebbnél szebb gólokkal![]()
Feel the difference.

- Pad'em
Sorry a dupláért.Pad'em írta: Rodrygo is living his best moments since arriving at Real Madrid. Since returning from his last muscle injury on December 10, he has 10 goals and 4 assists in 12 games. He is involved in a goal every 62 minutes.
— @relevo
Szebbnél szebb gólokkal![]()
Feel the difference.